Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TRANSFORMERENDE ADEMREIS - met cacao & microdosing

Zondag 18 juni 2023 van 15:00 tot 18:00

yogastudio YORAH, Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over dit evenement

TRANSFORMERENDE ADEMREIS

Deze transformerende ademreis is werkelijk een cadeau voor jezelf. Doormiddel van de adem in combinatie met cacao en microdose truffel, maak je een reis door je lijf. Je stapt een moment uit je hoofd die altijd zo druk is met allerlei gedachtes. Gedachtes die jou er van weerhouden om emoties los te kunnen laten, je dromen te kunnen volgen, je werkelijke zelf te kunnen zijn en je hart te openen voor jezelf en voor anderen. 

De kracht van de verbonden ademhaling helpt jou om los te laten wat jou niet meer dient of juist te mogen ontvangen wat jij nodig hebt. Je komt meer in verbinding met jezelf en het kan je nieuwe inzichten geven. Meer informatie vind je ook op mijn website www.yinlife.nl/breathwork

Ademen met cacao & microdosing verdiept het effect van de ademhalingstechniek en tegelijkertijd helpt de ademhaling om het effect van deze plantmedicijnen te vergroten. Een magische combinatie.

- Cacao wordt ook wel een hartopener genoemd. Het brengt je bewustzijn in het moment en in het lichaam. Het verbindt je op een liefdevolle manier met jezelf. 

- Microdosing truffel helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf. Het brengt jou meer in contact met je intenties en levensmissie.

LET OP! Je gaat van een microdose niet trippen, omdat de dosis minimaal is. 

GOED OM TE WETEN
- Trek comfortabele en warme kleding aan waar je vrij in kunt bewegen bijv. yogakleding of joggingbroek met een shirt (Denk aan laagjes. Je kunt het koud krijgen tijdens het ademen of momenten heel warm).
- Neem een waterfles mee, hydrateren is belangrijk!
- Er zijn yogamatten aanwezig, maar het kan fijn zijn om je eigen mee te hebben. Ook kan het fijn zijn om je eigen dekentje mee te nemen en eventueel een kussentje.
- Zakdoekjes (je kunt emotioneel worden tijdens je ademreis).
- Een schriftje om je belevingen in op te schrijven.
- Fruit/noten om na die tijd te eten. Ik adviseer je om licht te ontbijten vooraf bijv. slechts wat fruit.
- Neem verder vooral mee wat je fijn vindt om bij je te hebben, bijv een edelsteen, een foto van een dierbare of een ander item dat een emotionele waarde voor je heeft.

!Gebruik je medicatie, heb je medische klachten, psychische klachten, of ben je zwanger informeer dan eerst met je arts of intensief overademen voor jou geschikt is op dit moment. Het gebruik van Microdosing raad ik in deze gevallen af. 

Heb je vragen stuur me gerust een mailtje naar info@yinlife.nl of neem een kijkje op mijn website www.yinlife.nl voor meer events en 1-1 ademcoaching.

Liefs Natascha

Zondag 18 juni 2023 van 15:00 tot 18:00

yogastudio YORAH, Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over de organisatie

“"Live a Yin Life and find your inner nature"”

Yin Life Yoga & Ademwerk gericht op het loslaten van spanning, stress en andere blokkades die jou in de weg staan om in vreugde en vrijheid te leven.

Reviews

Silke Hendrik

BREATHWORK ONLINE - voor diepe rust & ontspanning

Ik vond het een hele mooie & vooral krachtige sessie. Deze werd heel mooi begeleid en ondersteund met prachtige muziek. Het heeft mij doen loslaten, inzichten gegeven en voelde mij vooral krachtig en gedragen. De totale ontspanning aan het eind was MAGISCH! Liefs Silke

Lees meer

Johan

VOLLE MAAN - met microdose truffel

Hele mooie avond. Fijne sfeer. Elke keer weer bijzonder! Zeker een aanrader.

Lees meer

Peter Sneekes

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Hoe fantastisch kan het zijn om je innerlijk kind te mogen verwelkomen als hij net geboren is. Wetende dat zijn moeder geen liefde kan opbrengen, maar dat ik hem de liefde in mag fluisteren, zodat hij gezien wordt en er mag zijn. Zodat ook ik gezien wordt en er mag zijn...

Lees meer

TRANSFORMERENDE ADEMREIS - met cacao & microdosing

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Dinsdag, 23 apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl