Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse

Zondag 05 november 2023 om 10:00 tot zondag 03 december 2023 om 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

data: zondag 5 en 19 november en 3 december 2023 van 10.00 uur tot 17.30 uur

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken.

Voor deze massage oefenen we de microcosmische kringloop, ook wel kleine hemelse cirkel, of kringloop genoemd. In deze massage bied ik o.a. technieken aan op het gebied van de adem, rekkingen en strekkingen, stevige rugmassage en zachte liefdevolle strelingen om de Qi, Chi ofwel levensenergie goed te laten stromen. Hoe bewaar en vermenigvuldig ik mijn energie. Hoe smeed ik een mooie verbinding, hoe laat ik de energie stromen.

In deze massage mag de levensenergie, de onschuldige seksuele gaan energie stromen. We laten deze circuleren en verfijnen deze zodat pure liefdesenergie door je lichaam gaat stromen die jouw hele wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Love, Joy en Happiness. Voel de juiciness en sappigheid van het leven. Yin en Yang in evenwicht. Terug naar de stromende bron van liefde die wij allemaal in wezen zijn. Deze taoïstische tantrische massage bevordert liefde en spirituele groei en maakt ruimte voor orgastische ervaringen. We doen ook seksuele qigong.

De data:

zondag 5 en 19 november en 3 december 2023 van 10.00 uur tot 17.30 uur

Vroegboekkorting tot 4 september. Doe mee voor €345,- in plaats van €375,-

Meer informatie:

Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal technieken en grepen om levensenergie volop te laten stromen en te verfijnen voor meer vitaliteit en om aanwezige blokkades te laten wegsmelten. Je voert afvalstoffen en maakt ruimte voor pure fijnstoffelijke levenskracht. Verbinden van hoofd, hart en bekken. Je bekken levert de energie om de hartenergie vrijelijk te laten stromen.

We besteden een dag aan technieken voor o.a. het openen van de meridianen en een vlindermassage die het hele zenuwstelsel harmoniseert. Ook besteden we ruime tijd aan de massage van de rug- en voorkant van het lichaam, het opeen van de navelpoorten. We masseren ook het bekkengebied waarbij uiteraard ruimte gegeven wordt aan jouw grenzen. De derde dag wissel je een volledige sessie uit met een partner en perfectioneren we de geleerde technieken en vinden we de ruimte voor nog een paar nieuwe aanvullingen op jouw toolbox.

Tijdens deze training leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie met respect en voor het behoud van je lichaam.

We masseren met warme, biologische, ontgeurde kokosolie op een matras op de grond. Zowel de gever als de ontvanger kunnen bloot zijn, maar dit bepaal je zelf in onderling overleg.

Elke ochtend starten we met een taoïstische meditatie of een andere oefening of proces om je hoofd, hart en bekken in verbinding te brengen en de energie te laten stromen.

Je ontvangt een hand-out met een beschrijving van de Taoïstische Tantramassage.

Achtergrond Taoïstische Tantramassage:

In de Taoïstische traditie werd al lang geleden uitgevonden hoe seksuele energie genezend kan werken via stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen. De Gele Keizer Huang Ti (2697 - 2598 vC) legde deze theorie voor het eerst vast op schrift. Gezondheid en ziekte werden uitgedrukt in krachten en stromingen van het universum, met name Yin en Yang, de 5 elementen en Qi (levensenergie). Deze samen in balans te brengen en te houden doe je door middel van oefeningen, massage en meditatie.

Je lichaam is als een landschap

Van heuvels en dalen

Bosland en weide

Grotten van vreugde

Open vlaktes van plezier

Wakker gekust door winden van gelukzaligheid

Gevoed door rivieren van begeerte

Besproeid door de wolken en regen van extrase

Deze cursus is zeer geschikt voor:

mensen die bij ons de Body of Bliss Tantramassage Training (minimaal blok 1) hebben gevolgd
mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
Ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Taoïstische Tantramassage zeer betekenisvol zijn.
Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, daarmee de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van Chi.

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier.

Praktische informatie

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

Zondag 05 november 2023 om 10:00 tot zondag 03 december 2023 om 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over de organisatie

“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse

Meer evenementen van Trinity Tantra

Zondag, 14 apr. om 10:00
TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse
Trinity Tantra
Massage Tantra
Donderdag, 18 apr. om 19:30
Ademcirkel 18 april 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Dinsdag, 21 mei. om 19:00
Kashmierse Tantramassage Avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Massage Vrouwen workshops Tantra
Zondag, 15 sep. om 10:30
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Vrouwen workshops Massage

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
Queer kennismakingsworkshop Tantra
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl