Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Zaterdag 14 oktober 2023 van 18:30 tot 23:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over dit evenement

Ontspannen, afschakelen, ontstressen, loslaten, verbinden, rust & ruimte. Dat hebben we allemaal soms even nodig, toch? Je vindt de verbinding met jezelf, met jouw natuur en e beleeft een prachtige avond midden in de natuur tijdens deze kleinschalige Discover Your Nature Avond Retreat.

Na een gezamenlijke kick-off bij de vuurcirkel kun je deelnemen aan de workshops, maar op deze avond geldt: niks moet. Je mag ook enkel relaxen in een prachtig verlicht BloteVoetenPark en genieten in hot-tub en sauna of van de stilte in de schoot van Moeder Natuur. Een korte BloteVoetenWandeling samen of alleen mag ook.

T R A N S F O R M E R E N D A D E M W E R K (1 uur, door Melissa van Healing Journey)
Transformerend Ademwerk is een verbonden ademhalingsworkshop die helpt om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn, vastzittende emoties en trauma's los te laten en om je hersenen opnieuw te programmeren. 'Verbonden' betekent dat je continu ademt: zonder pauzes tussen in- en uitademing. Door deze verbonden ademhaling krijg je meer lucht (spirit) binnen als tijdens een normale ademhaling. In sommige gevallen zelf 2-3x meer als normaal. Spirit reinigt ons van binnenstebuiten. De lucht gaat naar waar deze nodig is: deze is intelligent en zal zonder enige sturing ervoor zorgen dat wat vast zit naar boven te brengen, zodat het proces van loslaten op gang wordt gebracht. Wat dit Transformerend Ademwerk zo krachtig maakt is de begeleiding tijdens de ademsessie. Door jou vocaal te begeleiden geeft dit je de mogelijkheid om adem te sturen naar plekken waar het intuïtief misschien niet vanzelf heen zou gaan. Op deze manier sturen we aandacht naar wat losgelaten mag worden. Dit kan zijn verdriet, verlies, pijn, beperkende overtuigingen, etc.

Z W E E T H U T W O R K S H O P (1 uur, door Ad Hamers)
De zweethut-workshop is één van de kernactiviteiten van deze avond en wordt begeleidt door een Sjamaan/gids. De zweethut is een oer-sauna gemaakt van wollen dekens, waar we onszelf voorstellen, een intentie aangaan, iets loslaten en waar we samen zingen én waar we vooral heel veel zweten en met respect naar elkaar luisteren. De vuurman legt de in het vuur verhitte stenen in de zweethut, waardoor de temperatuur snel stijgt. De sjamaan begeleidt jou in het proces en daagt je uit om bij je kern te komen en bij jezelf te blijven. Hij doet dit op een super fijne rituele wijze met mooie liederen en associaties.

W A T K R I J G J E ?
Gezamenlijke kick-off
Workshop: Zweethut door Ad Hamers
Workshop: Transformational Breathwork door Melissa Lokhorst
Genieten in sauna
Ontspannen in hot-tub
Dippen of zwemmen in natuurwater
BloteVoetenWandeling
Rust & ruimte
Gezamenlijke afsluiting in de tipitent: ervaringen delen met zang & muziek
Thee, water, nootjes & fruit inbegrepen
Tegen bijbetaling van € 17,50 geniet je vooraf van een passend licht verteerbaar vegan wellness menu.

W A T E R V A A R J E ?
Rust & ruimte
Uit je hoofd komen
Ontspanning voor je lichaam
Verbinding met de natuur
Connectie met andere deelnemers
Contact met je eigen ik, jouw natuur

V E G AN M E N U ?
Wil je vooraf gezellig iets eten? De BloteVoetenHut serveert een speciaal licht verteerbaar vegan wellnessmenu à € 17,50 p.p. Je kunt ook een lekker gerecht van de kaart kiezen. Graag reserveren via info@blotevoetenpark.nl.

P R A K T I S C H
Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. We laten een ieder vrij hierin. Fijn zittende kleding en schoenen zijn handig! Een lekkere warme trui en legging/joggingbroek met schoenen die je eenvoudig aan- en uittrekt bijvoorbeeld. Je loopt met al je spullen naar de overkapping bij het workshop area in het BloteVoetenPark. Hier kun je je tas droog wegzetten en je omkleden. Doe dat nog niet direct, maar sluit eerst aan bij het openingswoord. Daarna maak je een keuze wat je het eerste wilt doen. Het kan nog echt koud zijn in de avond dus extra handdoeken, een muts of extra warme kleding voor tussendoor en erna is wellicht aan te raden.

Zaterdag 14 oktober 2023 van 18:30 tot 23:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over de organisatie

“Discover YOUR nature! ”

BloteVoetenPark Brunssum creëert een bewuste verbinding met de natuur, jezelf & anderen door activiteiten, events, workshops & themawandelingen.

Reviews

Elke

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Magische ervaring waar je letterlijk en fïguurlijk het sprankelende licht ziet. In je geest in de talloze lampjes,fakkels,lichtkettingen en kleurrijke lichtballen doorheen het bos maar ook op de warme stenen zien fonkelenen je hart tot t diepste beroeren. Het is zeer toegankelijk en voor iedereen goed te doen kwa warmte en als je het niet leuk zou vinden in de zweethut is er voldoende om toch een geslaagde avond te hebben jacuzzis saunas en lekker eten en massage alom. waterfantasietjes en natuurwater waar je terwijl je drijft; onder een ganzenvlucht terecht komt terwijl je naar de sterren kijkt en 1 wordt met jezelf en de natuur... Niets te verliezen enkel te winnen. Afsluiten met live muziek in een vuurcircel omringd door warme mensen en wellicht nieuwe vrienden. Aanrader en ik ga zeker meerdere evenementen bij hen volgen aangezien je ruim gratis kan parkeren en de mensen het een warm veilig nest maken. Wij zijn de dag erna terug gegaan voor heerlijke verse menu in de cozzy corner in het zonnetje, alsof we in het franse paradijs waren. Deze mensen en hun werk-familie zijn echt schatten die het goed met je voor hebben op een paradijselijje plek in het groen. Ps= op 1min. Rijden zit een officieële gratis camperplek En er is zeker ook voor een paar dagen wat te doen in de omgeving zowel aktief als relaxt. Wij hebben HEERLIJK geslapen!

Lees meer

Ludo Nuijens

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Heerlijke ontspannen avond gehad in een fantastisch mooie omgeving.

Lees meer

Mischa Hamers

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Top verzorgt door een enthousiast team vanuit het BloteVoetenPad. Fijne groep mensen die allemaal genoten hebben van een heerlijke lente avond in de natuur. De sauna's waren heerlijk op temperatuur net als de hottubs. Eten was met zorg bereidt en meer dan voldoende. fijn waren de nootjes, het fruit en de zoute stengels gedurende de hele avond. De zweethut ceremonie was een perfecte aanvulling. Uitnodigend, veilig met fijne klanken. Ben er graag weer bij op het najaar!

Lees meer

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Meer evenementen van BloteVoetenPark Brunssum

Woensdag, 24 apr. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie
Donderdag, 02 mei. om 19:30
Workshop Persoonlijke Positiviteit
BloteVoetenPark Brunssum
Persoonlijke Ontwikkeling Psychologie
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Familieopstellingen groepsworkshop
BloteVoetenPark Brunssum
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Vrijdag, 17 mei. om 10:00
Zweethut Ceremonie voor vrouwen
Zweethut Groenekan
Zweethut
Zondag, 28 apr. om 12:00
Soul Revolution Breathwork | Verbonden Ademreis | Noordwijk
Soul Revolution
Adem Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 09 aug. om 16:00
Root of Joy 2024
Root of Joy
Mini retraite in de natuur Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl