Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel ~ Thema: Vrouwelijke Verbinding

Dinsdag 13 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

Welkom Lieve Sister,

Bij deze Vrouwen cirkel op 13 juni 2023 in Nijmegen om te verbinden, te verzachten en te baden in Sisterhood & de Kracht van Shakti, the Divine Feminine.

โ–ช๏ธŽ ๐——๐—ฒ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—น โ–ช๏ธŽ
**Normaal gesproken is deze cirkel rondom de volle maan, maar vanwege omstandigheden moet deze cirkel worden veprlaatst naar een week later, dus zal het een "gewone" cirkel zijn.

Vrouwencirkels worden al eeuwenlang gehouden, en krijgen op dit moment steeds weer meer plek in onze huidige maatschappij als Bron van Kracht & Sisterhood voor vrouwen. Als vrouwen zijn we intens verbonden met de cycli van de Aarde en de Maan.

De Cirkel is een plek om te zakken in jezelf, met alles dat er nu is en hierin te delen met zussen. Om het vrouw-zijn te vieren en te eren.
Ik faciliteer de cirkel en het thema, maar het gevoel van een cirkel is: we zijn allen gelijk. Het grotere veld zal ons op iedere samenkomst uitnodigen te zijn met wat er op dat moment is: we creรซren de cirkel samen.

โ–ช๏ธŽ ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ? โ–ช๏ธŽ
De Vrouwencirkel is voor jou als je voelt dat je:
- dieper wilt verbinden met de Vrouwelijke en Cyclische energie in jou
- wilt delen in een zachte veilige bedding met andere vrouwen
- behoefte en verlangen voelt aan support van Vrouwen in je leven, aan ritueel, zusterschap & een gevoel van โ€˜samenโ€™
- wilt zakken van van je hoofd naar je lijf, hart & baarmoeder
>> Ervaring met lichaamswerk, meditatie en/of zelfontwikkeling kan zorgen voor verdieping in de cirkel, maar is geen voorwaarde.
Volg vooral je gevoel bij het inschrijven voor deze fijne samenkomst.
** Wees je ervan bewust dat een Vrouwencirkel geen therapie groep is. Het is een plek om te horen en gehoord te worden vanuit wederzijds support en respect in een veilige bedding. Ieder die komt wordt geacht verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor haar eigen proces en ervaring, en haarzelf daarin te kunnen dragen.

๐ˆ๐๐•๐”๐‹๐‹๐ˆ๐๐† & ๐“๐‡๐„๐Œ๐€
Elke cirkel heeft een vaste structuur van het landen in ons lijf, het openen van de cirkel, deelronde(s), en daarna een invulling vanuit het thema en gezamenlijk de cirkel sluiten. De onderdelen die terugkomen zijn het doen van rituelen, verbindingsoefeningen, ceremonie, delen, bewegen / dans & medicine muziek. Elke maand staat een ander thema centraal. Ik laat me voor het thema graag inspireren door de natuur - de innerlijke en uiterlijke natuur, die zo intiem met elkaar verweven zijn - de cycli van de Aarde, de maan & collectieve themaโ€™s.

--> In deze cirkel gaan we dieper duiken in het Thema ๐•๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐•๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐ .

We gaan terug naar de Kern van wat het eigenlijk in essentie betekent om te verbinden met andere vrouwen. We hebben als vrouwen misschien negatieve ervaringen rondom het het verbinden met andere vrouwen; jaloezie, roddelen, elkaar neerhalen, elkaar niet begrijpen, achterklap, onveiligheid voelen om jezelf te zijn, vergelijken.

Of we hebben misschien juist hele fijne ervaringen: Zachtheid, begrip, gehoord worden, support.

Veel van ons kennen het wellicht allebei. De vragen die centraal zullen staan zijn:
Wat is mijn diepste verlangen in het verbinden met andere vrouwen?
Wat mag ik brengen in die verbinding?
En: wat heb ik nodig om me er volledig veilig, gezien en gehoord te voelen?

โ–ช๏ธŽ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต โ–ช๏ธŽ
- ๐˜ฟ๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ข: Dinsdag 6 juni 2023
- ๐™๐™ž๐™Ÿ๐™™: 19:15 inloop, 19:30 start, tot 22:00
- Er is plek voor 9 vrouwen, dus wees er snel bij om je plekje te verzekeren.
- ๐™‡๐™ค๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š: Kateri, Nijmegen-Oost (specifieke adres volgt bij aanmelding)
- ๐˜ฝ๐™ž๐™Ÿ๐™™๐™ง๐™–๐™œ๐™š: sliding scale ~ 20-25 euro
(kies een bedrag hiertussen dat past bij jouw huidige financiรซle situatie. We gaan ervanuit dat iedereen doneert vanuit haar hart. Wees bewust dat als jij meer kan geven en dat ook doet, dat het mogelijk maakt voor vrouwen met minder inkomen om ook deel te nemen) *als het bedrag echt een struikelblok voor je vormt maar je voelt toch graag deel te nemen, neem dan contact met me op.
- ๐˜ผ๐™ฃ๐™ฃ๐™ช๐™ก๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™จ๐™ง๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ: Afmelden tot 24 uur voor de cirkel is kosteloos. Als je je afmeld in minder dan 24 uur voor aanvang van de cirkel, vraag ik je alsnog de bijdrage van minimaal 20 euro te betalen.

Dit bedrag is inclusief thee en lekkers.

AANMELDEN & info:
mail naar sita.soulflow@gmail.com


๐‘พ๐’‚๐’• ๐’›๐’†๐’ˆ๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’—๐’“๐’๐’–๐’˜๐’†๐’ ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐’…๐’† vrouwen๐’„๐’Š๐’“๐’Œ๐’†๐’๐’”:
"๐˜ž๐˜ข๐˜ถ๐˜ธ, ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด, ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜ก๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต, ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ. ๐˜ก๐˜ฐ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต, ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ. ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ, ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต, ๐˜ป๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ, ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ, ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ, ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ.
๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ.
๐˜๐˜ฌ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด, ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฅ, ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜จ.
๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด."
- Esther I.

"๐˜š๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต. Z๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ๐˜ถ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต. ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต. ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜’๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ; ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ."
- Inge

โ–ช๏ธŽ ๐™Š๐™‘๐™€๐™ ๐™ˆ๐™„๐™… โ–ช๏ธŽ
Mijn naam is Sita. Ik heb een enorme liefde en passie voor de Vrouwelijke Energie, de baarmoeder en het creรซren van safe-spaces voor mensen om elkaar te zien, te horen en te ontmoeten vanuit kwetsbaarheid, authenticiteit, liefde en acceptatie.
Naast het begeleiden van cirkels, werk ik ook als (Womb-)Yoga docent en geef ik massages en holistische healing sessie's.

๐™’๐™š๐™š๐™จ ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ ๐™ค๐™ข, ๐™›๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ๐™š ๐™จ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง!

Dinsdag 13 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Embody your Feminine Flow. Let your Soul guide the way.”

Met SoulFlow nodig ik vrouwen uit te zakken in & te leven vanuit hun unieke Feminine Flow dmv (womb) yoga, vrouwencirkels, healing & cyclisch werk

Vrouwencirkel ~ Thema: Vrouwelijke Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Donderdag, 02 mei. om 10:00
SpringFlower Gathering
Wilde Bloem - Overgangsrituelen
Gatherings Vrouwencirkels Moeder-dochter
Zaterdag, 18 mei. om 19:00
The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session
Your Frequency
Rite of the Womb Cacao ceremonie Vrouwencirkels
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl