Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra Fire-Snake Massage 5-daagse special

Maandag 19 juni 2023 om 13:00 tot zaterdag 24 juni 2023 om 11:00

Havelte, 7971 Havelte, Netherlands

Over dit evenement

Fire-Snake Tantrische tempelmassage 5-daagse cursus

https://www.tantra-atma.nl/masterclass-specials/

Deze massage cursus is gewijd aan het activeren van de vitale energie van evolutie, in het Oosten genaamd “Kundalini”, en laat je op een dieper niveau een dieper niveau kennis maken met Temple Arts praktijken. Het proces van dit werk is gericht op het genezen van wonden en trauma’s uit het verleden die zijn opgeslagen in de cellen van ons lichaam. De massages worden gegeven in koppels en in groepjes van drie, waarbij de activering van mannelijke en vrouwelijke aspecten wordt verdiept. Alle geintereseerde, die bekend zijn met tantrische massage, zijn uitgenodigd door Dechen voor deze gevorderde Tantrische Tempelmassage.

In vervlogen tijden van het matriarchaat, waarin vrouwen en vrouwelijke cultuur domineren, floreerden tempels die door vrouwen werden gerund. Tempelpriesteressen gebruikten seksuele energie om te genezen, los te laten en te reinigen, om zelfherstellende krachten te activeren en mensen in te wijden in het spirituele rijk. Tempels stonden in het centrum van dorpen, gerespecteerd door de hele gemeenschap en eksuele energie werd erkend en aanbeden als een heilige universele kracht. De Fire-Snake massage is direct verbonden met deze tempelrituelen.

Het unieke van deze massage is dat, ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn. Bij deze massage wordt ons hele lichaam betrokken waarbij we slangenaspect uitdrukken door middel van slangachtige massagebewegingen. De massagebewegingen en aanrakingen zijn bewust, diep en verstrengeld waarbij seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd. Het hele proces opent het zelfgenezende vermogen van ons lichaam, opent voor een extatische ervaring en nieuwe poorten van waarneming. De Fire-Snake is een volledige lichaamsmassage inclusief Yoni en Lingam rituele massage.

De Fire-Snake massage begint met hoofdmassage waardoor de ontvanger kan ontspannen en zich overgeven en zichzelf mag toestaan ​​om op te lossen in de ruimte en het hart bloot te leggen. In deze staat van diepe ontspanning en loslaten kan men oude wonden en verdriet loslaten. Shakti energie wordt geactiveerd waardoor levenskracht en power begint te stromen en vibreert met elke cel van ons lichaam en verspreidt zich in alle richtingen. Je ervaart het ontwaken van lichaam en geest, je zult je levenskracht verhogen door je open te stellen voor gelukzaligheid en vreugde.

Johan Raaimakers
Dechen Dorje

Maandag 19 juni 2023 om 13:00 tot zaterdag 24 juni 2023 om 11:00

Havelte, 7971 Havelte, Netherlands

Over de organisatie

“"Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest"”

Tantra & Massage cursussen/training en evenementen vanuit de visie van het Tibetaans Boeddhisme.

Tantra Fire-Snake Massage 5-daagse special

Meer evenementen van Tantra-Atma

Zaterdag, 18 mei. om 12:00
Tantra & Massage Pinkster weekend voor singles
Tantra-Atma
Tantra

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Vrijdag, 03 mei. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl