Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breath Weekly

Woensdag 14 juni 2023 van 11:00 tot 12:00

Soesterbergsestraat 4, 3768 EH Soest, Nederland

Over dit evenement

Een dynamische meditatie met lichaamsbeweging, Soma Breath® ademtechnieken en speciaal ontwikkelde entrainment muziek. Na afloop ben je ont-stresst, voel je je goed en heb je nieuwe inspiratie en motivatie voor de rest van de dag.

Breath Weekly is een wekelijkse inlooples in Het Buurthuis in Soest. Als je vaker komt leer je de ademtechnieken beheersen, verdiepen en toepassen wanneer je wilt. Regelmatige beoefening van Soma Breath® ademwerk brengt lichaam en geest in balans en verbetert je conditie. Het vermindert stress, wakkert je creativiteit en levensenergie aan en zorgt dat je je volledige potentie als mens kunt benutten. Meer gezondheidsvoordelen op https://gagai.nl/ademwerk/

Door aanmelding voor deze activiteit verklaar je akkoord te zijn met de Algemene voorwaarden die gelden voor activiteiten van Gagai/Finn Minke zoals vermeld op https://gagai.nl/algemene-voorwaarden/

Woensdag 14 juni 2023 van 11:00 tot 12:00

Soesterbergsestraat 4, 3768 EH Soest, Nederland

Over de organisatie

“Jij bent de mogelijkheid tot je liefste leven en je diepste vrijheid”

Ademwerk | Yoga | Mindfulness

Reviews

Serinde

SOMA Breath ademreis

Ik vond de eerste ademsessie best spannend, maar Finn legte helder uit wat er ging gebeuren en haar rustige stem hielp me door de drie ademrondes heen. Achteraf voelde ik me ZO scherp en helder, alsof ik alles aankon. Komaarop wereld! dacht ik toen. Ik zie uit naar een volgende sessie!

Lees meer

Marije Evers

Breath 2-Weekly: La Serina

Een mooie ademreis mogen beleven! De uitleg en begeleiding van Finn was helder, fijn en voelde als een veilige cocon. De sessie ging over balans harmonie en dat voelde ik direct in de dagen erna in mijn lijf en zijn -ookal was mijn intentie niet direct hierop gericht. Ik ervaar een betere connectie met mijn adem gedurende de dag. Het was een heerlijke ervaring die ik iedereen aanraad!

Lees meer

Annette

Breath 2-Weekly: Het licht van je hart

Vakvrouw Finn begeleid je met aandacht, afstemming en gevoel voor detail op een persoonlijke reis naar binnen met de nadruk op versterken van het positieve in jezelf. Ontroerend en waardevol. De rest vd dag me heel vrolijk en energiek gevoeld. Volgende keer ga ik weer!

Lees meer

Breath Weekly

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 13 apr. om 19:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Vrijdag, 05 apr. om 09:00
Stress oplossen in 5 minuten | Workshop Ontstressen
Irene in Balans
Bewustzijnsontwikkeling Gezondheid Persoonlijke Ontwikkeling
Woensdag, 10 apr. om 19:15
AdemAvond - April
The Body Knows
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 18 mei. om 10:30
🔥 Embrace Your Spring Renewal: 3-Day Dance Retreat
TransFlow Fusion
Ecstatic Dance Contact Improvisatie Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl