Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Reconnect to Deeper Love - 2day couples retreat

Zaterdag 24 juni 2023 om 10:00 tot zondag 25 juni 2023 om 17:00

Zoetermeer, Nederland

Over dit evenement

Om maar met de deur in huis te vallen; Wij zijn verliefd! Ja, echt! Niet de hele dag, maar vaak een keer of tien per dag! Oh ja... en nog steeds op elkaar! En dat na een paar jaar samen, drie kinderen onderhouden en een bedrijf opstarten.

En weet je?! Verliefd zijn is een keuze. Dat gaat niet voorbij, omdat het dan liefde/gewoon wordt. Wij zijn meerdere keren per dag werkelijk verliefd, omdat we onze energie schoonhouden en met veel bewustzijn kleine momentjes scheppen om de absolute schoonheid in elkaar te zien. De hele dag door!

Willen jullie dat ook (terug)? Of misschien nog wel veel intenser dan toen jullie elkaar net leerden kennen? Dat kan! In een avond kunnen jullie kennis maken met een aantal tools om weer dieper te gaan verbinden. En het enige dat je nodig hebt, is een bereidheid om onverwachte ervaringen op te doen en een verlangen om jezelf en elkaar te voelen.

Tantra of Quantra?
Het woord tantra is ondertussen een soort modewoord. En eigenlijk is het een woord waar je alles met verbinding en bewustzijn in kan vangen, want dat is de vertaling van het woord tantra zo'n beetje uit het sanscriet. Bewust verbinden.

En ja! Wij gaan bewust verbinden, dus als je je vrienden wil vertellen dat je aan tantra doet, kan dat met deze workshop. Dus ook dit is tantra! Maar met een geheel eigen sausje.

Onze kracht ligt namelijk in het werken met energie en bewustzijn. Maar heel letterlijk, direct en concreet. Energetische chirurgie en afstemmingen in het quantumveld (vandaar de naam Quantra ;-), ervaren van energie ín en om ons lichaam. Dat klinkt misschien als een wat minder zachte benadering, maar met dit spelen (ja, het wordt zeker speels en fris!), kunnen we ook vlot bewegen naar diepe verbinding, open kanalen van liefde en prachtige afstemming van de trilling van jou en je partner.

Dat betekent dat we misschien meer persoonlijke reizen en activaties zullen doen, om daarna telkens met de hernieuwde en meer open stroom in contact met elkaar te gaan. Deze persoonlijke reizen, wisselen we in onze workshops af met prikkelende oefeningen in communicatie, aanwezig zijn, verlangens voelen en uiten, afstemming en aanraking.

Dit doen we allemaal in 1 weekend, dus maak je op voor magie en een heerlijke stromende verbinding tussen jou en je partner.

Dit weekend is voor jullie als:
er een verlangen is, om op hele andere niveaus met elkaar te verbinden
jij de verbinding met jouw partner weer wil voelen in je lichaam, je weet wel, net als in het begin
je jouw buddy, jouw vriend(in) mist. Die ellenlange knuffelpartijen die je in het begin samen had, de neiging om alles met elkaar te delen, het ‘gewoon’ samen aanwezig te zijn, bij elkaar
jullie langs elkaar leven met allebei eigen vrienden en jullie leuke dingen niet meer samen doen, vanwege drukte op het werk, hobby’s of kinderen
er weinig vuur meer is in de relatie
jullie voelen niet alles uit de relatie te halen qua passie en jullie je seksuele potentie niet leven
als je wilt je dat jouw vuur aangewakkerd wordt
jullie helderder over jullie sexualiteit willen leren communiceren en beter grenzen en verlangens willen leren uit spreken

Let op! Als er grote diepe pijnlijke stukken spelen, of jullie in een hele sterke dynamiek vast zitten, is een groep vaak niet de aangewezen plek om die met elkaar op te willen lossen. Wij nodigen je uit om dat in een persoonlijk traject deze uitdagingen aan te gaan met ons.

Deze workshop is alleen toegankelijk voor stellen en gelegenheidsstellen.

De bijdrage is € 299,- per stel.

Liefde van ons!

Chantal en Maarten

Zaterdag 24 juni 2023 om 10:00 tot zondag 25 juni 2023 om 17:00

Zoetermeer, Nederland

Over de organisatie

“Fall in love with life again!”

Wie de connectie met zichzelf herstelt, kan meer vanuit zijn/ haar hart gaan leven en ook het wonder van het leven weer ervaren.

Reviews

Susan

Journey into deep Space

Een zeer fijne combinatie van de transformerende trillingen van de muziek en de hartverwarmende en zuivere begeleiding door een topteam. Dit alles in een prachtig ingerichte en sfeervolle grote ruimte. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Reconnect to Deeper Love - 2day couples retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Donderdag, 04 apr. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Donderdag, 18 apr. om 18:00
Naked Ecstatic Dance | DJ Yarun | Partners in Magic | Amsterdam
Partners in Magic
Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling Tantra
Zaterdag, 22 jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl