Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ignite your Sensual Spark

Zaterdag 10 juni 2023 van 16:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Vrouw,

Ben jij klaar voor een deepdive in je eigen sensualiteit?

Het verkennen van jouw lichaam en jouw energie, om zo te ontdekken waar jij helemaal van aan gaat?

Dan nodigen wij jou met veel plezier uit om op 10 juni van 16:00 tot 21:00 uur aanwezig te zijn bij een heel speciale ontdekkingsreis in Amsterdam, genaamd: “Ignite your Sensual Spark”!

Tijdens deze avond gaan we in op hoe jouw unieke sensualiteit zich beweegt. Hoe golft het, flowt het, hoe beweegt het?

Wat als jij helemaal je kan laten zakken in jouw autentieke zelf, als alles er mag zijn? Hoe wilt jouw lichaam dan bewegen, waar verlang je dan naar, wat ontstaat er dan?

We gaan daar heerlijk mee experimenteren samen met andere vrouwen, in een veilige, gedragen en juicy setting.

Aan het eind van de avond heb jij helder waar jij helemaal van in de fik vliegt. Van AAN gaat! En dan niet (per se) op een seksuele manier, maar op een juicy, flowende en sprankelende manier. Hoe jij jouw SPARK weer kan voelen, aanzetten en volgen. Hoe je je daarin kan laten leiden door jezelf, door jouw energie.

En natuurlijk, hoe jij die energie dan kunt inzetten om je persoonlijke leven, je relaties, je werk/bedrijf vanuit een juicy spark te leiden.

🌹 Wat gaan we doen? 🌹

16.00 Aankomst
16.15 - 18.15 Workshop: Ignite your sensual spark
18.15 - 19.00 Vegan soup + Potluck
19.00 - 21.00 Guided Temple Playground

Tijdens de workshop ontdek je door middel van guided tantric practises jouw eigen flow in jouw sensualiteit en waar jij van aan gaat. In de playground leer je om dit direct te integreren en te volgen. Een nieuw speelveld opent zich in de veilige bedding van je sisters.

🌹 Rules of Play (Guidelines): 🌹
All of you is welcome. Kim en Maria zetten een safe space neer waarin alles van jou welkom is. Jouw wensen, jouw verlangens, jouw excitement, jouw joy. En ook al jouw verdriet, twijfel, onzekerheid en alles wat er tussenin zit of nog niet is genoemd. Wij zijn ervaren spaceholders & facilitators en kunnen werken en dragen met hetgeen wat speelt.

✨ Consent is sacred.
Zowel jouw ja als jouw nee zijn helemaal welkom. Er zal ruimte worden besteed aan hoe je deze aan kan geven zodat we samen een veilige setting creeren.
✨ Functioneel naakt.
Qua kleding en naaktheid gaan we uit van ‘functioneel naakt’. Bv: Tijdens een massage mag je uit trekken zoveel je wilt, zolang de people involved daar oke mee zijn. Buiten de oefeningen blijft slipje/string/hipster/whateveryouwear altijd aan.
✨ High on your own supply.
Drugs, plant medicijnen of alcohol zijn niet welkom tijdens of op de dag van het event. Het gaat ons erom om een ruimte te creeren waarbij je ‘high’ mag worden op een natuurlijke manier. ;)

🌹 Voor wie: 🌹
voor iedereen die zich identificeert als vrouw.

Mocht dit je allereerste ervaring zijn met een Temple Space of tantra: Wees welkom. Jij bepaalt wat er gebeurt en je mag het zien als een speelveld om te leren.

🌹 Prijs: 🌹
Early Bird (tot eind mei): 99 euro
Normal Bird: 111 euro

🌹 Wie zijn wij? 🌹

Maria Schoenmakers is leiderschapscoach en empowerment expert. Zij gelooft dat de wereld mooier wordt als mensen vanuit enthousiasme en energie hun leven, business en relaties bouwen en onderhouden. Zij noemt dit Sparkling Leadership. Het omarmen van je sensualiteit als vrouw ziet zij als een portaal voor creatie en een essentieel onderdeel om te realiseren wat voor jou belangrijk is. Je sensualiteit maakt je magnetisch. In je leven, business en je relaties. Of die verbindingen nu romantisch zijn of niet.

Kim Berghout is tantrica en lichaamswerker. Ze gelooft heel erg in het creeren van ‘safe spaces’ waarin je gestimuleerd wordt om jezelf tot expressie te brengen en dieper in contact te komen met je lichaam, gevoelswereld en sensuele kracht. Hierdoor brengen we onself heling, worden we vrijere en betere mensen en werkt dit door in ons dagelijks leven. Kim is opgeleid tot facilitator via de ‘School of Shakti’, heeft in verschillende tantrische communities gewoond en volgt momenteel een therapeutische opleiding in biodynamisch lichaamswerk.
Sensualiteit gaat voor haar over voelen. Over weten waar je ingangen zitten, hoe je jezelf ‘’aan’’ zet. Haar vrouwelijke sensualiteit is voor haar grootste (innerlijke) bron van plezier, juicyness, flow en creativiteit.

Zaterdag 10 juni 2023 van 16:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

“Creating spaces for intimate, playful and healing encounters. 🌙”

Tantra | Shibari | Sensuality | A temple space for healing, intimacy & play.

In samenwerking met

Pink Bird Consultancy

Reviews

Jaco

Sensual Play Tempel: Sacred Sexuality

Wat een mooie, verbindende, liefdevolle, speelse, warme, veilige, vreugdevolle en sensuele avond was dit weer! Mooie mensen, betrokken spaceholders, prachtige muziek, fijne activiteiten en een zinderende tempel. Een totaalervaring van seksuele- en liefdesenergie. Dank 🙏❤️

Lees meer

Charlie

Sensual Play Party: Feminine flow & masculine guidance

I really enjoyed this play party. The workshop was fun, and I enjoyed meeting some really nice people, chatting, and dancing. Looking forward to the next one!

Lees meer

Eva

Sensual Play Party: Shibarifest UITVERKOCHT

Elke keer weer op de sensual play parties van Healing Movements, voel ik me zo veilig. En elke keer durf ik dieper in mezelf te zakken, in mijn seksualiteit en in mijn eigen verlangens. Dit voelt als heling, én genieten! Ik voel me steeds veiliger in mijn contact met mannen, en vrijer in mijn eigen seksualiteit en sensualiteit. Echt super fijn...

Lees meer

Ignite your Sensual Spark

Meer evenementen van Healing Movements

Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 25 apr. om 19:00
Slow Sex Practice
Slow Sex
Conscious Sexuality Authentic Relating Grenzen
Zondag, 21 apr. om 10:45
♡ Shamanic Sunday ♡ 1-dags retraite - 3 workshops in 1 dag- StadsOase
Wolftaenzerin
Soundhealing Sjamanisme 1-Dags retraite
Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Zelfliefde
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl