Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop: je eigen plek innemen

Vrijdag 02 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Bouwheerstraat 1a, 3772 AL Barneveld, Nederland

Over dit evenement


Leef jij het leven dat je het allerliefste wil leven?
Verlangen ontstaat wanneer je merkt dat het vandaag niet gaat zoals je had gewild. Maar hoe had je het wel gewild? Je weet ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je plek in te nemen. In je werk, thuis én voor jezelf. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Dat wil zeggen: hoe neem jij de regie over je eigen leven? En waarom is het zo moeilijk om de hoofdpersoon te zijn in je eigen verhaal? Waarin onderscheid jij je nou precies? En wie ben je en wat straal je uit?
Heb jij ook dit soort vragen? Houden die vragen je tegen? Zorgen ze dat je minder van jezelf laat zien dan je zou willen?

Je eigen plek innemen
Tijdens deze workshop gaat Sylvia Bochem dieper in op wat het betekent om je eigen plek in te nemen. Wat maakt dat het zo lastig is? Waarom gaan mensen vaak op een “andere” plek staan. En wat heeft dit voor gevolgen. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken. In je werk, thuis én voor jezelf.
Ontdek tijdens deze workshop dat jouw familiesysteem antwoorden heeft. Ervaar hoe jij daar deel van uitmaakt en hoe het doorwerkt in jouw leven.

Als je leert om op de juiste plek te staan in jouw familiesysteem; vind je rust en laat je los wat van de ander is en zie je onder ogen wat van jou is. Hiermee stel je grenzen, blijf je in verbinding en neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven.

Doe mee aan de workshop!

Wat kun je verwachten?
Ontdek welke patronen jou belemmeren. Waar sta je, wat valt op, welke ‘petten’ draag je en hoe werken deze door, hoe vind je balans en blijf je toch dicht bij jezelf. Naast basiskennis over het familiesysteem ga je zelf aan de slag met praktische (systemische) oefeningen. Je krijgt tips en tools en gaat gegarandeerd met een aantal eyeopeners naar huis.

Praktisch
Vanaf 19.00 uur: Inloop en ontvangst
19:30 – 22:00 uur: Workshop

Prijs
De investering voor deze workshop bedraagt 35 euro.
Omdat Sylvia veel persoonlijke aandacht wil geven is het aantal beschikbare plekken beperkt. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar.

Vrijdag 02 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Bouwheerstraat 1a, 3772 AL Barneveld, Nederland

Over de organisatie

De organisatie heeft nog geen beschrijving toegevoegd.

LichtSchool Barneveld

Reviews

Jannette Van Ommeren

Workshop Adem & IJs

Heel bijzonder om in gecontroleerde omstandigheden te ervaren hoe je lijf reageert in stress en hoe het zelf zijn weg weer vindt naar herstel. Het was een prettige avond, mooie lokatie, goed begeleid, fijne sfeer.

Lees meer

Monique Groeneveld

Workshop: je eigen plek innemen

Mooie liefdevolle leerzame avond, dankjewel ♥️🙏🏻

Lees meer

Lisette Van Lier

Workshop: je eigen plek innemen

Een intense, waardevolle avond! De expertise van Sylvia in combinatie met de warmte en veiligheid in de groep maakte het een inspirerende workshop met verbinding en inzichten.

Lees meer

Workshop: je eigen plek innemen

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 30 mrt. om 10:00
Queer Tantra & Energy Sex
Exploring Deeper
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Dinsdag, 09 apr. om 09:30
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 31 mrt. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zaterdag, 20 apr. om 13:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl