Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voetstappen van de Ziel - Ontdek je levensmissie/1 plek vrij

Woensdag 11 mei 2022 van 10:30 tot 17:30

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over dit evenement

๐•๐จ๐ž๐ญ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐™๐ข๐ž๐ฅ (๐Ž๐ง๐ญ๐๐ž๐ค ๐ฃ๐ž ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž) ๐Ÿ’-๐๐š๐š๐ ๐ฌ๐ž ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐Ž๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค & ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ.

Door telkens weer nieuwsgierig naar je levensuitdagingen te kijken kun je een meester worden over je leven en een leven aantrekken wat perfect bij je aansluit.

Het leuke is dat je waarschijnlijk zelf nog niet precies kunt bedenken hoe dat leven er dan uit zal gaan zien.

Het ontvouwt zich vanzelf door het pad stap voor stap aan te gaan.

Dat is niet altijd makkelijk en daar is vooral enorm veel moed voor nodig. Soms weet je van binnen al lange tijd dat er een nieuwe stap op je zit te wachten of speelt iets van een crisis of vastlopen waardoor je je tot een nieuwe koers geroepen wordt.

Tijdens deze reis krijg je ondersteuning in dit proces doordat je oude ballast achter je te laat en vanuit een ruim bewustzijn geholpen wordt op het pad van jouw levensbestemming.

De opstellingen helpen daar bij uitstek bij omdat je op een zeer diepe laag naar jezelf en het leven kunt kijken. Dit geeft perspectief, inzicht en context aan je leven en de mogelijkheid om innerlijke blokkades die soms al hรฉรฉl lang bij je zijn op te kunnen lossen.

๐–๐š๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง?
Samen met een kleine groep gelijkgestemden doe je onderzoek naar jouw leven en levensbestemming. We werken in deze reis bewust met een kleine groep van 6 deelnemers zodat we alle ruimte hebben om in te kunnen zoomen op jouw unieke levenspad.

De reis bestaat uit 4 live bijeenkomsten en ook tussentijds is er een mogelijkheid om verbonden te blijven met elkaar via een besloten telegram of fb-groep. Dit is prettig en dienend in een tijd van persoonlijke transformatie.

De dagen zelf hebben een deels open en een deels vaststaand programma. Hierin speelt een wisselwerking plaats tussen wat ik als begeleider inbreng en waar jullie in het dagelijkse leven tegenkomen.

Doorgaans merk je dat er op een bijzondere wijze een rode draad in de groep speelt.

๐—˜๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด-๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ:
๐——๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ: ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ(๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ด): Door meer thuis te zijn in je eigen lijf raak je minder van slag van wat er in je omgeving gebeurd en verstevigd er een innerlijk gevoel van 'thuis zijn'.

๐——๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ: ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ธ. Door je eigen afgewezen delen weer te verwelkomen voel je je meer compleet. Hierbij kijken we naar de invloed van je verleden, familiegeschiedenis en eventueel invloed uit vorige levens. Ook onderzoeken we de werking van projecties.

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ‘: ๐˜–๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต. Door je levenskracht (seksuele/creatieve energie) weer te bevrijden verbind je je met je passie en potentie. Hier maak je ook kennis met krachten die groter zijn dan jezelf. We werken hierbij niet met seksuele oefeningen of tantra, alles gebeurd op basis van systemische/energetische interventies en lichaamswerk.

๐ƒ๐š๐  ๐Ÿ’: ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต. Door je af te stemmen op je innerlijke leiding en het herkennen van jouw unieke (ziels)talenten krijg je inzicht in je bestemming. Je ontdekt hier de kunst van 'het gewoon gaan doen' en het bewust creรซren/manifesteren van je toekomst.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต:
- 4 Woensdagen van 10:30 tot 17:30 (11 en 25 Mei, 15 Juni en 6 juli)
- Locatie Oase Nieuwland, Geer 37 Nieuwland.
- Investering: Standaard kaartje: 555,- (incl btw)
De prijs ligt bij deze ietsje hoger dan bij mijn andere evenementen; dit omdat we in een kleine groep van 6 m/v werken (iedereen komt dus ook zeer uitgebreid aan bod). Een gespreide betaling is in overleg mogelijk.

Er zijn 2 kaartjes met korting beschikbaar voor mensen die wat minder ruim zitten. Voel je echt een JA maar kom je er financieel gewoon niet uit neem dan contact op wie weet is er toch iets mogelijk.

Twijfel jij of dit traject bij jou aansluit? Stuur me dan een bericht voor een gratis en vrijblijvende kennismaking (online).

๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ (reisleider): Merijn Boulogne
Het is mijn grootste passie om samen met anderen te verdiepen, verbinden en het te hebben over dat waar het in het leven eigenlijk echt over gaat.

De ontdekkingsreis met jezelf hier in dit leven.

Ik ben ruim geschoold als familie en organisatie opsteller en neem daarnaast vanuit verschillende disciplines kennis en ervaring mee.

Meer info op mijn website en kijk hieronder voor ervaringen van deelnemers:

''Zo fijn Merijn. Jouw bijeenkomsten smaken naar meer. Zo natuurlijk, zo levendig, zo vloeiend. En in de veilige bedding die je creรซert mag veel gezien worden en veel transformeren. Pure Liefde!'' Marcel Lindic 15-08-2019

''Merijn is speels, toegankelijk en vooral helemaal vanuit zโ€™n diepste wezen aanwezig tijdens een opstelling. Dat maakt het magisch!!'' Kim 18-02-2021

''De setting die Merijn weet neer te zetten voelt vertrouwd en veilig. Hij laat je voelen om in jezelf evenals de ander op te lossen wat nodig is. Bijzonder om te mogen ervaren hoe een groep, volledig onbekend van elkaar onder zijn leiding met elkaar aan de gang mag gaan als een club vrienden die elkaar al jaren kent.'' Sven 22-06-2019

www.veldvanwaarheid.nl

contact: merijn.boulogne@gmail.com

Woensdag 11 mei 2022 van 10:30 tot 17:30

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over de organisatie

“Loop je eigen pad en kom in flow!”

Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.

Reviews

Amber

Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap

Deze opleiding heeft me enorm veel gebracht qua innerlijk werk, wat ik weer meeneem in vele andere facetten van het leven. Dankbaar voor deze reis en een dikke aanrader voor iedereen die m overweegt!

Lees meer

Claudia

Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers

Het was een mooie en leerzame middag met 4 verschillende familie opstellingen. Bijzonder om dit zo te hebben mogen ervaren en Merijn begeleide het voor mij op een zeer aangename manier. Een aanrader

Lees meer

Anita

LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers

Merijn creรซerde een fijne bedding en open en eerlijk opstellen

Lees meer

Voetstappen van de Ziel - Ontdek je levensmissie/1 plek vrij

Meer evenementen van Veld van Waarheid

Donderdag, 02 mei. om 13:00
LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Vrijdag, 10 mei. om 10:00
Meebewegen met de stroom van het leven - Familieopstellingen 2-Daagse
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Meerdaagse retraites Systemic Dance
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Familieopstellingen verdiepingssessie
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 apr. om 19:30
Shibari studyjam april
Bound by Nia
Shibari Tantra Lichaamswerk
Vrijdag, 19 apr. om 19:30
Opstellingenavond
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl