Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Radiant Sound Circle

Sunday 28 May 2023 van 14:00 tot 17:00

Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

Hallo, Ik ben Ellen!

Verlang je naar?

*Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf en anderen? Kom dan naar de Radiant Sound Circle en ontdek de helende kracht van mantra’s en stemexpressie!

*Voel je je soms overweldigd door angst en onzekerheid? Laat me je begeleiden naar meer rust, richting en vervulling in het leven.

*Ben je op zoek naar een veilige en intieme setting om je ware zelf te laten zien en je stem te laten horen? Ontdek de kracht van klanken en mantra’s.

*
*Wil je meer betekenis en richting geven aan je leven? Laat me je helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van je eigen innerlijke stem en kracht.

*Verlang je naar een middag vol verbinding en gelijkgestemde mensen? Kom naar de Radiant Sound Circle en ervaar de helende en verbindende kracht van stemexpressie en mantra’s.

Als Lichtwerker en Spiritueel coach faciliteer ik de Radiant Sound Circle, waar we met behulp van mantra's en lichtgevende klanken contact maken met ons hogere zelf en innerlijke kracht. Het gaat vooral om het ontdekken en ontwikkelen van onze eigen innerlijke stem door middel van stemexpressie. Daarom staat bij de Radiant Sound Circle stemexpressie centraal, en gebruik ik mantra's en lichtgevende klanken als ondersteuning bij dit proces."

"Het gaat dus niet om een grote mantra cirkel, maar om een intieme en persoonlijke setting waarin we onze stemmen en innerlijke licht kunnen laten schijnen." Ik geloof dat we allemaal de potentie hebben om onze dromen waar te maken en ons volledige potentieel te bereiken. Daarom wil ik anderen helpen om dit te realiseren door middel van helende muziek en coaching.

Of je nu worstelt met angst en onzekerheid of gewoon op zoek bent naar meer betekenis en richting in het leven, ik ben hier om je te begeleiden op jouw unieke pad naar vervulling. Laten we samen de aarde en de hemel verbinden en onze ware potentieel ontdekken. Laat mij je begeleiden naar de stilte en vreugde van je ware zelf, waar we verbonden zijn met elkaar en onze essentie.

Tijdens de Radiant Sound Circle kun je samen met mij en anderen zingen en de kracht van mantra's en lichtgevende klanken ervaren om je innerlijke stem te versterken door middel van stemexpressie.

De eerste Radiant Sound Circle is op zondagmiddag 28 Mei. In groepsruimte de Oorsprong in wijk Brakkenstein Driehuizerweg 331 Nijmegen.

Bijdrage: €25,- ( cash te betalen vooraf )

De eerste Radiant Sound Circle is op zondagmiddag 28 Mei. In groepsruimte de Oorsprong in wijk Brakkenstein Driehuizerweg 331 Nijmegen.

Sunday 28 May 2023 van 14:00 tot 17:00

Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Je kan niet meer worden dan jezelf, je kan wel meer jezelf worden! ”

Ellen organiseert bijeenkomsten met aardende visualisaties en oefeningen, dans en zang. Met haar warme stem neemt ze je mee op een reis naar binnen

Radiant Sound Circle

Meer evenementen van Lightworker.eu

Sunday, 25 Jun. om 13:00
WORKSHOP: HOOGGEVOELIG ÈN GEAARD
Lightworker.eu
Gemengde Cirkels Mantra zingen Lichaamswerk
Sunday, 09 Jul. om 14:00
Stemexpressie en Mantra Zingen
Lightworker.eu
Stembevrijding Mantra zingen Embodiment

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 17 Jun. om 19:30
Mantra Avond in Stadspaleis, Den Haag
Vishuddha Sound Touch
Mantra zingen Muziekavond Zangcirkel
Friday, 16 Jun. om 19:45
Stembevrijding & Mantra Zingen (Avond)
Mayura Sound Healing
Soundhealing Stembevrijding Mantra zingen
Sunday, 11 Jun. om 10:00
Love In Motion HartZing
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Saturday, 10 Jun. om 19:00
Kirtan event - Mantra's zingen en meditatie
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl