Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Proeftijd: Daten in Stilte (30-45 jaar)

Woensdag 24 mei 2023 van 19:10 tot 22:30

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement


Bijzondere ontmoetingen, zónder gesprek, dat is wat je deze avond gaat beleven. Dit past bij jou als jij ook niet precies weet wat jouw ‘hobby’ is... Als je werkdag gewoon even niet zo interessant was… Of als je soms het idee hebt dat je maar blijft praten om ongemakkelijke stiltes te voorkomen.

Tijdens Daten in Stilte ga je op vrolijke, verdiepende en verrassende manieren in contact met anderen die net als jij open staan voor de liefde. Een-op-een, in groepjes, en in de hele groep. Wat de vorm ook is, je blijft uit het gesprek. Wat ga je dan wel doen? Denk aan dansen en bewegen, oogcontact, aanraking, samen lekkere dingen proeven en muziek luisteren.

We zullen de avond beginnen met aandacht voor consent en grenzen. We maken duidelijke afspraken met de groep over hoe grenzen te communiceren en hoe je kunt vertragen om je eigen grenzen te blijven voelen. Vervolgens ga je aan de hand van onze instructies verschillende opdrachten doen. Soms een-op-een, soms met een groepje. Telkens iets nieuws, telkens prikkelend, telkens zonder woorden. De tweede helft van de avond is er een klein feestje, we noemen dit ook wel een ‘open space’.

Tijdens dit feestje kun je dansen of hangen, knuffelen of snacken, jezelf of een ander blinddoeken of schminken, net waar je zin in hebt. We leggen misschien nog wat kaartjes neer met daarop ideeën of uitdagingen om te doen. De uitnodiging is om te spelen, jezelf een beetje uit te dagen maar vooral ook om het gezellig te hebben met elkaar. We zetten fijne muziek op en kleden de ruimte leuk aan.

Afsluitend aan de avond bieden we je wel de mogelijkheid om contactgegevens uit te wisselen. Als dat te spannend is, is dit ook je kans om op een briefje te schrijven met wie je graag nog eens op date zou willen. Lever dit briefje bij ons in, dan kijken wij of je een (of meerdere) match(es) hebt waarna je de volgende dag van ons de contactgegevens van je match krijgt.

Los van de leeftijdsgrens zullen we bij Daten in Stilte niet aansturen op een bepaalde verdeling in de groep op basis van identiteit en geaardheid. Iedereen is welkom! We vragen wel van iedereen dat ze open staan voor de/meer liefde (in welke vorm dan ook). Dit betekent ook dat je in een oefening tegenover iemand kunt komen te zitten op wie je dacht niet te vallen. Laat je verrassen! We weten uit ervaring dat elke ontmoeting een intrinsieke waarde heeft die de avond voor jou bijzonder kan maken.

De setting: denk aan thee en chocolade, matrasjes en meditatiekussentjes, muziek en een klankschaal. Schoenen uit, losse kleding, een sfeervolle ruimte met kaarsjes.

Voor wie: iedereen tussen de 30 en 45 die open staat voor de liefde en een romantische verbinding.


**Praktische informatie**
Leeftijd: 30 tot en met 45 (Val je hierbuiten? Neem contact met ons op)
Groep: Maximaal 22 personen
Inloop: 19.10-19.20
Date avond incl feestje: 19.30-22.15
Nahangen/matches opschrijven: 22.15-22.30
Locatie: Groepsruimte De Oorsprong, Driehuizerweg 331 Nijmegen
Kosten: 20 euro

**Proeftijd**
Valine en Benthe kunnen samen de wereld aan. Ze eten bitterballen en praten urenlang over de geneugten des levens. Plannetjes bedenken om anderen mee te laten genieten van al dat lekkers is hun hobby. Beide hebben ze een achtergrond en ervaring in het sociaal werk. Ze zijn ervaringsdeskundigen in daten, de liefde en relaties en hebben als deelnemers meegedaan aan allerlei activiteiten rondom tantra, sensualiteit en seksualiteit. Tenslotte zijn ze de trotse oprichters van Studio Dickpic (studiodickpic.nl) en Proeftijd.
Proeftijd maakt daten speels. Door nieuwe manieren te bedenken waarop we mensen met elkaar in contact kunnen brengen, hopen wij de wereld van het daten prikkelend te maken. Weg van de vluchtigheid van het swipen, weg van het letterlijke moed indrinken en weg van de vragen als ‘Goh, wat heb jij vandaag op je werk gedaan?’. Proeftijd gaat terug naar de zintuigen, het spelen en aanraken. Vreemd, vuig en bijzonder.

Woensdag 24 mei 2023 van 19:10 tot 22:30

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“Vreemd, vuig en bijzonder”

Proeftijd nodigt je uit om te genieten van de geneugten des levens: voelen, proeven, ruiken, dansen en daten, bewust en in het moment.

Reviews

Anoniem

Proeftijd: Daten in het Donker (25-40 jaar)

Echt een hele leuke ervaring met fijne organisatoren.

Lees meer

Lucia Engel

Proeftijd: Daten in het Donker

Zulke leuke oefeningen die me de gelegenheid geven om op een andere manier de ander te ontmoeten.

Lees meer

Mark Van Cuijk

Proeftijd: Daten in het Donker

Ik heb heel erg genoten van deze activiteiten. Ik ben er met weinig verwachtingen en vooral nieuwsgierigheid naar toe gegaan. Valine en Benthe hebben de groep heel fijn meegenomen met verschillende oefeningen, zodat je zelf niet bang hoeft te zijn iets te moeten bedenken om te gaan doen. Voor alle opdrachten/oefeningen rondom aanraking was er aandacht voor consent en een mogelijkheid een alternatieve opdracht te vragen wanneer iemand geen aanraking wil. Ik heb achteraf meteen een kaartje gekocht voor de volgende activiteit, waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben en al naar uit kijk :-)

Lees meer

Proeftijd: Daten in Stilte (30-45 jaar)

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 25 apr. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Zaterdag, 20 apr. om 16:00
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties
Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl