Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Human Design Opstellingen - Navigerend door het leven

Vrijdag 09 juni 2023 van 13:00 tot 17:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Stel dat je op een splitsing staat. Je kunt links en je kunt naar rechts. Van beide kanten weet je niet precies waar het heen gaat. Het enige waar je op kunt vertrouwen zijn je gevoelens. Het is alsof je geblinddoekt voor de splitsing staat. Bij links voel je een kriebel in de buik en bij rechts een klein krampje. De weg rechts is wel toegankelijker, de zon schijnt aan die kant en je weet dat als je naar rechts gaat, dat je in ieder geval een supermarkt tegen komt. En dat is wel handig, want de voorraad in de tas begint leeg te raken. Je kiest voor rechts.

Stel je nu voor: Je staat voor die zelfde splitsing. Je krijgt een kriebel in de onderbuik bij links en vertrouwt volledig op dit gevoel. Donderwolken of niet. Links "it is!".

Hoe het verhaaltje gaat eindigen, kan je alleen weten door het zelf te gaan ervaren. Maar zeg nou eerlijk: Hoe vaak heb jij je mind laten winnen, over de kleine onlogische signaaltjes in je lijf? En waar heeft je dat gebracht?

~

Human Design geeft een handleiding om uit je hoofd, in je lijf en op je pad te komen. In een Human Design chart kan je precies zien welke beslissingen je maakt van uit je "niet zelf" en je hoofd en welke beslissingen je maakt vanuit je onbewuste/ je lijf/je zelf. Grappig dat die 2 samen, niet met elkaar kunnen communiceren. Je kent het misschien wel: Je zit ineens heerlijk in je lijf en voelt je mega gelukkig, en vanaf het moment dat je het vast wilt houden, is dat gevoel "pats boem" weg.

En omdat we geen handleiding hebben gekregen over hoe we keuzes maken vanuit ons lijf en we er met onze mind geen grip op kunnen uitvoeren, maken we toch gemakkelijker keuzes met onze mind. 'De goed geasfalteerde weg." Human Design geeft je die handleiding. Een handleiding specifiek voor jou alleen. En wanneer je die handleiding volgt, hoe onlogisch soms ook, kom je automatisch op je pad en in je lijf. Simpel gezegd: dat voel je je lekker en vertrouw je jezelf.

Je mind mag natuurlijk best een beetje mee kijken, maar zullen we haar op de achterbank zetten?

~

Zou je dat ook willen leren? Willen leren vertrouwen op je innerlijke kompas? Op je innerlijk weten? Wil je inzichten krijgen in hoe dat nou precies voelt: die mind én je werkelijke zelf?

In deze workshop gaan we Human Design in levende lijve ervaren.
Wat gebeurt er als je een vraagt krijgt: reageer je met jou innerlijke autoriteit (manier van keuzes maken, vanuit je lijf) Of nemen de gewoontes, gemakzuchten en valse overtuigingen over? En wat zijn die dan?

Daarnaast gaan we kennis maken met je open en gedefinieerde centra/ energiebronnen. Wanneer een centrum ingekleurd is in je chart, noemen we dat gedefinieerd. Wanneer het wit is noemen we dat open. Als je namelijk in het energieveld stapt van iemand met een gedefinieerd centra, en die van jou is open, dan kan je de gevoelens van de ander uitvergroten en tot je nemen. Zoals bijvoorbeeld de druk, de emotie, de daadkracht of de koppigheid van anderen etc. Dit kan tot verwarring, conditionering en stress leiden.

Zullen we ontdekken wie jij bent en wie de ander is?
Zodat je nog helderder kan navigeren door dit leven.

We gaan dit doen in de vorm van opstellingen, zodat je echt kan ervaren in je lijf, hoe jij werkt.

~

Praktische informatie:
Wanneer: 27 mei 2023 van 14:00 tot 17:00

Waar: Kanaalweg 84a Utrecht (15 minuten lopen van centraal station Utrecht- jaarbeurszijde)

Prijs: 50,-

Meenemen:
- Een uitdraai van jouw unieke chart, die je op deze site hieronder kunt vinden. (Doe je het op een andere site, check dan goed of je in de juiste tijdzone zit)

http://jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Ik heb ook je exacte geboortetijd nodig. Weet je je geboortetijd niet, dan weet wellicht je familie het nog, of anders het ziekenhuis waar je geboren bent.

- Een schriftje en een pen

- Je goeie humeur en het is fijn als je van te voren vast nadenkt over iets waar je op vastloopt in dit leven. Een uitdaging, kwetsbaarheid of blokkade bijvoorbeeld. We gaan in de workshop zowel kijken naar je uitdagingen, als naar je hoe je leven is, als die uitdaging er niet meer is. En hoe je Human Design in kan zetten om daar stappen in te zetten.

- Drinken en kleine snacks zijn aanwezig. Het is verstandig als je van te voren geluncht hebt.

~

Lijkt me ontzettend leuk om je dan te gaan zien! Als je vragen hebt of iets wilt delen, kan je me altijd een berichtje sturen.

Alle liefs <3



Vrijdag 09 juni 2023 van 13:00 tot 17:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Zelfliefde en Human Design coach

Helen met Heleen

Human Design Opstellingen - Navigerend door het leven

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 11:00
Generatordag - Human Design
Lara - Human Design
Human design Persoonlijke Ontwikkeling Ondernemen
Donderdag, 25 apr. om 19:30
Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers
Rose Hulscher
Energiewerk Familieopstellingen Healing
Zondag, 21 apr. om 09:30
Familie opstellingen
Yvon Jansen
Familieopstellingen Energiewerk Healing
Zaterdag, 20 apr. om 09:30
Helende zang opstelling
Met Zonder Jas coaching
Familieopstellingen Soundhealing Systemisch werk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl