Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethut ceremonie 'Four Elements' 2 juli

Zondag 02 juli 2023 van 9:30 tot 20:30

Twello, Nederland

Over dit evenement

Hoe meer we kunnen zijn, hoe dieper de ervaring van de zweethutceremonie.

Tijdens het dansen, zingen en drummen voorafgaand aan de zweethutceremonie brengen we onze intenties en dankbaarheid tot uiting. We eren het leven en de cycli van de natuur, en we versterken onze verbinding met de energie van de aarde. Door ons lichaam in beweging te brengen en onze stemmen te gebruiken, creëren we een krachtige en harmonieuze vibratie die resonantie vindt met de spirituele dimensies.

Na deze voorbereidende viering betreden we de zweethut, die symbool staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde. Dit is een heilige en besloten ruimte waarin we ons volledig kunnen overgeven aan de reinigende en helende krachten van de ceremonie. De verhitte stenen, die de energie van onze voorouders en hun wijsheid dragen, worden naar binnen gebracht. Ze vertegenwoordigen de mannelijke energie die verenigd wordt met de vrouwelijke energie van de zweethut.

Terwijl we ons bevinden in de intense hitte van de zweethut, worden we fysiek en spiritueel gereinigd. Het zweet dat ons lichaam verlaat, symboliseert het afvoeren van negatieve energie, zorgen en blokkades. De kruiden die op de stenen worden geofferd, zoals salie, ceder of sweetgrass, creëren een geurige damp die ons bewustzijn verhoogt en ons helpt om dieper in contact te komen met ons onderbewustzijn en de spirituele wereld. Dit vergroot onze gevoeligheid en maakt het mogelijk om boodschappen en inzichten te ontvangen van de Spirits.

Tijdens de ceremonie worden de windrichtingen geëerd en aangeroepen, wat een symbolische betekenis heeft. Elke windrichting vertegenwoordigt specifieke eigenschappen en krachten, zoals het oosten voor vernieuwing, het zuiden voor groei, het westen voor transformatie en het noorden voor wijsheid. Door deze richtingen aan te roepen, creëren we een heilige ruimte waarin we ons kunnen openstellen voor de helende energieën van de natuur en de Spirits.

Na vier rondes, waarbij elke windrichting wordt aangeroepen, verlaten we de zweethut. We komen naar buiten met nieuwe inzichten, hernieuwde energie en een gevoel van wedergeboorte. De zweethutceremonie heeft ons geholpen om oude lasten los te laten, ons te verbinden met onze voorouders en hun wijsheid, en onze band met Moeder Aarde en de Spirits te versterken. We vervolgen het rode pad van het leven met een diepere verbinding en een hernieuwde kracht om ons levensdoel te vervullen.

Het vieren van het leven en het versterken van onze gronding voorafgaand aan de zweethutceremonie helpt ons om ons lichaam, geest en ziel voor te bereiden op de diepgaande ervaring die zal volgen. Het zorgt ervoor dat we in een staat van harmonie en afstemming zijn, zodat we ons dieper kunnen verbinden met Moeder Aarde en de spirituele dimensies tijdens de ceremonie.

Tickets op: https://chantepeta.com/product/zweethut/

Zondag 02 juli 2023 van 9:30 tot 20:30

Twello, Nederland

Over de organisatie

“De plek voor ont-moeting en verbinding.”

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt, voor ont-moeting en verbinding.

Reviews

Angel Lique

Retraite 'From Old To New'

Bert en Jolanda creeeren n veilige en warme sfeer, zijn kundig en delen hun kennis met humor en wijsheid. Ik ben weer iets wijzer geworden, dank jullie voor alle goede zorgen <3

Lees meer

Zweethut ceremonie 'Four Elements' 2 juli

Meer evenementen van Chante Peta

Zaterdag, 04 mei. om 09:30
Zweethut ceremonie 'Beltaine' 4 mei
Chante Peta
Zweethut
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Shamanic Drumbuilding
Chante Peta
Drum Maken Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 10:00
Geboorte reis - Meditatie met drum en Zweethut ceremonie
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Vrijdag, 19 jul. om 16:00
Blueberry Moon Festival
Blue Berry Moon Festival
Sjamanisme Hartsverbinding Festivals
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 14 jul. om 10:00
Remember to Breath - Shamanic Breathwork
Elisa_Soundhealing
Ademwerk Ademcirkel Sjamanisme
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl