Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademwerk Cirkel BeingHome, Schoorl

Donderdag 22 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Houtjeslaan 53, 1871 VC Schoorl, Nederland

Over dit evenement

ADEMCIRKEL BEINGHOME, SCHOORL
We starten de avond met (bewegings-) meditatie, in verbinding met onszelf en met elkaar. Daarna nemen we een diepe duik naar binnen met behulp van de verbonden ademhalingstechniek. Verbonden ademen is een krachtige methode die ons uit ons hoofd en in het lichaam brengt.

Voor ongeveer 45 minuten tot een uur ademen we op een verbonden manier diep in en uit, wat zorgt voor meer energie en een boost geeft aan het immuunsysteem. Oude onverwerkte emoties en niet-geïntegreerde ervaringen komen door de hoge vibratie van de adem naar de oppervlakte en kunnen permanent oplossen als we dat proces niet in de weg staan door het bijv. te willen controleren. Daarnaast komen we in contact met een diepe vrijheid, ons authentieke Zelf, en realiseren we wie of wat we zijn zonder alle spanningen, overtuigingen en beperkende verhalen. Het ervaren van onze essentie, Hier & Nu, als een open tijdloze Ruimte waarin alles er mag zijn. Echt thuiskomen in ons diepste Hart en Zijn. Na het verbonden ademen vind een periode van diepe integratie plaats, tijd voor rust en navoelen van de sessie.

We sluiten de avond af met ruimte om te delen, met of zonder woorden, om met elkaar te verbinden, als daar een wens voor is. Na afloop is er thee en wat lekkers.​

Contra-indicaties: ​
De ademcirkel wordt niet aanbevolen als je epilepsie of een voorgeschiedenis van psychose hebt (gehad); een 1-op-1 ademhalingssessie is in dit geval meer geschikt dan een groepssessie. Als je zwanger bent, hoge bloeddruk of hoge oogdruk ervaart, vertel dit dan aan Rolandjan voor het begin van de ademhalingscirkel. Dit zijn geen contra-indicaties, maar we zullen je andere instructies geven zodat het past bij je omstandigheden.

Praktische informatie:
We komen samen op één van de prachtigste locaties van Schoorl en omgeving: AVALON. Omgeven door natuur en paarden biedt deze plek een prachtige yoga shala en een magische yurt. Alles is op locatie beschikbaar, denk aan matten, dekens en kussens. Voel je altijd vrij om je eigen dekentje of kussen mee te nemen. Verder raden we aan om van tevoren licht te eten en gemakkelijke kleding te dragen. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, max 13 personen per ademcirkel.

Investering: €37,50
Tijd: 19:30uur tot 22:00uur. Graag 10 minuten van te voren aanwezig.

Wees Welkom!

Donderdag 22 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Houtjeslaan 53, 1871 VC Schoorl, Nederland

Over de organisatie

“"What you are looking for, is already Where you are looking from" ~ Mooji”

BeingHome (Rolandjan van Mulligen) biedt Ademwerk, Yin Yoga en Meditatie aan icm Self Inquiry/ Advaita inspiratie. Retreats, Ademcirkels, etc. Welkom!

Being Home Breathwork Yoga Retreats

Ademwerk Cirkel BeingHome, Schoorl

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 apr. om 19:30
Shibari studyjam april
Bound by Nia
Shibari Tantra Lichaamswerk
Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zondag, 28 apr. om 12:00
Soul Revolution Breathwork | Verbonden Ademreis | Noordwijk
Soul Revolution
Adem Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl