Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Systemische workshops, 4 avonden

Dinsdag 13 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Rotterdamseweg 392, 2629 HH Delft, Netherlands

Over dit evenement

Systemische avondvierdaagse'' hebben we deze reeks van 4 workshops genoemd. Wil je meer weten over systemisch werken, de theorie hier achter, en wil je ook lekker praktisch ervaren wat opstellingen inhouden en voor jou kunnen verduidelijken? Misschien ken je wel dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, dat je steeds onenigheid hebt met leidinggevende, dat je jezelf klein maakt, dat je je onzeker voelt of waardeloos. Of juist dat je jezelf groter maakt, alles weglacht, het moeilijk vind om mensen te vertrouwen, je de grootte voelt. Reuze interessant om deze patronen een systemisch te onderzoeken. Reis je met ons mee?

Figuurlijk 4 x 5 km op verkenning door jouw innerlijke landschap. Een afwisselende wandeling langs je verlangens, familiepatronen, je valkuilen, je eigen innerlijke kaart met de mooie vergezichten, donkere wouden waar je misschien snel doorheen zou willen lopen, nieuw te ontdekken paadjes en verse afslagen die je kunt nemen. We maken verrassende verkenningstochten waarin aandacht is voor ontdekken, spelen, stil staan bij bijzondere uitzichten, soms een stevige klim en dan weer een verfrissend beekje. Verwondering, gevoel van vrijheid en ruimte om te onderzoeken wat je zoal in je rugzak hebt. Aan jou de keus of je zaken achter je wilt laten of het mee wil nemen. Wellicht pik je onderweg nieuwe inzichten op die jouw verdere (levens)pad veraangenamen.
Wij, Michiel Rijke en Marieke Rolloos, zijn je begeleiders op deze tocht en zien er naar uit om samen een eindje op te lopen. We zullen je wijzen op bijzondere punten in jouw landschap waarbij je wellicht nog niet eerder stil hebt gestaan. Ben je ook klaar voor wat systemisch avontuur en verdieping? Geef je op voor deze eigen wijze avondvierdaagse. We hebben een (inter)actief programma waarin we in kleine groepjes jouw landschap gaan ontdekken en soms bekijken we je kaart met de hele groep door middel van een grote opstelling. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Daarnaast zullen we je meenemen in visualisaties en andere leuke onderzoeksvormen.
We kijken er naar uit je te ontmoeten!
Tijd: 19:15 – 22:00 uur
Data: 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli 2023
Plaats: Rotterdamseweg 392 Delft (gratis parkeren)
Prijs voor 4 avonden: 175,00 inclusief koffie of thee met lekkers. En een leuke verrassing bij de finish.
liefs, Michiel en Marieke

Dinsdag 13 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Rotterdamseweg 392, 2629 HH Delft, Netherlands

Over de organisatie

“Verander je adem en je verandert je leven.”

Trainer en(adem)coach, NLP, systemisch werk, lichaamsgerichte traumatherapie en ademwerk. Voor groeps- en 1-op-1-sessies.

Reviews

Erica

Adem en oerzingen

Een hele fijne verassende avond. Uit het hoofd in mijn lichaam! Top combinatie Ademwerk en Zang door 2 lieverds:) Tot de volgende keer

Lees meer

Bianca Van Spronsen

Hoe en wat met adem-dag

Een mooie dag met nieuw handvatten voor thuis. Fijn om met elkaar te kunnen delen en ervaren. Marieke begeleid met liefde en veel persoonlijke aandacht deze dag. Dank je wel Marieke voor deze bijzondere ervaring.

Lees meer

Anita Borger

Ademcirkel 10 oktober

Marieke legt goed uit wat we gaan doen en begeleid het met een soort zachte trommel die heel fijn klinkt. De muziek is ook fijn, want je kunt op het ritme van de muziek ademen. Het is een fijne ruimte, de matrasjes zijn lekker zacht, dus je kunt je helemaal overgeven aan het verbonden ademen. Kortom, niet twijfelen, gewoon doen!!

Lees meer

Systemische workshops, 4 avonden

Meer evenementen van mariekerolloos.nl

Donderdag, 06 jun. om 19:30
Ademcirkel met Erica 6 juni 2024
mariekerolloos.nl
Ademcirkel Adem Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Zondag, 21 apr. om 09:30
Familie opstellingen
Yvon Jansen
Familieopstellingen Energiewerk Healing
Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl