Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mandala voor verlangen - voor vrouwen zonder kind

Sunday 20 August 2023 van 13:30 tot 16:00

Parkeerplaats, Laan van Poot, 2566 EV Den Haag, Nederland

Over dit evenement

MOEDERS ZONDER KIND
Wij brengen vrouwen zonder kind bijeen omdat het waardevol en helend is om samen te komen, je verhaal te delen en op een creatieve, luchtige en verdiepende manier bezig te zijn met de thema’s die ons allen raken.
Wij geloven dat vrouwen zonder kind ook moeder zijn en op eigen wijze invulling geven aan hun moederhart en moederschap.

MANDALA VOOR VERLANGEN
Als vrouw zonder kind kan het bezig zijn met je verlangens misschien gemende gevoelens oproepen. Of misschien besteed je er weinig aandacht aan, maar ben je eigenlijk wel nieuwsgierig naar jouw diepere verlangens of hoe je deze eventueel tegenhoudt.
Bewust ruimte maken voor je verlangens kan zorgen voor (vernieuwde) plezier, passie en energie, het kan richting geven en de sleur doorbreken.

Wij bieden een veilige en geborgen setting om spelenderwijs je verlangens te onderzoeken, delen en tastbaar te maken.
We laten ons deze middag uitnodigen en inspireren door het krachtenveld van de zomerenergie midden in de natuur. Je gaat je verlangen opstellen en daarna vormgeven in een gezamenlijk ritueel met gebruik van een levensgrote mandala die we samen creëren met elementen uit de natuur.

Praktische info:
Datum: zondag 20 augustus
Tijd: van 13:30 - 16:00 uur
Locatie: we verzamelen tussen 13.15 en 13.30 bij de parkeerplaats Laan van Poot/ Kwartellaan te Den Haag
Contact: moederszonderkind@gmail.com Michelle 06-41035166 Ruchama 06-41592741

BEGELEIDING
Ruchama Kramer (1979)
Ik heb nooit een kinderwens gehad. In mijn vak als voorheen verpleegkundige en nu als geestelijke verzorger en ritueel begeleider (celebrant) voor stervenden kom ik een groot moederhart tegen. Ik voel me regelmatig moeder in de zorg en ontferming voor anderen: patiënten, vrienden, familieleden en katten. Maar ook als ik door de natuur wandel of fiets kan ik getroffen worden door een moedergevoel over alles wat ik om mij heen zie. Op mijn 42e werd ik geheel onverwacht zwanger en is de zwangerschap na een korte periode geëindigd. De zwangerschap heeft mij onverwacht veel inzichten gegeven hoe ik mijn moederschap in de breedste zin van het woord in kan zetten in de wereld om mij heen. Ik heb veronderstellingen over mijzelf kunnen herijken en beseft dat wat ‘waar’ is even ‘onwaar’ kan zijn en vise versa.

Michelle de Bree (1976)
Ik heb lange tijd een kinderwens gehad, na 1 miskraam ben ik niet opnieuw zwanger geworden. M’n miskraam heeft me een mooie boodschap gegeven en heb ik goed kunnen verwerken en een plek gegeven. Sinds een aantal jaar voel ik me echt een moeder zonder kind én ben ik hondenmama van Sunny. Het leven zonder kind voelt nu heel kloppend voor mij. Ik ervaar een sterke verbinding met het kind in mezelf en met de kinderen in mijn omgeving. Ik ben me heel bewust hoe ik m’n moederschap kan inzetten in mijn werk als (energetisch) coach en docent, en moeders zonder kind voelt inmiddels ook als een kind van mij:)

REVIEWS
Ik vond het bijzonder en fijn om de moeders zonder kind cirkel mee te maken, met gelijkgestemden en toch heeft ieder haar eigen verhaal. Bedankt voor de liefdevolle en down to earth begeleiding, erg gewaardeerd. Voor mij was het heel goed op deze manier meer in mijn lijf te komen en ik laat de liefdevolle doorwerking nog verder werken.
Sheila

Michelle en Ruchama hebben op hele mooie wijze een ritueel georganiseerd voor vrouwen zonder kind. Tijdens het ritueel kon er van alles gedeeld worden wat normaal gesproken niet gedeeld wordt, dat werkte enorm bevrijdend en helend. Michelle en Ruchama zijn een ideale combinatie en zorgen ervoor dat je je veilig voelt om ruimte te geven aan dit thema.
Esther

Sunday 20 August 2023 van 13:30 tot 16:00

Parkeerplaats, Laan van Poot, 2566 EV Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren rituelen, bijeenkomsten en lezingen voor vrouwen die geen kind hebben en graag hun moederschap en moederhart op eigenwijze vormgeven.

Mandala voor verlangen - voor vrouwen zonder kind

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 21 Sep. om 10:00
Zweethut/Inipi ceremonie (Lakota), herfst zonnewende (gemengd)
Dryw eiland
Zweethut Equinox/Zonnewende Ritueel
Saturday, 20 Jul. om 16:00
KinderBlestival 2024
Raya Art
Kids activiteit Creativiteit Playfulness
Saturday, 09 Nov. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Friday, 20 Sep. om 20:00
Magische MaanCirkel
MeaVia
Ritueel Full Moon Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl