Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

~ INTO the BODY ~ playdance feestje BUITENspelen

Zondag 16 juli 2023 van 19:00 tot 21:00

Brouwketel, 6687 Angeren, Nederland

Over dit evenement

Welkom in the PLAYGROUND..
Wij zijn Jo-An & Wensley en we nodigen je uit voor de tweede & laatste zomereditie van ~ INTO the BODY ~

Dit keer gaan we los & buiten spelen met een heerlijk ~ zo ingetogen of juist expressief als we zelf willen, en vooral VRIJ ~ dansfeestje!

~ INTO the BODY ~ 16 juli
play dance party
19:00-21:00 Locatie Brouwketel, Angeren

We beginnen de avond om 19u met een uitgebreide gezamenlijke warming up/ intro. Hierin nodigen wij, Wensley & Jo-An, je uit om je te laten inspireren door de natuur, door alles wat je om je heen hoort, voelt, ziet en ruikt. En we laten ons niet alleen bewegen door de natuur om ons heen; ook door elkaar! Met leuke en simpele dansoefeningen maken we onze lichaam en geest los en geven we je alle veiligheid, ruimte en vrijheid om op jouw geheel eigen wijze te dansen met wat jij in je hebt en contact te maken met de mooie natuur en mensen om je heen!

Na dit lekker speelse opwarmen kruipt Wensley achter de draaitafel voor een evenzo speelse en muzikale reis langs vele verschillende sferen, klanken & ritmes, waar jij dan weer helemaal je eigen ding mee mag doen. Yes! Wij hebben er zin in.

Enne, wie zijn wij?
Wensley Pique is (poppen)speler, (fysiek) theatermaker & coach, docent beweging, dj én dance the medicine ceremoniemeester. Zijn grote kracht is observeren, inspelen op wat er is en nodig is en jou op rustige, heldere en subtiele wijze in je eigen kracht laten staan en bewegen.

Jo-An Westerveld is coach, docent & performer op het gebied van dansexpressie, improvisatie, beweging & poëzie én reiki practicioner. Ook ontwikkelde ze diens eigen methodiek om mensen vanuit mindfulness en hun eigen kracht en kunnen in beweging te zetten en reiki practicioner. Jo-An brengt een grote kracht aan speelse, warme en energie en een open houding mee waarmee ze veiligheid en vertrouwen in jezelf schept en flexibel kan inspelen op wat zowel de groep áls individu nodig heeft.


We zien je graag op 16 juli!


Wil je nog meer weten over dit nieuwe ~ INTO the BODY ~ recept en over ons? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op!

In een maandelijkse serie middagworkshop én / óf dansavondjes gaan we je leren om je onbevangen impulsen te (durven) volgen in dans! We nemen je mee op reis naar verbinding met jezelf en je eigen lichaam! Dat enerzijds.. Anderzijds leer je ook hoe je vanuit die verbinding met jezelf onbevangen en speels contact kunt aangaan met de andere dansers op de vloer.
Spannend? Ja.. en toch ook weer niet! Want..

Bij ons hoef je niet na te denken of te voldoen aan hoe dans er uit hoort te zien.. Je hoeft niet iets bepaalds te ervaren, je hoofd uit te schakelen of de hele tijd in flow te zijn; je gaat juist lekker speels en onbevangen op zoek naar jóuw en jullie danstaal en zonder oordeel of schoonheidsideaal ontdekken hoe ontelbaar veel bewegingsmogelijkheden je eigenlijk hebt. In alle veiligheid, want die staat bij ons voorop.

Tijdens deze dansavondjes mogen we allemaal lekker klungelen, spelen, zo klein, groot, simpel of juist lekker ingewikkeld bewegen als we zelf willen, lekker gek doen en alle impulsen volgen die er in ons op komen, ook als dat er raar uit ziet 😉
want het mooie is; iederéén is onderzoekend en speels aan het bewegen dus niemand die echt naar je kijkt zo van; wat doe jij nou?! Bewegen zonder drempels, zonder oordeel met alles wat jij in je hebt en wat jij kunt.. en weet je wat nog mooier is; door onze gezamenlijke warming up en begeleiding zal je er ook nog eens achter komen dat dat meer is dan je denkt.

De ene maand verwelkomen we je in de avond van 19u tot 21u voor zo’n onbevangen speelse dansavond. Daarin nemen we je het eerste half uur mee nemen in laagdrempelige maar krachtige oefeningen om je mind en body wakker te maken. Daarna kruipt Wensley achter de draaitafels en neemt hij ons mee op een heerlijke 1,5 uur durende reis vol beweging en expressie op jóuw manier en voor wie wilt connectie met elkaar in die dans van speelsheid, eigenheid en creativiteit.

De andere maand ben je al in de middag welkom van 16:00-18:00 om, als je wilt, in een voorbereidende workshop wat dieper in te gaan en meegenomen te worden in een van die thema’s waar onze avondjes zo bol van staan. Bijvoorbeeld het thema onbevangen impulsen volgen oftewel ‘dansen als een kind’. Of wat dacht je van een workshop ‘contact maken zonder jezelf kwijt te raken’.

Kortom; of je nu alleen naar de workshops, alleen naar de dansavondjes of juist naar allebei komt .. we gaan bij INTO the BODY dansen alsof er niemand is die kijkt, we gaan héél veel plezier hebben én waar nodig ook nog wat grenzen verleggen of dansangst overwinnen.. is dat even mooi meegenomen. En of je nu dansangst hebt of juist een onbesuisd dansverlangen.. come as you are & dance like a child!

We kijken er enorm naar uit met je te spelen en dansen, tot daar & dans!


Zondag 16 juli 2023 van 19:00 tot 21:00

Brouwketel, 6687 Angeren, Nederland

Over de organisatie

“"Durf die dansende 'zot' te zijn en laat iedereen zien hoe leuk vrijheid is! "”

The Playground wil iedereen die verlangt te bewegen, danser of nog niet, een nieuwe wereld van bevrijdende en creatieve dans laten ontdekken!

Reviews

Jordy

~INTO the BODY~ playful workshop & vrije dansavond

Wensley & Jo-An weten tijdens hun workshops keer op keer een ontspannen en veilige sfeer te creëren waarbij er alle ruimte is voor persoonlijke expressie. Binnen korte tijd merk je dat iedereen zich vrij voelt om helemaal zichzelf te zijn en mee te gaan met de energie die door de hele groep gezamenlijk wordt gecreëerd. ♡

Lees meer

Renske Den Boer

~ INTO the BODY ~ playdance feestje BUITENspelen

Een feest voor je lijf, zo’n dansparty van The Playground. Heel gezellig en toch intiem. Jo-An en Wensley zorgen voor de perfecte sfeer voor een ontdekkingsreis. Je kunt doen waar je zin in hebt met de grenzen van een veilige groep. Een echte speeltuin en tegelijk een relaxte workout want ik kwam goed bezweet weer thuis!

Lees meer

Diede De Klein

~INTO the BODY~ playful workshop & vrije dansavond

Leuk, speels en een perfecte zondagavond besteding. Aanrader!

Lees meer

~ INTO the BODY ~ playdance feestje BUITENspelen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Kareem Raïhani
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Woensdag, 03 apr. om 19:15
Ecstatic Dance Amersfoort w/ dj Jethro Rahajaan
Ecstatic Dance Amersfoort
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Zaterdag, 30 mrt. om 19:30
Play Utrecht - Bloemetjes en bijtjesfeest!
Play Community
Live muziek Vrije Dans Leven vieren
Zaterdag, 13 apr. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl