Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Feminine Yogaretreat Zomereditie 'vrijlaten'

Zondag 30 juli 2023 van 10:00 tot 17:00

Emmaweg 86, 1241 LJ Kortenhoef, Netherlands

Over dit evenement

Ben jij op zoek naar kwalitatieve tijd voor jezelf en wil je meer inzicht in je gevoelens en verlangens? Even stilstaan bij jezelf om vanuit daar weer ruimte en energie te ervaren? Wil je daarnaast een gedegen retreat volgen gebaseerd op de klassieke yogafilosofie (Patanjali), met een flinke vleug vrouwelijkheid? Gun jezelf dan een heerlijk yogaretreat bij Yogamission & Bloomyoga! Komende editie staat in het teken van 'vrijlaten', om deze zomer ruimte te maken voor jou om persoonlijk te groeien. In de zomer overheerst pitta (vuur), dus dat gaan we in balans brengen.

Onze missie is vrouwen in contact brengen met hun essentie. Dat begint bij ontspannen en stil worden, maar ook door emoties en ervaringen te doorvoelen en te verwerken. Misschien ken je het achtvoudige pad naar lichter leven van Patanjali wel; het fundament van yoga. Waarin leefstijltips, liefde voor jezelf, yogahoudingen, adem, focus, concentratie, meditatie en verlichting centraal staan. In onze dagretreats komen veel van deze stappen aan bod in een mooie mix, toegankelijk van beginner tot gevorderde yogi. Onze retreats laten jou connecten met jezelf zodat je dichterbij je essentie komt, er helderheid zal ontstaan. Dit is echt een retreat zoals yoga bedoeld is. Kom je het ook ervaren?

Programma Feminine Retreat
Het yoga feminine dagretreat heeft een gevarieerd programma dat altijd aansluit bij het seizoen en de tijd van het jaar. We bouwen het programma op om jou te laten ontspannen en tot jezelf te laten komen. Met meditatie- en ademoefeningen creëren we meer rust en ruimte in je hoofd. Onderdelen van deze yogadag zijn zachte (vinyasa, hatha) yoga, yoga nidra (himalaya traditie), mini (ayurvedische) massage met etherische olie, meditatie, klankbad met handpan en diverse oefeningen voor focus, creativiteit, bewustwording en inzicht.

Tijdens het retreat zijn er heerlijke biologische snacks en een maaltijd en zijn we in een mooie groene omgeving. Deze retreats zijn bedoeld om jou een cadeau aan jezelf te geven. Dit retreat is geschikt van beginners tot meer ervaren yogi’s, iedere deelneemster neemt haar eigen lessen mee. Dit yogaretreat wordt ervaren als divers en volledig, een reset waar je de komende periode veel plezier van hebt.

Onze belofte
Na deze dag ben je weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Deelneemsters ervaren inzicht in gedachten en verlangens. Ook ervaren vrouwen meer rust in hun hoofd en nieuwe energie en inspiratie. Lichte en donkere ervaringen krijgen de ruimte en kunnen worden verwerkt. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze pure ontmoeting met andere vrouwen inspirerend en helend werkt. Kortom dit yogaretreat is echt een waardevol cadeau voor jezelf.

Data en investering
Zondag 30 juli 2023 Feminine Yogaretreat in Kortenhoef (nabij Hilversum). Van 10.00 tot 17.00 Zomerthema; Vrijlaten. Nog 2 plekken vrij. Vol = vol.
Early bird € 129 euro all in tot 30 juni a.s. Na 30 juni geldt het regular tarief van 145 euro. Voor leden Bloomyoga en Yogamission 10 euro korting op deze tarieven.
Prijs is inclusief gezonde biologische lunch en gratis parkeren in de buurt.
Kleine groepen (max. 10 dames)
Door yoga coaches en massagedocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga.

Zondag 30 juli 2023 van 10:00 tot 17:00

Emmaweg 86, 1241 LJ Kortenhoef, Netherlands

Over de organisatie

“Kom tot bloei”

Ontdek jouw optimale gezondheid bij Bloom yoga in Heerde Dé plek voor yoga en persoonlijke ontwikkeling op de Veluwe.

Feminine Yogaretreat Zomereditie 'vrijlaten'

Meer evenementen van Bloomyoga.nl

Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Feminine Selflove & Energy Summer Dayretreat
Bloomyoga.nl
1-Dags retraite Mini retraite in de natuur Plantmedicijn
Zondag, 07 jul. om 10:00
Ouder & Kind One Day Retreat
Bloomyoga.nl
1-Dags retraite Moeder-dochter Kids activiteit

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 11:00
Women's Circle - Manifesting dreams
Isabel Fonseca
Vrouwen workshops Ritueel Vrouwencirkels
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
Sjamanistische vrouwencirkel en cacao ceremonie (Volle maan)
Kalyani Coaching & Therapie
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Full Moon
Vrijdag, 14 jun. om 13:30
Health & Body Event 14 juni 2024
Health & Body Event
Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl