Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intensive Retraite Online ( 3 Zondagen )

Zondag 06 februari 2022 om 9:00 tot zondag 03 april 2022 om 17:30

Online

Over dit evenement

Zondag 6 februari / Zondag 6 maart /Zondag 3 april

Deze Intensive Retraite Online ondersteunt en onderzoekt direct de manier waarop je het lichaam voelt en de wereld waarneemt. Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn. De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is.

Met iedere beweging en elke actie die we nemen, zijn we op zoek en verlangen naar onze ware aard. Op zoek naar vrijheid, ontspanning, liefde, acceptatie, erkenning etc… Dit is echter niet te vinden in de objecten. Het is niet te vinden in de fysieke realiteit. Het is niet te vinden in de waarneming. Het is niet te vinden in lichaam en geest. Inmiddels hebben we dit al ontelbare malen ervaren en velen worden nu geleidelijk wakker uit deze droom. We zijn klaar om ons te richten naar het pad van zelfrealisatie. Een verschuiving naar ruimtelijk Bewustzijn. De Aanwezigheid in het huidige moment.

De grootste verschuiving is hoe we in relatie zijn met alle ervaringen, van moment naar moment. In plaats van dit moment aan te nemen en te benaderen als een obstakel, een weerstand en te vechten tegen je huidige ervaring, vluchten we niet langer meer en rusten in het Zijn. Aanwezig in het Nu. Wie of wat vlucht er eigenlijk voor het volledige leven in het Hier en Nu ? Gedachtes vluchten naar de toekomst of verwijzen naar het verleden. Het denken maakt het leven mistig en onrustig. Het laat je geloven in afgescheidenheid.

De meditaties, inzichten en dialogen die Milo met je deelt zijn gemaakt om je leven niet langer te laten bepalen door het mentale en en dwangmatige denken. We stappen als het ware uit deze vernauwing in een open ruimte. De open ruimte van Zijn. Dat wat je werkelijk bent voorbij de mind.

De Online Video´s kun je na de eerste dag terugkijken tot en met 16 april en de meditaties, de inzichten, oefeningen, praktische leringen, diepgaande stiltes en de sleutels naar je essentiële wezen dieper laten versmelten. Mocht je één dag niet kunnen, kun je ze bekijken wanneer het je beter uitkomt.

www.hetnucentrum.nl
hetnucentrum@gmail.com

Over de organisatie

Het Directe Pad naar Ontwaken met Milo Angelo d.m.v. Retraites, Online Programma, Webinars, Masterclass, Coaching, Lezingen, Meditaties, Zelfonderzoek

Intensive Retraite Online ( 3 Zondagen )

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Zaterdag, 25 mei. om 10:30
Biodanza en schilderen retraite Emotional Painting met Mili Pelli
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Creativiteit Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl