Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verdiepingsweekend met plantenmedicijn

Vrijdag 08 april 2022 om 16:00 tot zondag 10 april 2022 om 15:00

Almkerk, 4286 Almkerk, Nederland

Over dit evenement

Voel je dat je een verdieping wil in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Herken je jezelf in één of meerdere onderstaande punten? Wellicht is dit verdiepingsweekend, waarin we werken met het plantmedicijn, wat voor jou.

- Je zit veel in je hoofd en wil meer voelen.
- Je wil meer genieten van het leven.
- Je wil oude patronen en overtuigingen doorbreken.
- Je wil meer zingeving in je leven ervaren.
- Je hebt last van onzekerheid, angsten of depressie en wil leren hoe hiermee om te gaan.

Het plantmedicijn zorgt voor het bereiken van de diepere lagen van jouw gevoelsleven en onderbewustzijn, waarin veel belangrijke informatie is opgeslagen, waar je normaliter niet snel bij komt. Door gebruik van het plantmedicijn kunnen die diepere lagen onderzocht worden en ontstaat de keuze om belemmerende blokkades of patronen te doorbreken.

De plant biedt je inzichten, zodat je bepaalde situaties in je leven vanuit een ander en hoger perspectief of bewustzijn gaat bekijken. Dat kan zorgen voor meer begrip en acceptatie van die situaties en gebeurtenissen. Het leert vergeven, accepteren van wat en hoe het is. Dat creëert een hoger bewustzijn, een bewustzijn waarin meer ruimte is voor overgave, acceptatie en liefde. De plant werkt proces versnellend. Vanwege het feit dat het diep contact maakt met je onderbewustzijn en de processen waarmee je bezig bent, leer je jezelf beter en beter kennen. Je leert steeds sneller schakelen tussen de aspecten in jezelf. Daardoor kun je het ook in het ‘gewone’ dagelijkse leven veel beter je eigen keuzes maken.

WAT HOUDT HET WEEKEND IN?
Voorafgaand aan het weekend heb je een intakegesprek, waarin we kennismaken en je intenties en verlangens onderzoeken. Tevens bespreken we praktische zaken als medicijngebruik en je medische geschiedenis.

Het verdiepingsweekend vindt plaats in het midden van Nederland. We starten op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen op zondag rond 15.00 uur. Op vrijdag is aankomst, kennismaken en een sharing circle. Hier begint al het proces om je hart te openen voor het plantmedicijn en de anderen in de groep.

Op zaterdagochtend starten we met lichaamswerk en ademwerk. We beantwoorden eventuele vragen en aansluitend vindt de ceremonie plaats. Iedereen heeft zijn zijn of haar individuele reis, die elke keer anders is. Behalve dat de plant mooie inzichten en gevoelens brengt, kan het ook diarree en misselijkheid veroorzaken. Dit wordt gezien als een diepe reiniging: loslaten en overgave. De plant reinigt, door de lichamelijke effecten, het lichaam en de geest. De werkzame stof is DMT, een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt door onze pijnappelklier. Onze eigen pijnappelklier is door onze leefstijl vaak verkalkt, waardoor wij het contact met onszelf en een groter bewustzijn zijn kwijtgeraakt. Mensen voelen zich na gebruik vaak als herboren en bijzonder helder en scherp. Een innerlijke reis duurt gemiddeld 6-8 uur.

Op zondag deel je je ervaringen van je reis. Soms heb je nog vragen en zijn er onduidelijkheden. In de sharing circle duiden we je ervaring en zorgen we dat je jouw inzichten kan integreren in je dagelijks leven.

Verder wordt jouw proces ondersteund door ademwerk, meditaties, lichaamswerk en natuurlijk is er ruimte om te wandelen en met jezelf te zijn. We werken met kleine groepen, van maximaal 8 deelnemers.

Vrijdag 08 april 2022 om 16:00 tot zondag 10 april 2022 om 15:00

Almkerk, 4286 Almkerk, Nederland

Over de organisatie

Waarom voelen we ons vaak niet vrij om te zeggen wat we werkelijk te zeggen hebben?
Wat maakt dat we onze  emoties onderdrukken, tot het moment dat het echt niet meer gaat?
Er speelt van alles onder de oppervlakte. Bij jou, binnen je team en in de organisatie.
Veel daarvan blijft onbenoemd en onbewust. We worden véél effectiever en energieker als we ons daarvan bewust zijn.
Als gevoelens en gedachten bespreekbaar worden gemaakt.
Gelukkig zijn er andere mensen en situaties die ons dagelijks een spiegel voorhouden.
Door te spiegelen en te reflecteren wordt het onbewuste weer bewust, zodat het écht kan gaan stromen.

Lees meer

Spiegelhart

Verdiepingsweekend met plantenmedicijn

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 10:00
Lazy Sunday Morning
Lonneke Aerts
Cacao ceremonie Yoga Plantmedicijn
Zaterdag, 01 jun. om 11:00
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus
Lust voor leven
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Zaterdag, 25 mei. om 09:00
De kracht van cacao, paddenstoelen & adem: Een magische dag voor jou!
Glenn Salvesen De Ademlaar
Adem Cacao ceremonie Plantmedicijn
Zaterdag, 20 apr. om 12:00
Sacred Cacao, Microdose and Aroma Frequency Ceremony XL
Kim Ruwa
Cacao ceremonie Plantmedicijn Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl