Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing Cirkels Meet & Greet

Wednesday 20 September 2023 van 13:00 tot 17:00

Ons Boerenerf, Banendijk 3, 6034 SV Nederweert-Eind, Nederland

Over dit evenement

Meet & Greet met Tanni Koens, team en community

We zijn blij dat we op korte termijn een plek hebben gevonden in Nederweert bij Ons Boerenerf
Een mooie plek in het zuiden van Nederland, waar we niet al te ver van de Belgische grens zitten, dus alle Vlamingen zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Het is kort dag en de plaatsen zijn beperkt. We hebben een grote zaal, tussenruimte en terras tot onze beschikking, waar we met een groep van zeker honderd mensen mooie dingen kunnen delen. Er zijn stoelen aanwezig. De stoelen kunnen aan de kant geschoven worden zodat we ook kunnen staan en bewegen tijdens de interactieve samenkomst. Je hoeft niets mee te nemen. Maar een eigen fles water is altijd aan te bevelen.

Vanaf 12.00u is er gelegenheid om van een lunchbuffet te genieten en ook na het event is het mogelijk om een maaltijd te gebruiken. Hiervoor kun je je tot 18 september apart aanmelden bij Sigrid (info@happy-me.nl)

Er zal onbeperkt koffie en thee worden geschonken, dit is bij de prijs inbegrepen.
Alle andere drankjes, lunch en diner is naar keuze en voor eigen rekening


Programma:
De middag wordt gestart met een ‘live’ talk van mij. Ik zal datgene delen wat mijn lichtteam belangrijke informatie vindt voor deze dag en voor alle aanwezigen. De dag creëren we met elkaar. Daarom is het fijn om van de deelnemers vragen en actuele thema’s te ontvangen, zodat we daar samen op een interactieve manier mee kunnen werken.

Het wordt dus geen hele middag op je stoel naar mij luisteren, maar vooral ook met elkaar denken, samen dingen doen, plannen maken voor de nieuwe paradijselijke wereld.
En het allerbelangrijkste: elkaar ontmoeten, nieuwe contacten leggen, verbindingen smeden die iedereen zo broodnodig heeft in deze zo bijzondere tijd. Je gaat in ieder geval gelijkgestemden ontmoeten en deze ontmoetingen zijn altijd mooi, voedend en heel belangrijk.

Vraag en Antwoord:
Er zal ook een deel van de middag besteed worden aan het stellen van vragen en geven van antwoorden, dat zal gebeuren door degenen van het Healing Cirkels Team die aanwezig kunnen zijn.

Lieve groet en hopelijk mogen we velen van jullie persoonlijk omarmen en in de ogen kijken..

Sigrid van Drunen &
Tanni Koens

PS. Tickets zijn wel overdraagbaar maar niet restitueerbaar.

Wednesday 20 September 2023 van 13:00 tot 17:00

Ons Boerenerf, Banendijk 3, 6034 SV Nederweert-Eind, Nederland

Over de organisatie

“Ik ben een druppel uit de bron, een licht-sparkel uit de lichtbron.”

Healing Cirkels is een community gedragen door Tanni Koens en team

Reviews

Linda Vdf van Wijlick

Healing Cirkels Meet & Greet

Ik heb een geweldige mooie liefde volle middag samen met jullie allemaal gehad. Ben nog steeds na aan het genieten van deze bijzondere ervaring. Mooie lieve pure mensen leren kennen die heel dicht bij wonen en waar we nu al een groep mee gevormd hebben om maandelijks elkaar op te zoeken. Mijn dankbaar heid is enorm!! Als er weer zoon mooie bijeenkomst is wat niet al te ver weg is ben ik er zeker bij. Lieve harte groet Linda uit Venlo💚

Lees meer

Nelleke Bierkens

Healing Cirkels Meet & Greet

Wat een bijzonder inspirerende en feestelijke dag en wat een positieve energie brachten al deze mooie mensen mee. Het samenzijn verliep heel organisch (als een kosmische familie, zo heb ik het ervaren). Het heeft mij heel goed gedaan. De locatie was ook perfect. Onze locale verbindingsgroep is al binnen 2 dagen uitgegroeid tot 35 mensen. Tanny héél hartelijk dank hiervoor, zó Top.

Lees meer

Sylvia

Healing Cirkels Meet & Greet

Ontzettend fijn om Tanni te ontmoeten en gelijkgestemden. Het voelde als een warm bad. Jammer dat Tanni na de groepjes geen tijd meer had om nog wijsheden met ons te delen. Hartelijk bedankt voor de fijne en goed georganiseerde middag. Voor herhaling vatbaar. Complimenten aan het hele team.

Lees meer

Healing Cirkels Meet & Greet

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Oct. om 19:00
De DansTempel - Winged Wencke - 6 oktober
De DansTempel
Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Friday, 20 Oct. om 19:30
Movement Twente Polarity Play & Dans
Movement Twente
Conscious Dance Vrije Dans Movement
Sunday, 01 Oct. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Pretty Playful Picknick
PLAY! Eindhoven
Leven vieren Gatherings Verbinding
Wednesday, 27 Sep. om 19:00
Ecstatic Dance Leuven *DJ Heidi*
Ecstatic Dance Leuven
Ecstatic Dance Leven vieren Embodiment
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl