Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra Intimacy Flow Massage

Zaterdag 02 december 2023 van 9:00 tot 17:00

Sint-Oedenrode, Netherlands

Over dit evenement

Intimacy Flow Massage (met yoni en lingam) met Susanne

https://www.tantra-atma.nl/specials/

De essentie van deze mooie en helende workshop is geven, ontvangen en “geraakt” worden. We gaan in de flow van Prana werken om het goddelijke te ervaren. Tijdens deze workshop wordt het gehele lichaam gemasseerd (incl. yoni en lingam) en worden marmapunten (drukpunten vergelijkbaar met de acupunctuurpunten) gestimuleerd. De Intimacy flow massage werkt daardoor op het hele energiesysteem. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om blokkades los te maken en te transformeren. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat.

In een intieme setting neem ik jullie mee op een tantrische massage reis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. Je komt volledig in balans met deze massage, waarin verschillende stromingen en technieken gebruikt worden. Ik maak gebruik van klassieke massage, stevige deep tissue-massage in combinatie met vloeiende en ritmische flow-bewegingen vanuit de Ayurvedische en Tantrische leer. Tantramassage is een energetische geneeswijze waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het een enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Ik gebruik deze energie om mijn holistische benadering vorm te geven. Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. En we worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten. En in plaats daarvan te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omarmen.

En weet: ” Zonder veiligheid geen contact, zonder contact geen intimiteit, zonder intimiteit geen liefde, zonder liefde geen seksualiteit, zonder liefde en seksualiteit geen levenslust!”

Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie (geschikt voor yoni en lingam) We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur. Einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel

Susanne & Johan

Zaterdag 02 december 2023 van 9:00 tot 17:00

Sint-Oedenrode, Netherlands

Over de organisatie

“"Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest"”

Tantra & Massage cursussen/training en evenementen vanuit de visie van het Tibetaans Boeddhisme.

Tantra Intimacy Flow Massage

Meer evenementen van Tantra-Atma

Zaterdag, 18 mei. om 12:00
Tantra & Massage Pinkster weekend voor singles
Tantra-Atma
Tantra

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Maandag, 22 apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
A Pink Play Party and Sensual Cuddle Workshop
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Knuffelworkshops
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl