Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ignite your Sensual Spark

Saturday 10 June 2023 van 16:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Vrouw,

Ben jij klaar voor een deepdive in je eigen sensualiteit?

Het verkennen van jouw lichaam en jouw energie, om zo te ontdekken waar jij helemaal van aan gaat?

Dan nodigen wij jou met veel plezier uit om op 10 juni van 16:00 tot 21:00 uur aanwezig te zijn bij een heel speciale ontdekkingsreis in Amsterdam, genaamd: “Ignite your Sensual Spark”!

Tijdens deze avond gaan we in op hoe jouw unieke sensualiteit zich beweegt. Hoe golft het, flowt het, hoe beweegt het?

Wat als jij helemaal je kan laten zakken in jouw autentieke zelf, als alles er mag zijn? Hoe wilt jouw lichaam dan bewegen, waar verlang je dan naar, wat ontstaat er dan?

We gaan daar heerlijk mee experimenteren samen met andere vrouwen, in een veilige, gedragen en juicy setting.

Aan het eind van de avond heb jij helder waar jij helemaal van in de fik vliegt. Van AAN gaat! En dan niet (per se) op een seksuele manier, maar op een juicy, flowende en sprankelende manier. Hoe jij jouw SPARK weer kan voelen, aanzetten en volgen. Hoe je je daarin kan laten leiden door jezelf, door jouw energie.

En natuurlijk, hoe jij die energie dan kunt inzetten om je persoonlijke leven, je relaties, je werk/bedrijf vanuit een juicy spark te leiden.

🌹 Wat gaan we doen? 🌹

16.00 Aankomst
16.15 - 18.15 Workshop: Ignite your sensual spark
18.15 - 19.00 Vegan soup + Potluck
19.00 - 21.00 Guided Temple Playground

Tijdens de workshop ontdek je door middel van guided tantric practises jouw eigen flow in jouw sensualiteit en waar jij van aan gaat. In de playground leer je om dit direct te integreren en te volgen. Een nieuw speelveld opent zich in de veilige bedding van je sisters.

🌹 Rules of Play (Guidelines): 🌹
All of you is welcome. Kim en Maria zetten een safe space neer waarin alles van jou welkom is. Jouw wensen, jouw verlangens, jouw excitement, jouw joy. En ook al jouw verdriet, twijfel, onzekerheid en alles wat er tussenin zit of nog niet is genoemd. Wij zijn ervaren spaceholders & facilitators en kunnen werken en dragen met hetgeen wat speelt.

✨ Consent is sacred.
Zowel jouw ja als jouw nee zijn helemaal welkom. Er zal ruimte worden besteed aan hoe je deze aan kan geven zodat we samen een veilige setting creeren.
✨ Functioneel naakt.
Qua kleding en naaktheid gaan we uit van ‘functioneel naakt’. Bv: Tijdens een massage mag je uit trekken zoveel je wilt, zolang de people involved daar oke mee zijn. Buiten de oefeningen blijft slipje/string/hipster/whateveryouwear altijd aan.
✨ High on your own supply.
Drugs, plant medicijnen of alcohol zijn niet welkom tijdens of op de dag van het event. Het gaat ons erom om een ruimte te creeren waarbij je ‘high’ mag worden op een natuurlijke manier. ;)

🌹 Voor wie: 🌹
voor iedereen die zich identificeert als vrouw.

Mocht dit je allereerste ervaring zijn met een Temple Space of tantra: Wees welkom. Jij bepaalt wat er gebeurt en je mag het zien als een speelveld om te leren.

🌹 Prijs: 🌹
Early Bird (tot eind mei): 99 euro
Normal Bird: 111 euro

🌹 Wie zijn wij? 🌹

Maria Schoenmakers is leiderschapscoach en empowerment expert. Zij gelooft dat de wereld mooier wordt als mensen vanuit enthousiasme en energie hun leven, business en relaties bouwen en onderhouden. Zij noemt dit Sparkling Leadership. Het omarmen van je sensualiteit als vrouw ziet zij als een portaal voor creatie en een essentieel onderdeel om te realiseren wat voor jou belangrijk is. Je sensualiteit maakt je magnetisch. In je leven, business en je relaties. Of die verbindingen nu romantisch zijn of niet.

Kim Berghout is tantrica en lichaamswerker. Ze gelooft heel erg in het creeren van ‘safe spaces’ waarin je gestimuleerd wordt om jezelf tot expressie te brengen en dieper in contact te komen met je lichaam, gevoelswereld en sensuele kracht. Hierdoor brengen we onself heling, worden we vrijere en betere mensen en werkt dit door in ons dagelijks leven. Kim is opgeleid tot facilitator via de ‘School of Shakti’, heeft in verschillende tantrische communities gewoond en volgt momenteel een therapeutische opleiding in biodynamisch lichaamswerk.
Sensualiteit gaat voor haar over voelen. Over weten waar je ingangen zitten, hoe je jezelf ‘’aan’’ zet. Haar vrouwelijke sensualiteit is voor haar grootste (innerlijke) bron van plezier, juicyness, flow en creativiteit.

Saturday 10 June 2023 van 16:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Creating spaces for intimate, playful and healing encounters. 🌙”

Tantra | Shibari | Dance | A temple space for healing, intimacy & play.

In samenwerking met

Pink Bird Consultancy

Reviews

Chloe Feinberg

Sensual Play Party: Floggers & Fun

This was my first experience with a play party I could not have asked for a more welcoming and inclusive environment. The flogger-making workshop was so fun, a great way to meet people in a fun and creative environment. The play party itself was well set up, well cared for. Looking forward to my next event with Healing Movements. Can't wait for more :-)

Lees meer

Ward

Connective Rope Jam

Wat heerlijk om Shibari te ervaren met mooie mensen, in een mooie ruimte in veilige setting. :-) Spelend, helend. Groeiend, bloeiend. Uit de comfort zone, in de growing zone. Shining new light.

Lees meer

Theun

Sensual Play Party: Magic Ropes & Dance

Er was een erg prettige sfeer, genoeg spaceholders en een schone ruimte. Toen ik net aankwam vond ik het best wel spannend, maar ik werd al snel op mijn gemak gesteld. Echt een aanrader

Lees meer

1. Choose your tickets
Early bird

€ 99,80
Including € 0,80 service fee
Not available
Normal Bird

€ 111,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Ignite your Sensual Spark

Meer evenementen van Healing Movements

Sunday, 09 Jul. om 14:45
Sensual Play Party: Inner Guidance
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Sunday, 10 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: Sacred Sexuality
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 16 Jun. om 19:00
Nieuwe Maancirkel
MoonFool
New Moon Innerlijke reis Vrouwen Cirkels
Tuesday, 04 Jul. om 19:00
Volle Maancirkel
MoonFool
Full Moon Innerlijke reis Vrouwen Cirkels
Sunday, 11 Jun. om 10:00
Moeder en dochter cirkel in Utrecht
Vrouwencirkel Utrecht
Kids activiteit Vrouwen Cirkels
Tuesday, 13 Jun. om 19:00
Vrouwencirkel met cacaoceremonie; thema lucht(en)
Helemaal in je element(en)
Vrouwen Cirkels Sjamanisme Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl