Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: What about love?

Woensdag 31 mei 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

What about love? 
Wees welkom op een verbindend en onderzoekend avondje over de liefde, relaties en bijbehorende gevoelens, dilemma's en vraagstukken!

De hele reeks van Play Heart is gemaakt om op diverse manieren naar liefde, daten, zelfliefde, liefdesverslaving en verschillende relatievormen te kijken. Tijdens deze avond “What About Love” is er ruimte om over al deze aspecten van de liefde te delen.

Het kan enorm waardevol en inspirerend zijn om met een groep te delen over je ervaringen, je overtuigingen en je verlangens. Misschien herken je wel dat je in relaties steeds tegen dezelfde dingen aanloopt (en dat je behoefte hebt aan een nieuw perspectief) of dat je je afvraagt hoe anderen mensen dealen met thema’s als jaloezie of bindingsangst of afwijzing. Ben je toe aan een daadwerkelijke verandering? Wees welkom! 


Deze workshop is er vooral op gericht dat je je eigen vragen en dilemma's op het liefdesvlak verkent. Je wordt uitgenodigd om deze te delen, waarbij er ruimte is om te kijken naar wat dat voor je betekent en hoe je daarin verder kunt groeien. De avond wordt begeleid door Simone en Gilbert, die er enorm van houden om hierover te praten en elkaar en anderen in te spiegelen. We zullen enerzijds zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving waarin je je vrij kunt uiten, en anderzijds zijn we in staat om door te vragen en te spiegelen. Door deze combinatie word je aangemoedigd om wat dieper te kijken, waar andere mensen je bij kunnen helpen en getuige van kunnen zijn. 

Wat gaan we doen?

De avond zal voor een gedeelte bestaan uit verbindende oefeningen en oefeningen in kleine groepjes of tweetallen. Het andere gedeelte van de avond gaat over delen en thema’s bespreken in de groep. Om de avond lekker te laten verlopen: we spreken vanuit eigen ervaringen, respecteren elkaar en elkaars grenzen en er is ruimte voor ieders verhaal en visie.

Praktische informatie

Door: Simone van Oorspronk en Gilbert Vrancken
Voor: 20'ers en 30'ers
Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Kosten: €17,- of een strip van je Play strippenkaart.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht

Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten is het allerleukst. Doe je mee?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Woensdag 31 mei 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Play Heart: What about love?

Meer evenementen van Play Utrecht

Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 25 apr. om 19:00
Authentic Relating Circle
Weaving Hearts
Authentic Relating Sharing Circle Meditatie
Vrijdag, 26 apr. om 09:30
Mama Meeting
Pür Mama
Sharing Circle Bewust Ouderschap Verbinding
Donderdag, 02 mei. om 19:15
Freedive: Fierce Love - avond voor koppels
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Donderdag, 16 mei. om 18:30
Regenerative evenings - Breathwork & Deep Ecology Journey
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl