Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dans&Zang&Cacao met Anna Fernhout & Isabel (viool) kapel in Schijndel

Sunday 29 October 2023 van 15:00 tot 18:00

Het Gasthuis, Lidwinahof 70, 5481 HL Schijndel, Nederland

Over dit evenement

Deze middag GENIETEN we een heerlijk samen zijn met dans & beweging gevolgd door een ZANGCIRKEL / stembevrijding, met sing-a-song-writer, gitariste en zangers ANNA FERNHOUT in de prachtige kapel in Schijndel.

Anna is inmiddels ook bekend met het liedje dat ze schreef én zong voor het nieuwe boek van Geert Kimpen 'Mijn stem is van mij' (ik, Maria Magdelena)

Anna is ook bekend van de nummers 'Zing, en voel dat je leef'
'Alles in jou doet er toe' 'Ik Leef' & 'Deze is voor jou'

Speciaal voor jou 💚

Meer info over Anna op https://annafernhout.nl/
of kijk op spotify 'Anna Fernhout'

Deze middag komt ook violiste en stembevrijdster Isabel Watson mee. Isabel begeleidt Anna deze middag met haar prachtige vioolklanken.

'Zingen creëert ruimte om te zijn met wat er is. Als we gaan zingen gaan we bijna vanzelf dieper ademen. Naarmate we meer ademen gaan we meer voelen. Door te voelen komt er leven en bewustzijn in ons lichaam. Energie die vast zat in de vorm van spanning komt weer in beweging. We kunnen weer onze eigen vitaliteit, vreugde, kracht en creativiteit gaan voelen.'

Aldus Isabel.
Meer informatie over Isabel Watson vind je op https://www.yourvoiceyoursong.nl

Heerlijk om met ons allen mee te zingen en/of mee te Genieten samen en met begeleiding van Anna en Isabel.

Vooraf Genieten we eerst een cacao ceremonie en neemt Babs-Louise (IndigoDans) ons allen mee in een dansreis door de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht.

Anna en Isabel nemen ons daarna mee in de muzikale zangcirkel/stembevrijding <3

Dit belooft een hele fijne middag te worden vol dans, beweging, verbinding en stembevrijding & zang <3

Programma:
15.00 uur inloop & een warm welkom met biologische thee en water (naturel, met verse citroen en met verse muntbladeren)
15.15 Aanvang & openingscirkel met Cacao Ceremonie
15.45 Dans & beweging met de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht door Babs-Louise
16.30 Zangcirkel met Anna Fernhout en violiste Isabel Watson
17.45 - 18/19 uur Afsluiting met wat versnaperingen en voor wie wil kan potluck meenemen en gezamenlijk nachillen en eten tot 19 uur

Er is de gehele duur onbeperkt water (naturel, met verse citroen en met verse munt ea.) & minimaal 2 verschillende soorten biologische thee en wat versnaperingen bij binnenkomst.

We sluiten in alle rust af en serveren nadien schalen met vers fruit & lekkere hapjes zodat je even heerlijk kunt bijkomen na de muzikale- & dansreis voor je weer naar huis gaat. Je mag deze zondag ook potluck (iets te eten van huis voor jezelf en om te delen, neem je eigen bordje en bestek mee) meenemen en nachillen tot uiterlijk 19 uur 💚


Een paar huisregels:
💚 alcohol, drugs & roken niet toegestaan tijdens de gehele workshop
💚 geen foto's maken of filmen tijdens de hele bedding. Ook niet bellen of storend telefoongebruik
💚 geen ongepaste intimiteiten en respecteer elkaars ruimte


Reserveren is verplicht, dat betekent dat je alleen toegang krijgt als je vooraf een kaartje gekocht hebt ivm een max aantal dansers.

Indien je onverhoopt niet komt dan kun je je kaartje doorverkopen, weggeven of is het een donatie (hetgeen goed besteed wordt voor nog meer moois) ❤

Indien je je kaartje doorverkoopt of weggeeft graag de naam van degene die het kaartje overneemt doorgeven ter registratie.


We hebben er Zin-g in en zien je Dan-s graag ❤ 🙂

Voor meer info zie
www.indigodans.nl

Neem gerust contact met ons op indien je nog vragen hebt via whatsapp/sms 06-22019832Cacao ceremonie - ook wel Medicijn van het Hart genoemd 💚
Cacao wordt al eeuwen gebruikt voor ceremoniële, spirituele en medicinale doeleinden. Het is bedoeld voor innerlijk ontwaken, verbinding met het goddelijke en creatieve ondersteuning. Rauwe cacao is hartopenend en kan je inzichten geven, je intuitie versterken en draagt bij aan innerlijke genezing. De rituelen en ceremonies met cacao worden al duizenden jaren gebruikt door inheemse culturen van Zuid- en Midden Amerika. Er wordt gebruik gemaakt van de pure rauwe cacao boon. Dus zonder toevoegingen van suiker, melk of andere toevoegingen die de bittere smaak kunnen opheffen of verzachten zoals bij chocolade. 
De smaak van rauwe cacao is bitter en nootachtig. 

In de cacao zit tryptofaan dat ervoor zorgt dat je serotoninegehalte een boost krijgt. Je kan je hierdoor blijer en gelukkiger voelen. Ook bevat rauwe cacao veel antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen zijn gezond voor je lichaam gezond en de antioxidanten hebben een positief effect op je immuunsysteem. 

Rauwe cacao is hartopenend en zorgt voor een diepere verbinding tussen lichaam en geest. Tevens is het een boost voor je gezondheid.
Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Theobromine in de cacaoboon zorgt voor verhoogde energie, een (tijdelijk) helderder brein en heeft een positief effect op je gemoedstoestand: je voelt je blijer en gelukkiger en het ontspant de spieren. 

Drink op de dag van de cacao geen koffie of alcohol en eet licht. Zorg dat er 2 uur zit tussen je laatste maaltijd en de ceremonie. Cacao onttrekt veel vocht aan het lichaam en heeft een ontgiftend effect Het is belangrijk om tijdens en na de ceremonie veel water of thee te drinken.

Contra-indicaties:
Als je een hoge bloeddruk of hartproblemen hebt is het beter niet aan een cacao ceremonie deel te nemen. Ook bij het gebruik van SSRI medicatie (zoals anti depressiva met mao-remmer en slaapmedicatie) is het niet verstandig om een cacao ceremonie te doen. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, stem dan vooraf even af met de ceremonieleider.

Naast de cacao bereiden we ook altijd speciale verse thee voor jou indien je geen cacao wil of je hebt (een) contra indicatie(s). Je kunt dit aangeven voordat we de cacao ceremonie ingaan.

Sunday 29 October 2023 van 15:00 tot 18:00

Het Gasthuis, Lidwinahof 70, 5481 HL Schijndel, Nederland

Over de organisatie

“Tot dan-s”

Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties

IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch

Reviews

Daisy

Retreat in de natuur in Portugal: ga je mee op reis?

De retraite bij Kim en Babs in Portugal was een waar cadeau aan de ziel. Ik moest als dame uit de stad echt even landen in het begin en daar was gelukkig ook helemaal de liefdevolle ruimte voor. Iedereen gaf elkaar de ruimte die een ieder nodig head en kon daardoor ik ook lekker slapen en uitgerust opstaan (iets wat voor mij niet altijd vanzelfsprekend is). De coaching en met name de familie-opstelling heb ik als zeer bijzonder en helend ervaren. Wat een mooie momenten hebben we samen meedeelt in relatief korte tijd. Het muziekspel en cacaoceremonie van Kim was magisch en ook gewoon superleuk en gezellig. De ceremonie eindigde buiten met een kampvuur met het schemerende bos om ons heen. Ik heb de week ervaren als een down to earth retraite; basic maar goed verzorgd en alle maaltijden zijn ook heerlijk en gezond. Een heerlijke week van ont-moeten, genieten van de natuur en zelfreflectie.

Lees meer

Marian Hartzema

Retreat in de natuur in Portugal: ga je mee op reis?

Wat beloofd werd is waargemaakt en dat voelt goed! In de natuur z i j n zonder luxe maar daardoor juist meer in verbinding met die natuur. De paarden waren onderdeel van het geheel, erg fijn. Het aanbod van zowel Babs Louise als Kim was vanuit hun hart en talenten. Zeer bijzonder was de familieopstelling waarin spontaan één van de paarden meedeed...onvergetelijk. Complimenten, Kim en Babs én Eva voor je (h)eerlijke maaltijden! Ik beveel jullie aan!

Lees meer

Anoniem

Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Kareem Raïhani

Ik heb een heerlijke avond gehad met veel ups maar ook prachtige rustmomenten om naar binnen te keren met elkaar maar ik mis de trommels en het vocale geluid . Zo is het voor ieder anders , de locatie was op en top . Tot dans zeker weten

Lees meer

Dans&Zang&Cacao met Anna Fernhout & Isabel (viool) kapel in Schijndel

Meer evenementen van IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch

Sunday, 28 Jul. om 14:30
Ecstatic Dance Den Bosch outdoor met Dj Shanto met geluidsboxen
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 07 Sep. om 12:30
"The Art of your Authentic Voice" (women only)
Marieke van der Leijé
Soundhealing Soul Voice Stembevrijding
Monday, 29 Jul. om 19:00
HEART SONGS ♡ SINGING CIRCLE ~ Women Only
SHARE THE LOVE
Zangcirkel Mantra zingen Verbinding
Wednesday, 21 Aug. om 19:00
Singing Circle at the Beach with at least 100 people!
Regenerate
Mantra zingen Stembevrijding Kirtan
Saturday, 03 Aug. om 12:30
The Expose ~ The Art of Your Authentic Voice
Marieke van der Leijé
Soul Voice Stemexpressie Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl