Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethutceremonie gemengd

Zaterdag 17 juni 2023 van 10:00 tot 20:30

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Tijdens een ceremoniedag komen we samen en bereiden ons voor om op een bepaald moment de zweethut in te gaan. We gaan samen bouwen en voorbereidingen treffen die nodig zijn om elkaar op diepere lagen te ontmoeten in de zweethut. Hier gaan we samen in vertrouwen, om onszelf over te kunnen geven in het moment van transformatie. Het openen van onze harten met respect voor elkaar, dit voor zuivering en genezing op meerdere lagen in ieders bewustzijn. Met respect voor elkaar blijft alles wat er is en mag zijn in de zweethut.

Wij bieden een veilige bedding en de ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn. We worden gedragen door onze voorouders, krachtdieren en spirits die op bepaalde momenten worden uitgenodigd om samen met ons deze reis te beleven. Er is ruimte om je jezelf te openen en zichtbaar te maken in bepaalde lagen die er niet of nauwelijks hebben mogen zijn.
Het is een reis in en met jezelf naar dieper gelegen lagen om terug in verbinding te komen met je hogere bewustzijn.

De ceremonie vindt plaats in het buitengebied van Hilvarenbeek. Het exacte adres en de routebeschrijving ontvang je na aanmelding per e-mail.

De eindtijd van de ceremonie is een richtlijn die nog kan afwijken, dus hou hier rekening mee.

Het is altijd mogelijk om na de ceremonie te overnachten in je eigen tentje of in de tipi.

Voor aanvang is ons advies een normaal ontbijt te nemen en tijdens de ceremonie kan je iets van fruit meenemen om tussendoor te eten. Na de ceremonie verzorgen wij een soep met stokbrood. Het is altijd welkom om iets extra’s mee te nemen om te delen, iets hartigs, nootjes, fruit of misschien een zelf gebakken taart. Voel je hier vrij in. Door de dag is er water en thee om te drinken aanwezig.

In de ochtend komen we samen en onder het genot van een bakje thee met koek worden er wat taken verdeeld. De ceremonieplek schoon maken, de zweethut afdekken, hout hakken en soep maken indien nodig. Als dit gedaan is volgt de stenenceremonie waarbij de stenen worden geëerd met een intentie, hierna worden deze roodgloeiend verwarmd. Wanneer de stenen wakker zijn maken we ons klaar om de zweethut in te gaan.

Na de ceremonie ruimen we gezamenlijk alles op en eten we rond het vuur. Wanneer de ceremonie is afgesloten kan je terug naar huis of als je wenst kan je blijven overnachten.

Warme groet,
Ad Hamers, Chippewa

Zaterdag 17 juni 2023 van 10:00 tot 20:30

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

Reviews

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

Back To Nature Mannenretraite

Onwijs dankbaar voor wat deze mannen hebben neergezet. Op veel ervaringen lag voor mij van te voren een bepaalde weerstand, maar het wordt zo duidelijk uitgelegd en vanuit hun persoon voelde ik zo een sterk vertrouwen, dat ik me volledig aan het proces kon overgeven. Voor spirituele ontdekkingen en verdiepingen in jezelf is dit the place to be🙏

Lees meer

Gerry Notenboom

Zweethutceremonie gemengd

Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

Lees meer

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Zweethutceremonie gemengd

Meer evenementen van Herken Jezelf

Woensdag, 24 apr. om 19:30
"Het Vuur Roept Jou" Vuurtraining 2024
Herken Jezelf
Zweethut Vuur Ceremonie Meerdaagse retraites
Maandag, 13 mei. om 10:00
1 op 1 zweethutceremonie
Herken Jezelf
Zweethut 1-Dags retraite Retraite 1-op-1
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Vision Quest
Herken Jezelf
Sjamanisme Zweethut Vision Quest
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Fire and ice mini-retraite
Herken Jezelf
Zweethut Ijsbad Mini retraite in de natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 26 jun. om 11:00
Innerlands gathering
Innerlands
Gatherings Zweethut Ecstatic Dance
Zaterdag, 18 mei. om 14:30
SLOW DOWN // mini-retreat
Setu Yoga
1-Dags retraite Mini retraite in de natuur Yoga
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl