Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Summer Breathwork Experience

Vrijdag 14 juli 2023 van 19:00 tot 20:00

Polsdonken 1, 5688 LE Oirschot, Nederland

Over dit evenement

SUMMER BREATHWORK EXPERIENCE

Deze zomer organiseer ik samen met ademcoach Luuk (van Brummans breathwork and balance) superfijne zomeravonden, op een magische plek in Oirschot, waar de tijd even helemaal stil staat!

Door middel van pure cacao, live drum en ademwerk brengen wij je terug naar die eindeloze zomeravonden.

Iedere avond is er een ander thema. De thema’s sluiten mooi op elkaar aan, zodat je deze zomer echt diepe verbinding kan maken met jezelf.

Luuk en ik nemen jou mee op een bijzondere innerlijke reis en daarna is er tijd om jouw ervaringen te delen rond het kampvuur. Daar waar diepe verbindingen gemaakt kunnen worden met andere mensen en er tijd is voor een traan, een lach en een marshmallow.

Cacao Ceremonie

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de chakra’s en breathwork.

Live drum

Luuk speelt op de handpan en sjamanendrum en neemt jullie hierdoor mee op een diepe innerlijke reis waarin stress en spanning losgelaten gaan worden. Handpannen zijn een van de krachtigste instrumenten als het gaat om klankgenezing, omdat ze een grote resonantie hebben en door hun convexe, ronde ontwerp, hun geluiden in alle richtingen uitstralen en de hele kamer vullen met trillingen en resonantie. De trillingen van de handpan zijn zo genezend en stressverlagend voor ons lichaam en onze geest, niet alleen omdat we de geluiden als zo harmonieus ervaren vanwege hun frequentieverhouding, maar ook vanwege wat bekend staat als 'entrainment' in het muziekonderwijs. Entrainment vindt plaats wanneer een object dat op een bepaalde frequentie trilt (bijvoorbeeld de handpan) dicht bij een ander object wordt geplaatst dat op een andere frequentie trilt (zoals het menselijk lichaam). Uiteindelijk zal het object dat op een lagere frequentie trilt (ons lichaam) gaan trillen op dezelfde frequentie als het krachtigere (de handpan). Op deze manier heeft de handpan het vermogen om ons energetisch en fysiek te bevrijden van stress en spanning die we in het lichaam hebben opgeslagen.

Breathwork

Luuk en ik nemen jullie mee naar een diepe verbinding en staat van zijn door middel van breathwork. We gaan dus heel veel bewust ademen. Dat doen we onder andere door meditatie, mindfulness, pranayama en natuurlijk de krachtige verbonden ademhaling. De ademhaling is onze levensenergie. En onze levensenergie hoort vrij te kunnen stromen!

Wanneer de levensenergie vrij stroomt voel je je gelukkig. Je voelt je vrij. Je voelt je verbonden. Je weet wie je diep van binnen bent en wat je diepste verlangens zijn. Je omarmt het leven, met al z'n moeilijkheden.

Kampvuur

Bij eindeloze zomeravonden hoort een kampvuur! Rond het kampvuur zorgen wij ervoor dat er verbinding gemaakt kan worden met jezelf, maar ook met de anderen. Samen delen we hier onze ervaringen van de avond. Hier mag jij helemaal jezelf laten zien. Voel je van harte welkom.

De Summer Breathwork Experience is geschikt voor alle leeftijden vanaf 18+.

Thema's

Iedere avond heeft zijn eigen thema. Wij hebben hiervoor gekozen omdat Luuk en ik geloven dat er toch een bepaalde richting is als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil je écht je authentieke zelf kunnen zijn? Dan moet je wel in verbinding staan met je intuïtie en je hart. Die vertellen namelijk wie je werkelijk diep van binnen bent en hoe je je voelt. Maar ook hoe het met je gaat en welke kant je op moet. Lees meer over de thema's als je op de juiste datum klikt.

Vrijdagavond 14 juli: Open je hart

Het hart is meer dan alleen een orgaan dat bloed pompt. Het is het centrum van emoties, liefde en compassie. Op deze avond gaan we onderzoek doen naar ons fysieke en emotionele hart. In vele culturen wordt het hart gezien als de kern van ons bestaan. De woorden ‘volg je hart’ kennen we allemaal. We zijn vaak enorm goed in geven, maar kun jij ook liefde ontvangen? Het openen van je hart is een proces waarbij je een dieper niveau van verbinding ontdekt. Met jezelf en met de wereld om je heen. In het process van groei kan het hart niet ontbreken. We zitten tegenwoordig enorm veel in ons hoofd. Eenzaamheid en angst zijn bekende termen geworden in de laatste 20 jaar. De tegenhanger van het hoofd is ons hart. Geef jezelf de tijd en ruimte om je hart te verkennen en te onderzoeken wat je nodig hebt om je hart te openen. Vanuit een open hart leer je hoe je kunt toelaten en accepteren. Allemaal vanuit een staat van overgave.

TICKETS EN AANMELDEN:
Tickets: €85,- per avond
Voor alle drie de avonden: €229,50 (=10% korting!)

Meld jij je aan vòòr 22 mei 2023?
Dan ontvang je 20% korting op je ticket en dus 30% korting op je combi-ticket!

Ga naar:
www.solbreathworkevents.com
Klik op EVENTS en kies de gewenste datum!

Vrijdag 14 juli 2023 van 19:00 tot 20:00

Polsdonken 1, 5688 LE Oirschot, Nederland

Over de organisatie

“It's all about the experience!”

Gespecialiseerd in het geven van breathwork en ijskoud water trainingen voor grote groepen.

Summer Breathwork Experience

Meer evenementen van SOL breathwork events

Woensdag, 17 apr. om 19:00
ECSTATIC BREATHWORK
SOL breathwork events
Ademwerk Lichaamsbewustzijn Ecstatic Dance
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Moederdag zachte ademcirkel
SOL breathwork events
Ademwerk Moederschap Moeder-dochter
Vrijdag, 07 jun. om 19:00
ECSTATIC BREATHWORK
SOL breathwork events
Adem Ademwerk Ecstatic Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Vrijdag, 19 apr. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Divana
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl