Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Vrijdag 07 juli 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Speciaal voor deze avond zal Mama cacao ons helpen om van het hoofd naar het hart te zakken. Ceremoniële Cacao wordt ook wel ‘Food of the Gods’ genoemd omdat het zo rijk aan voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten is. So… open your heart and let the looovvveee connect us all ♡

Cacao is een eeuwenoud plant medicijn, maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Dit is hét moment om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je helemaal tot rust.

Wat kun je verwachten?

🔥 Ceremoniële cacao
🔥 Klankbad met klankschalen, gongs, handpan en meer moois
🔥 De ervaring van brother & sisterhood
🔥 Een plek om te delen en écht naar elkaar te luisteren
🔥 Beter te leren voelen
🔥 Eerlijk zijn naar jezelf en anderen
🔥 Inspiratie en energie
🔥 Ruimte om te groeien
🔥 Een plek voor verdieping en plezier

De ceremonie vindt plaats in ‘Welkom In Het Verre Oosten’, de vrijplaats voor connectie en creatie in Wijhe (een dorp net onder de rook van Zwolle). Mark en Evelien faciliteren o.a. mannen- en vrouwencirkels in Het Verre Oosten. Deze avond is iedereen welkom. Een gemengde cirkel waar je gewoon kunt zijn. Waar je kunt delen waar je mee bezig bent. Zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies, met een open hart en met onze volledige aandacht zijn we er voor elkaar.

Spreekt dit je aan? Wees meer dan welkom om aan te haken.

Wanneer
Vrijdag 7 juli
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 uur
Afsluiting rond 22:00 uur

Waar
Welkom in Het Verre Oosten
Rijksstraatweg 2, 8131 PB, Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl
Parkeren is gratis
Fietsen kunnen veilig gestald worden
Logeren kan. Boek hiervoor een los ticket in de shop.

Je hosts
Mark en Evelien droomden al jaren van een plek in het groen waar ze met hun gezin neer konden strijken. In 2021 hebben ze hun droom waargemaakt door een boerderij te kopen met een stuk land waar ze de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ zijn gestart. Een plek voor connectie en creatie, waar de meest mooie verdiepende bijeenkomsten plaatsvinden.

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met wie? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Liefs,

Mark en Evelien.

P.s.
Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren niks te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts, wij geven geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met ons overleggen.

P.p.s.
Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 3 weken van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende cursus. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen één week voorafgaand aan de startdatum, kunnen we je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cirkel niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Vrijdag 07 juli 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Wat een fijne en warme plek vlakbij Deventer en Zwolle. Groep met krachtige mannen die mij geïnspireerd hebben! Kom gauw weer terug.

Lees meer

Bryant Abath

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Helemaal tot jezelf komen, connecties met andere mensen en tegelijkertijd samenkomen; als er iets is wat op een geweldige manier aanwezig is, is het wel bij dit soort events ❤️❤️❤️

Lees meer

Jan Wouter Van Straaten

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Waarom 5 hartjes ? Maximale beoordeling ? Niet zozeer dat het een prachtige lokatie is .. alles super geregeld .... Voor 5 hartjes moet je een groter geluksgevoel ervaren ... ik denk dat de kern de gemeende aandacht van Mark en Evelien voor elke vrijwilliger is ... Dat brengt dan weer bij iedereen het beste naar boven... krijg je een hele leuke groep die naar elkaar luistert, elkaar helpt... Combinatie van lekker met je handen in de grond . . fysieke inspanning ... PLUS .. geleide fantasie ... meditatie ... ademhaling .. .verbinding .... Was Goed. Heel goed. Dank !

Lees meer

Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Uitverkocht
Donderdag, 09 mei. om 19:30
Light My Fire - Koppels Tantra cursus
Evelien Bosch
Tantra Verbinding Relaties
Dinsdag, 21 mei. om 19:30
Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Soundhealing
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels
Uitverkocht
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 apr. om 19:00
Sjamanistische vrouwencirkel en cacao ceremonie (Volle maan)
Kalyani Coaching & Therapie
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Full Moon
Zaterdag, 04 mei. om 11:00
Gathering - Playday: Herontdek het spelen, release your inner child
Breath Flow
Movement De stem van binnenuit Sharing Circle
Dinsdag, 30 apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl