Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

LEAP SPECIAL FEMININE EMBODIMENT

Zondag 04 juni 2023 van 13:00 tot 16:00

Healthstudio Julia, Luzernestraat 83M, 2152 GM Nieuw-Vennep, Nederland

Over dit evenement

Belichamen van jouw sensualiteit staat centraal tijdens deze fijne middag samen. In verbinding met je sensualiteit kunnen alledaagse ervaringen magische momenten worden die je levensenergie weer doen bruisen! Shamaryah en Corine nemen je mee op reis dieper verbonden met je zintuigen en je lichaam. Het is plezier beleven aan alles wat je ruikt, voelt, ziet en hoort.

Samen checken we in bij onszelf hoe we sensualiteit bij onszelf her ( er) kennen en wat maakt dat we het misschien ergens nog onderdrukken. Wat ligt eronder of overheen aan schaamte, schuld, oordeel of beperkende overtuigingen dat ons weerhoudt om voluit te leven en te genieten?

Sensualiteit brengt je levensenergie in beweging. Via je sensuele zelf leer je het hier en nu volledig te ervaren en uit te vogelen waar je van geniet. Je krijgt zo een intiemere relatie met je lijf waardoor je beter aard in je lichaam. Je ontspant en versterkt de verbinding met je innerlijke essentie, waardoor je steeds meer behoefte krijgt voluit te leven. Op de unieke manier die bij jou past. Je hart gaat als vanzelf open voor de liefde die je bent.

Shamaryah en Corine ( LEAP Facilitators ) komen samen op deze mooie middag met dezelfde gedeelde zielsmissie en dat is vrouwen verbinden met de magische Feminine energie en het levende hart. In de middag volgt er een LEAP sessie waarbij ze beide een channel zijn voor Light Language. Een krachtige combinatie die je niet wilt missen!

Zondag 04 juni 2023 van 13:00 tot 16:00

Healthstudio Julia, Luzernestraat 83M, 2152 GM Nieuw-Vennep, Nederland

Over de organisatie

"Mooi Mens, samen ontdekken we jouw rijke binnenwereld, zodat jij de fluisteringen van je kern weer kunt waarnemen. You are so Welcome"

LEAP SPECIAL FEMININE EMBODIMENT

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 19:00
Ecstatic Dance Journey met Navid Divana
Ecstatic Dance Journeys Nijmegen
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Dinsdag, 30 apr. om 20:00
Ecstatic Dance Amsterdam @ KAAP | Martyn Zij
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Roermond - DJ Jethro
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Donderdag, 25 apr. om 19:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl