Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SHAMMA DAG

Zaterdag 01 juli 2023 van 10:00 tot 16:00

Plantage Muidergracht 39, 1018 TL Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

scroll down for English

Tijdens de Shamma workshop neem ik je mee op ontdekkingstocht naar de uiteenlopende mogelijkheden van het sjamanisme en energetisch werken. Ik laat je zien welke methoden er zijn en welke ik regelmatig gebruik tijdens mijn energetische heling sessies.

De Shamma workshop bestaat uit een dagprogramma waarbij verschillende manieren van energetisch werken aan bod komen. Bij alle vormen die aan bod komen, staat de kwaliteit van het leven centraal. Ik laat je zien hoe je die kwaliteit op allerlei manieren kan verbeteren.
Voor de een resoneert een bepaalde techniek beter dan voor de ander. Daarom is er binnen het programma voldoende ruimte voor interactie en actieve deelname om jouw persoonlijke voorkeuren te ontdekken. Na deze dag ben je vervuld van nieuwe energie en kennis over jezelf, waarmee je aan de slag kunt voor jezelf en voor anderen.

During the Shamma workshop, I will take you on a discovery of the diverse possibilities of shamanism and energetic work. I will show you which methods are available and which I regularly use during my energetic healing sessions.

The Shamma workshop consists of a one-day programme in which different ways of energetic work are discussed. The quality of life is central to all the forms that are covered. I show you how to improve that quality in many ways.
For some, a certain technique resonates better than for others. Therefore, there is plenty of room for interaction and active participation within the programme to discover your personal preferences. After this day you will be filled with new energy and knowledge about yourself, with which you can start working for yourself and others.

Zaterdag 01 juli 2023 van 10:00 tot 16:00

Plantage Muidergracht 39, 1018 TL Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“A voice that touches the heart”

Eigen praktijk, letterlijk in moederaarde, waar ceremonies, workshops, individuele sessies, verschillende vrouwencircles als drumcircles plaatsvinden

Reviews

Daniela Van Schagen

♡ Shamanic Sunday ♡ 1-dags retraite - 3 workshops in 1 dag- StadsOase

Was leuk om een soundbath, voice liberation sessie en trance reis mee te maken in 1 dag. Benieuwd geworden naar meer van het laatst genoemde. Voice liberation vind ik ook HEERLIJK en zo meditatief, het schoont altijd op (maar dit doe ik al vaak:)) Heerlijke dag en ook hele fijne mensen ontmoet.

Lees meer

Sacha Lannoye

Ontwaak Jouw Vocale Kracht: Sjamanistische Zangworkshop!

Het was een heel verbindend samenzijn. Romanie creëerde een veilige bedding, waarin het als vanzelf ging, om in de overgave te gaan en vrij te durven experimenteren en in een zangflow te komen. Het zingen was dan ook erg helend. Dankbaar voor deze ervaring 🙏 Sacha

Lees meer

Annette Fehse

Drumcirkel

Fijn, intiem, verbindend. Een prachtig samenspel van ritme en stem, waarin we op magische wijze expressie gaven aan onze intenties. Romani is met haar mooie plek en prachtige stem niet alleen spacekeeper maar ook inspirator van deze de cirkels. Je komt er opgeladen, ontspannen en dankbaar vandaan. Aanrader!

Lees meer

SHAMMA DAG

Meer evenementen van Wolftaenzerin

Dinsdag, 30 apr. om 18:00
Cradle of Motherhood
Wolftaenzerin
Zwangerschap Moederschap Moedercirkel
Donderdag, 16 mei. om 10:30
Ontwaak Jouw Vocale Kracht: Sjamanistische Zangworkshop!
Wolftaenzerin
De stem van binnenuit Soul Voice Stemexpressie
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Drumcirkel
Wolftaenzerin
Drumcirkel Sjamanisme Verbinding
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
LUNA circle
Wolftaenzerin
Spirituele ontwikkeling Sjamanisme Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Dinsdag, 30 apr. om 19:30
Healing Breathwork with live Music
Integrated Tantra
Ademwerk Meditatie Lichaamswerk
Donderdag, 25 apr. om 18:30
The Essence of Purity: (Re)Connect & regulate the nervous system
The Essence of Purity Events
Lichaamswerk Live muziek Cacao ceremonie
Donderdag, 16 mei. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl