Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mantra zang avond @Zeist

Zaterdag 29 januari 2022 van 19:00 tot 22:00

Lievendaallaan 2, 3701 JG Zeist, Netherlands

Over dit evenement

Op 29 januari gaan we een mantracirkel organiseren. In hartje winter komen we bij elkaar en gaan we samen zingen, begeleidt door Dirk Broenink.

Na een opening met een begeleide meditatie door Kees Schenk beginnen we. Je bent vrij om mee te zingen, om te luisteren, simpelweg te zijn, liggen, of dansen.. Alles is welkom. We houden een pauze tussendoor, met wat lekkere (gezonde) versnaperingen en thee.

Tussen het zingen door zullen we elke keer in stilte zijn, om de mantra haar werk te laten doen. Hiermee komen we dichter bij onszelf en bij ons hart

Mantra stamt als woord af van de Sanskrietwoorden Manasah (geest) en Tra (bevrijding, of verhoging van bewustzijn). Je zingt Mantra’s om je gedachten opzij te zetten. Er komt een trilling in je wezen die van hogere aard is dan hetgeen waar je normaliter mee vervult bent, en dat kan je zelfs fysiek voelen. De ruimte om je heen wordt gevuld met deze liefdeskracht en iedereen kan erop mee liften. Dat is de kracht van geluid. Met een mantra focus je eigenlijk op iets groters dan jezelf (voor de een God, voor de ander het Universum, wat voor jou past). Het is vaak een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. De mantracirkel is een moment van stilte en diepgang met jezelf en anderen. Wat er ontstaat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Je ervaart verbinding met elkaar, je ervaart dat je gevoed wordt van binnen. Je gaat volledig opgeladen weer naar huis.

Bij deze cirkels gaat het er absoluut niet om hoe mooi je kunt zingen, het gaat om de uiting van de klank en dat kan werkelijk iedereen! De cirkel is in een vredige, liefdevolle atmosfeer. Ben je benieuwd of dit ook iets is voor jou? Kom het eens uitproberen. Je bent van harte welkom om dit magische moment met ons te delen.

OVER DIRK
Dirk is al nu al enkele jaren op het ‘pad’. Het pad naar binnen. Daarbij zijn Mantra, Yoga, en Meditatie belangrijke tools die hij met veel passie onderzoekt. Daarbij deelt hij de vruchten heel graag met anderen.

LOTUS TRIBE
Deze avond wordt georganiseerd vanuit het nieuwe Lotus Tribe platform, in samenwerking met Mantra & Kirtan Nederland en Eigentijds Nederland. De avond is voor iedereen van alle leeftijden toegankelijk.

Zaterdag 29 januari 2022 van 19:00 tot 22:00

Lievendaallaan 2, 3701 JG Zeist, Netherlands

Over de organisatie

“''De tijd is nu''”

De Lotus Tribe is bedoeld voor mensen die zich willen ontwikkelen in bewustzijn, liefde en verbinding binnen een bijzondere verwarmende community.

Reviews

Anoniem

Start sterrenbeelden meditatie avonden: Ram

Het was heel fijn om deze avond in te tunen op dit sterrenbeeld. En de sacred space te ervaren die hiervoor gecreëerd werd. Benieuwd naar meer.

Lees meer

Marianne

Zweethut dag - Winter Wonder

Warmte van de gehele groep, prachtige Iris en natuurlijk Liesbeth niet te vergeten. Bedankt voor een geweldige 1e zweethut ervaring

Lees meer

Ramon Buijs

Zweethut dag - Winter Wonder

Zeer, letterlijk en figuurlijk, warme context waarin alles er mag zijn.

Lees meer

Mantra zang avond @Zeist

Meer evenementen van Lotus Tribe

Zondag, 21 apr. om 10:00
Geboorte reis - Meditatie met drum en Zweethut ceremonie
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Woensdag, 01 mei. om 19:30
Sterrenbeelden meditatie avond: Stier
Lotus Tribe
Astrologie Meditatie Lichaamsbewustzijn
Woensdag, 15 mei. om 19:30
Start Online Meditatie Drieluik | #1 Aarde
Lotus Tribe
Meditatie Chakra's Sharing Circle
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Lente kind Ontspringt Zweethut
IMU BodyWords
Zweethut Sharing Circle Sjamanisme

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 15 jun. om 19:00
Mantra meezing concert met muziek van Einaudi
Mandira
Mantra zingen Kirtan Concert
Zondag, 21 apr. om 14:00
Mantra Hilversum - Ananda Yoga
Onno & Willemijn
Mantra zingen Kirtan Hartsverbinding
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Kirtan - Mantra, Meditatie en Soundhealing
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl