Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Sunday 15 October 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Speciaal voor deze avond zal Mama cacao ons helpen om van het hoofd naar het hart te zakken. Ceremoniële Cacao wordt ook wel ‘Food of the Gods’ genoemd omdat het zo rijk aan voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten is. So… open your heart and let the looovvveee connect us all ♡

Deze editie is uitverkocht. Je bent meer dan welkom bij de volgende 12 november: https://hipsy.nl/event/21798-cacao-sound-at-het-verre-oosten

Of 12 december https://hipsy.nl/event/21799-cacao-sound-at-het-verre-oosten

Cacao is een eeuwenoud plant medicijn, maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Dit is hét moment om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust.

Een Sound Healing is een ontspannende reis – zowel fysiek als mentaal en kan verschillende effecten hebben, dat per persoon verschilt. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking in het lichaam waardoor een betere energiecirculatie ontstaat.

Elke Cacao & Sound ceremonie zal anders zijn. Maar dit is wat je kunt verwachten.

🤎 Ceremoniële cacao
🤎 Klankbad met klankschalen, gongs, handpan en meer moois
🤎 De ervaring van brother & sisterhood
🤎 Een plek om te delen en écht naar elkaar te luisteren
🤎 Beter te leren voelen
🤎 Eerlijk zijn naar jezelf en anderen
🤎 Inspiratie en energie
🤎 Ruimte om te groeien
🤎 Een plek voor verdieping en plezier

De ceremonie vindt plaats in ‘Welkom In Het Verre Oosten’, de vrijplaats voor connectie en creatie in Wijhe (een dorp net onder de rook van Zwolle). Mark en Evelien faciliteren o.a. mannen- en vrouwencirkels in Het Verre Oosten. Deze avond is iedereen welkom. Een gemengde cirkel waar je gewoon kunt zijn. Waar je kunt delen waar je mee bezig bent. Zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies, met een open hart en met onze volledige aandacht zijn we er voor elkaar.

Spreekt dit je aan? Wees meer dan welkom om aan te haken.

Wanneer
Zondag 15 oktober
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 uur
Afsluiting rond 22:00 uur

Waar
Welkom in Het Verre Oosten
Rijksstraatweg 2, 8131 PB, Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl
Parkeren is gratis
Fietsen kunnen veilig gestald worden
Logeren kan. Boek hiervoor een los ticket in de shop.

Je hosts
Mark en Evelien droomden al jaren van een plek in het groen waar ze met hun gezin neer konden strijken. In 2021 hebben ze hun droom waargemaakt door een boerderij te kopen met een stuk land waar ze de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ hebben gecreëerd. Een plek voor connectie en creatie, waar de meest mooie verdiepende bijeenkomsten plaatsvinden.

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met wie? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Liefs,

Mark en Evelien.

P.s.
Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren niks te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts. Wij geven geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met ons overleggen.

P.p.s.
Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 3 weken van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende bijeenkomst. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen één week voorafgaand aan de startdatum, kunnen we je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens andere omstandigheden deze bijeenkomst niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Sunday 15 October 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

In samenwerking met

Reviews

Debby Ras

Sweatlodge Ceremony weekend with Lakota Elder Kristofer Two Feathers

Het was bijzondere ervaring; Lakota Elder Kristoffer two feathers is een zeer bijzondere man die zijn teachings volledig belichaamt en zich (met onmisbare hulp van Mauritio en Mateo), letterlijk het vuur uit de schenen werkt om een diepe 'cleansing' bij de groep teweeg te brengen. Het verblijf bij het Verre Oosten voelt welkom en aangenaam. De gastvrouw en heer zijn zeer liefdevol.

Lees meer

Eleni

Sweatlodge Ceremony weekend with Lakota Elder Kristofer Two Feathers

Evelyn, Mark and their cats are the best hosts we could ask for. Thank you everyone for this life changing experience.

Lees meer

Stefan Harleman

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Ook na een aantal keren geweest te zijn, blijf ik enthousiast. Een kleine variatie/uitbreiding, aansluitend bij het seizoen maakte het wederom speciaal. De plek is goed en de energie van Mark klopt! De kracht van het delen zonder oordeel blijft de basis, en die basis is een groot en nuttig goed voor velen van ons.

Lees meer

Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Tuesday, 12 Dec. om 19:30
Cacao & Sound met May & June @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle
Wednesday, 13 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing
Thursday, 14 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing
Tuesday, 19 Dec. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Dec. om 09:30
Sacred Earth Retreat: Eindejaars Healing Retreat
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie 1-Dags retraite Ademcirkel
Wednesday, 27 Dec. om 19:00
EndOfTheYear special: Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony DJYarl
MoonFool
Full Moon Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Saturday, 16 Dec. om 18:30
Sjamanistic Ecstatic Dance kapel &cacao & soundhealing & more
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie
Saturday, 16 Dec. om 15:00
Cacao, Moving Stories, Ecstatic Dance
Janneke Bexkens
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Performance
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl