Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Unifying Waters: Chief Dancing Thunder & Mamo Francisco

Zondag 02 juli 2023 van 13:00 tot 19:00

Avalon, Houtjeslaan 53, 1871 VC Schoorl, Nederland

Over dit evenement

It's Wisdom Keeper Season at Avalon, which means that we will welcome various Indigenous Medicine men/women from different parts of the world to share their wisdom and medicine with the community. (Please check the other events on our page for all the other ceremonies).

UNIFYING WATERS CEREMONY: CHIEF DANCING THUNDER & MAMO FRANCESCO

Location: Avalon (Houtjeslaan 53, Schoorl)
Investment: €88 cash + potluck
Ticketlink: https://avalonconnect.nl/avalon-ceremonies-the-unifying-waters/

Kom en doe mee aan een bijzondere ceremonie op 2 juli 2023: De “Unifying Waters Ceremonie”.
Deze ceremonie is een unieke gathering waarbij oude kennis en tradities samenkomen in een krachtige waterceremonie, geleid door Mamo Francisco (Condor) van de WIWA Tribe in Colombia en Chief Dancing Thunder van de Susquehannock Tribe in Florida (Eagle).

Water is een essentieel element van het leven en wordt in veel culturen en spirituele tradities beschouwd als een symbool van reiniging, genezing en transformatie.

Laat je meevoeren door de klanken van drums, zang en dans, en ontdek de helende kracht van water tijdens deze dag van transformatie

UNIFYING WATERS CEREMONY
De “Unifying Waters Ceremonie” is gewijd aan de waterceremonies, een initiatie in de wijsheid van water zoals vertegenwoordigd door zowel Mamo Francisco als Chief Dancing Thunder. Hun gedeelde visioen is om de authentieke kennis van verschillende tradities, doorgegeven door hun voorouders, samen te weven en de oerkennis die honderden jaren teruggaat te herenigen.

Hierbij komt de Eagle Condor profetie tot leven, een oeroud visioen waarin de adelaar (Noord-Amerika), die gaat voor het masculiene, en de condor (Zuid-Amerika), die staat voor het feminiene, op een punt in de tijd weer samenvliegen om het bewustzijn van de mensheid te verhogen.

WAT IS EEN WATERCEREMONIE
De kracht van een waterceremonie ligt in de diepe spirituele en helende eigenschappen die aan water worden toegeschreven. Water is een essentieel element van het leven en wordt in veel culturen en spirituele tradities beschouwd als een symbool van reiniging, genezing, en transformatie. Hier zijn enkele aspecten die de kracht van een waterceremonie onderstrepen:

Reiniging en zuivering: Waterceremonies worden vaak gebruikt om negatieve energieën, emoties en gedachten los te laten, waardoor de deelnemers gereinigd en gezuiverd worden op zowel fysiek als energetisch niveau.

Verbinding met de natuur: De ceremonie versterkt de band tussen de deelnemers en de natuurlijke wereld, waardoor ze meer in harmonie komen met Moeder Aarde en haar elementen.

Genezing en vernieuwing: Water wordt beschouwd als een krachtige genezer die in staat is om zowel lichamelijke als emotionele wonden te helen. Door deel te nemen aan een waterceremonie, kunnen deelnemers hun innerlijke genezingsprocessen stimuleren en vernieuwde energie en vitaliteit ervaren.

Emotionele balans: Water staat symbool voor de stroom van emoties. Een waterceremonie kan helpen om emotionele blokkades op te heffen en gevoelens van angst, verdriet, of boosheid los te laten, waardoor de deelnemers een dieper gevoel van innerlijke vrede en balans bereiken.

Spirituele groei: Door deel te nemen aan een waterceremonie, kunnen deelnemers hun spirituele groei en ontwikkeling bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd hun bewustzijn verhogen en hun verbinding met het goddelijke verdiepen.

Gemeenschap en verbinding: Waterceremonies brengen mensen samen in een gedeelde ervaring, wat bijdraagt aan het versterken van de banden tussen de deelnemers en het bevorderen van een gevoel van eenheid en verbondenheid.

OVER MAMO FRANSISCO
Hij is een vader, spirituele gids, leraar en maestro uit de hoge bergen van de Sierra Nevada, behorend tot de Wiwa-gemeenschap (Colombia).

Mamo Francisco is ook verbonden met de Arhuacos en Kogis, andere inheemse tribes uit de Sierra Nevada. Als Colibri Boodschapper helpt hij om de mensheid te begeleiden in de ontwaking van de nieuwe aarde. Hij deelt zijn wijsheid over hoe te leven in harmonie en evenwicht en hoe te groeien als individu, partners en gemeenschap op aarde.

Hij helpt anderen hoe we het geven en nemen in evenwicht kunnen brengen en onze voorouderlijke lijnen kunnen reinigen, zodat we meer universele energie en intelligentie kunnen uitnodigen om door ons heen te stromen om zo onze ware levensmissie te kunnen leven.

Mamo (spirituele titel) Francisco is een bescheiden, uiterst wijze, zachte en standvastige leraar die nooit oordeelt of gezien wil worden als leraar. Voor hem zijn we allemaal zowel leraar als leerling.

OVER CHIEF DANCING THUNDER
Chief Dancing Thunder is een medicijnman, leraar en Grand Sachem van de Susquehannock Tribe in Florida. Met meer dan 40 jaar ervaring als genezer, ceremoniële leider, leraar en medicijnman, deelt hij traditionele authentieke wijsheden en kennis die zijn doorgegeven door zijn familie en voorouders. Deze kennis wordt gedeeld via krachtige rituelen en ceremonies die de keepers van de aarde in Europa helpen om de kennis terug te brengen. De Susquehannock zijn de mensen van ‘The Clear Waters’.

We kijken ernaar uit je te ontvangen en samen deze bijzondere ceremonie te beleven.
Ticketlink: https://avalonconnect.nl/avalon-ceremonies-the-unifying-waters/

Zondag 02 juli 2023 van 13:00 tot 19:00

Avalon, Houtjeslaan 53, 1871 VC Schoorl, Nederland

Over de organisatie

“gathering to connect”

Avalon is een krachtplek waar gelijkgestemden kunnen samenkomen om op te laden, te groeien en geïnspireerd te worden.

Unifying Waters: Chief Dancing Thunder & Mamo Francisco

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Dinsdag, 14 mei. om 19:00
Mahara's Medicine Ceremony
Mahara Holistic Lifestyle
Cacao ceremonie Ritueel Ligconcert
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl