Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Vrijdag 02 juni 2023 van 10:00 tot 17:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over dit evenement

WOMB HEALING - Rite of the Womb
Vrijdag 2 juni van 10-17 uur in Landsmeer

Deze vaststaande ceremonie (rite) van de baarmoeder is helend en transformerend voor iedere vrouw die hier aan deelneemt. Laat je inwijden in dit ritueel wat over de hele wereld wordt (door)gegeven op dit moment.

Dit is een ceremonie die mij diep heeft geraakt en ik vind het magisch dit te mogen delen met jou. De collectieve vrouwenwond zit in ons allemaal, door onze cultuur, door onze voorouder-lijnen en door de patriarchale tijd die we langzaam van ons af schudden. Vaak dragen we (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor we niet in onze volledige vrouwelijk kracht kunnen staan.
Dit ritueel helpt ons daarbij, een wedergeboorte van jouw vrouw zijn en maakt ruimte voor dat diepe krachtige weten in jou.

Het is de 13e inwijding uit de Munay Ki, herkomstig uit Zuid-Amerika. Het getal 13 is het vrouwen getal. Er zijn 13 manen in het jaar en voordat de patriarchale tijd aanbrak werd op vrijdag de 13e de godin in ons gevierd. We maken contact met de maanstand van het moment van de ceremonie. En ook met het vrouwelijke element water, wat ons verbindt en heelt.

Onze baarmoeder is een plek waar emoties worden opgeslagen, verbonden met het water element. Water staat voor beweging, passie, creatie, gevoel, sensualiteit en seksualiteit.

We gaan contact maken met jouw bekkengebied & baarmoeder. Door hier bewust bij stil te staan hier heling en liefde naar toe te brengen samen met gelijkgestemde vrouwen is magisch. Zodat je je herinnert wie je werkelijk bent en je helemaal in je vrouwelijke zachte kracht & wijsheid mag gaan staan.

Het wordt een dag vol ceremonie en verbinding, via cacao, sound healing, visualisatie, meditatie, water ceremonie, sharing & initiatie in The Rite of Womb.
De dag is van 10:00 - 17:00 uur inclusief een heerlijke vega lunch.
Prijs 122 euro
Lokatie Landsmeer
Parkeren in de buurt en gratis
event is in het Nederlands

Over Binkie:
Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, sisterhood (circles, journey, retraites), yoga, energetic healing en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. Ze geeft elke maandag, woensdag en vrijdag van 7:40 - 8:00 uur een online meditatie op facebook & youtube.
meer info op : www.binkie.nu

De dag voor het event vraag ik je alvast af te stemmen via een klein ritueel.
Info hierover wordt nog aan jou toegestuurd een paar dagen van tevoren, denk daarbij aan het noteren van de namen van je voorouders en een bad of douche ritueel als reiniging.

THE RITE OF THE WOMB

Was bestowed by a lineage of women through the spirit of the Amazon jungle to a lady shaman who would be responsible for sharing it. This gift of healing and life belongs to every woman in the world who wants to receive it. together we are a lineage of women who remembers that we did not come to suffer in this life, but to be the creatresses of our deepest longings and destinies.

This lineage of women freed themselves from suffering and wants us to remember:
‘The womb is not a place to store fear and pain. The womb is to create and give birth to life’.
by the Munay Ki Team
https://theriteofthewomb.com/

Neem gerust contact op bij vragen: info@binkie.nu :)

ps De 'Rite of the Womb' is ook onderdeel van de Sister Journey. Het is zo'n prachtig ritueel dat je het ook meermaals kan ondergaan. En misschien voel je daarna de 'calling' om het zelf ook door te geven :)

In liefde Binkie

Vrijdag 02 juni 2023 van 10:00 tot 17:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Wendy Putter

Full Moon Sister Circle | Landsmeer

Een prachtige eerste keer voor mijn vriendin en mij. De liefdevolle aanwezigheid van andere powervrouwen en genoten van de sound healing en heerlijke cacaodrank van Binkie. Dankbaar! Annemiek & Wendy

Lees meer

Meau Van Raam

Full Moon Sister Circle | Landsmeer

Wat een fijne ervaring op de sfeervolle zolder, met prachtige muziek en zang van Binkie. Met heerlijke, pure cacao een mooie reis naar ons hart. Kleine Chico als vrolijke noot en de volle maan maakte het een perfecte ervaring 💖

Lees meer

Yvette Schuit

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Een enorme fijne ervaring van een samenzijn met verschillende vrouwen. Zo mooi om te delen, te luisteren, voelen , geven en te ontvangen. Zo herkenbaar de pijn en ook liefde die er in en met de vrouwen womb leeft. Prachtig en krachtig al deze vrouwen te hebben ontmoet. En dankbaar om in het fraaie huis te mogen zijn van Binkie. Zij heeft een overheerlijke sound healing gegeven, die tot in mijn diepste heeft geroerd. Dank, dank. Een aanrader deze ceremonie.

Lees meer

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Meer evenementen van Binkie

Zaterdag, 06 apr. om 10:00
SISTER JOURNEY 7 ZATER-& ZONDAGEN april - juni
Binkie
Vrouwen workshops Innerlijke Reis Cacao ceremonie
Vrijdag, 12 apr. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Zondag, 14 apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Woensdag, 24 apr. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 06 apr. om 13:15
(SOLD OUT) DELFT 6 APRIL: Free Your Body - Free Your Mind
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Cacao ceremonie met live muziek ♥︎ Fijne verbinding met jezelf ♥︎
May & June
Cacao ceremonie Live muziek Meditatie
Zondag, 14 apr. om 13:30
Vrouwencirkel 'Thuiskomen in jouw bekken'
Jetske Rijneveld
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl