Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play: Het Huisje Boompje Feestje-Festival

Friday 03 November 2023 om 17:00 tot Sunday 05 November 2023 om 17:00

Patrijslaan 4, 5731 XN Mierlo, Nederland

Over dit evenement

Huisje, Boompje, Feestje - Festival!

Stel je voor: een magisch weekend vol avontuur, verbinding en verwondering! Bij dit festival vind je tien prachtige huisjes, elk met een eigen karakter en thema. Maar dat is nog niet alles: jij en vijf anderen krijgen de kans om een huisje helemaal naar eigen smaak in te richten en aan te kleden! Ga je voor een swingend discohuis, een ontspannend massagehuis, een kleurrijk verkleedhuis of een creatief huis vol mogelijkheden? De keuze is aan jou!

Tijdens het festival kun je op bezoek bij de verschillende huisjes tijdens de inloopuren of als er een workshop wordt aangeboden. En alsof dat nog niet genoeg is, begint de voorpret al eerder! We komen op 1 oktober samen op de Playground om elkaar te leren kennen, te brainstormen en een fantastisch decor te knutselen. Kortom, bij ons festival beleef je een onvergetelijk en veelzijdig weekend vol verrassingen. Ben jij erbij?

Praktische info

Locatie en tijden
Het festival vindt plaats op Bospark ‘t Wolfsven in Mierlo (NB), in totaal zijn we met 60 personen. Je bent welkom op vrijdag 3 november vanaf 17.00 uur. Het festival duurt tot zondag 5 november 17.00 uur. Daarna kun je nog met elkaar in de huisjes eten. Om 20.00 uur moeten de huisjes leeg en schoon zijn.

Prijs
Het event is uitverkocht. Je kan nog wel op de wachtlijst via onderstaan linkje.
Hier vind je het wachtlijstformulier: https://forms.gle/9fzS8zNu9j7xzUax9

Slapen
Tijdens het festival slaap je in een huisje met een eigen keuken, badkamer en slaapkamer met twee bedden per kamer. Je kunt in de vragenlijst aangeven met wie je wilt slapen, tot maximaal 6 personen per huisje. Bij minder dan zes personen helpen wij met de indeling, we houden hierbij bijvoorbeeld rekening met je ritme. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig, maar je kunt ervoor kiezen om een lakenpakket bij te bestellen via de vragenlijst.

Eten
Je verzorgt samen met je huisgenoten het eten en stemt dit met elkaar af. We nodigen iedereen uit om vegetarisch/vegan eten te maken. Er komen momenten om bij elkaar te eten, bijvoorbeeld met een ontbijt uitwisseling. Zoals je van Play! gewend bent is het een festival zonder alcohol en drugs, oftewel natural high.

Je huisgenoten & je huisjesthema
In je aanmelding kun je aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot het groepje waarmee je in een huisje komt. Je krijgt daarna van de organisatie te horen met wie je in een huisje komt. Met je huisgenoten mag je vervolgens zelf het thema kiezen, wij zorgen ervoor dat er geen dubbelingen komen. Je kunt opties aangeven in de vragenlijst en daarbij denken aan iets wat je mist op andere festivals, iets je graag deelt of doet met anderen, of iets waar je van droomt maar nog nooit hebt gedaan. Denk buiten de kaders!

Coördinatie en Communicatie
De organisatie zal met elk huisje contact hebben over de plannen die jullie hebben. Het is handig als er een aanspreekpunt a.k.a. huisjesmelker is :-). Je kunt in de vragenlijst aangeven of je evt. wel aanspreekpunt zou willen zijn.

Workshop en inloopuren
Gedurende het festival zijn de huisjes open voor bezoekers uit andere huizen. Je kunt vooraf en tijdens het festival aangeven op welke tijden dit mogelijk is, zodat je ook van je nachtrust kunt genieten of je middagdutje. Het is heel goed mogelijk dat je graag een workshop geeft die aansluit bij het thema, hier maken we vooraf ook een tijdschema voor.

Knutselmiddag “voorspel”
Op 1 oktober organiseren we een knutselmiddag, het “voorspel”. We gaan met onze handen aan de slag om er een spetterend feest van te maken. Denk aan knutselen, overleggen met je huisje, gezelligheid, muziek, chocola, thee, enz. Dit zit bij het festivalticket inbegrepen.

Vragenlijst
Voordat je inschrijving definitief is, is het van belang dat je de bijbehorende vragenlijst invult. Hiermee kunnen wij de juiste betaling opsturen, de groepjes verdelen en dubbele thema’s voorkomen.

Organisatie
Met ondersteuning van lieve vrijwilligers gaan Mick en Eva dit festival tot een waar feestje maken. Wij zijn beschikbaar voor vragen, voor het beluisteren van jullie enthousiaste ideeën en voor het meedenken rondom het festival. We zorgen er ook voor dat alles in goede banen verloopt. Het is de eerste keer dat we een festival organiseren en we hebben er super veel zin in, wees bij de primeur!

Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met hbff@playcommunity.nl

Friday 03 November 2023 om 17:00 tot Sunday 05 November 2023 om 17:00

Patrijslaan 4, 5731 XN Mierlo, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

De Play Community organiseert festivals, retreats en vakanties voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!

Reviews

Marien De Bruijn

Play Feest - thema: Bart-Jan's verjaardag

Zoooo fijn dat er weer een Dance Party was. Heerlijk! De combinatie met ligconcert was top, fijne mensen, de intro workshop was goed, en Sefrijn draaide meesterlijk. Loved it!

Lees meer

Nanke

Play Feest - thema: Bart-Jan's verjaardag

Was een leuk feest, met mooie muziek, een verjaardagsworkshop en heel veel blije mensen. Het was fijn om erbij te mogen zijn.

Lees meer

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play: Het Huisje Boompje Feestje-Festival

Meer evenementen van Play Community

Friday, 06 Oct. om 10:00
Play tantra retraite: Gronding
Play Community
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Saturday, 23 Dec. om 10:30
Play Utrecht - Basiscursus Tantra
Play Community
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Friday, 29 Dec. om 15:00
Play! Warm Winter Wonder Indoor Festival
Play Community
Festivals Playfulness Leven vieren

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 11 Nov. om 10:30
Vonk Vrouwenfestival
FionaZwart.nl
Leven vieren Festivals Vrouwen workshops
Thursday, 04 Jan. om 12:00
Ode aan de Yoni Winter Festival - Vrouwen Gathering @ Kasteel België
Maartje Derks
Gatherings Festivals Vrouwen workshops
Saturday, 30 Dec. om 16:00
INBODIMENT// - A Deep Dive into the New Year!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Oud & Nieuw
Sunday, 05 Nov. om 13:00
Ont-moeten en verbinden
Carin Hafkamp verlies en rouwcoach
Jongeren Verbinding Natuur
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl