Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork Healer of the New Earth

Friday 29 September 2023 om 10:00 tot Friday 15 December 2023 om 16:30

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Netherlands

Over dit evenement

We leven in Sjamanistische tijden. Tijden van grote veranderingen. De wereld die we kennen valt uit één en de belofte van een nieuwe wereld in harmonie is bijna tastbaar. Toch zijn we hier, in een Niemandsland, tussen werelden in. Frequenties en de Schuman resonantie nemen dagelijks toe en juist nu worden licht- en schaduwwerkers uitgenodigd in hun kracht te staan en hun Zielsmissie te leven. Dit is waarom we hier zijn in deze tijd.
Collectief sterven we een Sjamanistische dood. Nog even en we zien de dageraad gloren na de collectieve donkere nacht van de Ziel. Oude (schijn)veiligheden en zekerheden vallen steeds meer weg en we worden teruggeworpen op onszelf en gevraagd uit te lijnen op Waarheid, Visie en onze eigen verbinding met de Bron. Op deze plek in het Wiel stappen we in de energie van de Krijger van Liefde en Compassie.
Juist nu is het belangrijk dat we samen komen als licht- en schaduwwerkers zodat we onze energie hoog houden en samen de hoogst mogelijke tijdlijn kunnen activeren.
In de komende tijd zullen er veel mensen zijn die begeleiding wensen om weer terug te keren naar hun blauwdruk, het Authentieke Zelf en de Schepper van het leven worden. Niet vanuit ego en individualisme, maar vanuit samen en verbinding met Al dat leeft.
Wil jij jouw broeders en zusters bijstaan om van slachtofferschap naar meesterschap te bewegen? Om zaden te planten van vertrouwen en de heilige ruimte te creëren die hen van binnenuit laat ontwaken en weer verbindt met eigen Wijsheid en Kracht. Om oude verhalen van trauma en pijn, die niet meer dienstbaar zijn, los te laten en zich veilig weten in de wereld. Samen creëren wij de Nieuwe Aarde en brengen we licht in het donker.
Als New Earth Frequency healer draag jij bij aan deze geboorte. Je gaat je eigen proces aan en je leert jouw Medicijn/ jouw Gave te activeren vanuit verbinding met Spirit. Vanuit die verbinding, navigeer je op het Kompas van het hart, met een verfijnde intuïtie en altijd genoeg Levensenergie, gevoed door onze Moeder Aarde.
Ga je mee op avontuur?
Om tegelijkertijd schepper en pioneer te zijn
In deze training gebruiken we Sjamanistisch Ademwerk als uitgangspunt om ons lichaam te openen. Je kan deze training voor jezelf volgen maar je leert ook om met cliënten en groepen te werken. Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho-spiritueel transformatieproces op gang brengt. We zullen de reis beginnen om ons lichaam klaar te maken om meer licht te kunnen vasthouden en een stevige gronding te voelen, waarna we steeds hoger in trilling toenemen en ons energetisch spiritueel lichaam voeden, activeren en klaarmaken om zowel lichaamswerk als energetisch werk te kunnen toepassen. Jij bent zelf het Medicijn waarmee je werkt. Je kan een ander nooit verder brengen dan je zelf bent.
New Earth frequency Healer is een training die je opleidt om energiewerk met lichaamswerk te combineren en je in staat stelt in een veld van jouw unieke helpers en de Sjamanistsiche werelden te kunnen werken. We gaan werken met prayerwerk, de Adem en Sjamanistische healingmethoden, die je kan inzetten tijdens het ademwerk maar ook daarbuiten. Daarnaast leert deze opleiding hoe je sacred space creëert en een goede spaceholder wordt. Vele extra’s komen aan bod We gaan werken met de dans en plantenspirits. Deze training maakt de brug tussen het Aardse en de Spirit omdat wij dit als mens ook zijn. Een gevoel van thuiskomen in jezelf en je plek innemen in het groter geheel is mijn missie voor deze training.
De opleiding wordt gegeven door Gaby Moon Crow, Shamanic Healer & Sjamanistisch Ademwerk practioner. Zij loopt het pad van het hart; diep gepassioneerd door het Sjamanisme dat zij vanuit verschillende stromingen heeft gestudeerd en waarvan de studie over levens heen loopt. Een herinnering uit een andere tijd die zij in dit leven voortzet met de intentie haar zielsmissie te leven. Zij heeft zicht stevig verankerd in het Siberisch Sjamanisme en loopt momenteel het pad van het Paleolithisch Sjamanisme. Zij voelt een enorme calling om bij te dragen aan de Manifestatie van de Nieuwe Aarde, waarin zij haar medemens wilt bijstaan om vanuit authenticiteit, harmonie en liefde te scheppen en te creëren, een wereld (die wij lenen van onze kinderen) in vrede, samen en in verbinding. Zij geloofd in de heiligheid die dit leven is en creëert voor jou de Heilige ruimte waarin jij jouw eigen Medicijn en Gave kunt her-inneren en ont-dekken. Samen creëren wij de Nieuwe Aarde, door ons te verbinden met de oeroude wijsheid die in ons ligt en die weer te activeren.
In dit werk zal Gaby Moon Crow geassisteerd worden door Naz Dur van HappyNaz yoga die bij de eerste lichting zat van opgeleide Ademcoaches van de Nieuwe Aarde en die een stevige basis heeft in het Siberisch Sjamanisme. Daarnaast is de kans groot dat er ook nog andere opgeleide Ademcoaches komen assisteren zodat zij ervaring op kunnen doen en omdat Moon Crow geloofd in het bouwen van een community waarin we zorgdragen voor heling en het manifesteren van de Nieuwe Aarde.
Praktisch:
max. 12 deelnemers
Data: 29 sept, 13 & 20 okt, 10 & 24 nov, 1,7 & 15 dec
Investering: 1333 Euro
Locatie: Boerderij Landzicht te Velserbroek

Friday 29 September 2023 om 10:00 tot Friday 15 December 2023 om 16:30

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Ik creër voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken”

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

Reviews

Trudie

Drum Inwijding

Mooi magisch ritueel met fijne mensen in een veilige bedding. De yurt en het neergezette veld voelden als een warm veilig cocon tijdens de grijze, regenachtige winderige dag. Heerlijk om dieper te verbinden met mijn drum, een dag "uit mijn hoofd en meer naar mijn hart" met een mooie connectie met de mede deelnemers!

Lees meer

Ilva Tweebeeke

Drum Inwijding

Super fijn sjamaan de dag voelt nog na zelfs vandaag maandag twee dagen later.

Lees meer

Carolien Broersen

Awaken - Een Helende Reis met Adem & Stem

Intensieve, inspirerende, uitstekend begeleide dag.

Lees meer

1. Choose your tickets
Breathwork Healer opleiding

Dit ticket is een aanbetaling. Als er nog geen contact is geweest, neem ik zsm contact met jou op voor een kennismaking/ intake gesprek. Mocht deze opleiding toch geen match te zijn, dan wordt het volledige bedrag gerestitueerd. Liefs Moon Crow

€ 300,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Breathwork Healer of the New Earth

Meer evenementen van Shunyata Medicine

Tuesday, 19 Dec. om 10:00
Adem & Rouw - voor onze Zielskinderen -
Shunyata Medicine
Ademcirkel Sharing Circle Rouw en Verlies
Saturday, 23 Dec. om 12:30
Holy Spirit Midwinter Special - Shamanic Breath & Cacao
Shunyata Medicine
Cacao ceremonie Plantmedicijn Ademcirkel
Saturday, 03 Feb. om 11:30
Awaken - Adem en Stem
De kracht van je Stem
Adem De stem van binnenuit Sjamanisme
Tuesday, 06 Feb. om 10:00
Healing Intensive
Shunyata Medicine
Healing Sjamanisme Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 10 Dec. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels Mooij
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Friday, 29 Dec. om 19:00
CBN - Cacao, Breathwork & Nidra
Nick Schluter
Ritueel Ademcirkel Innerlijke reis
Sunday, 10 Dec. om 15:00
Hello Breathwork Circle • Verbonden ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Saturday, 09 Dec. om 14:30
Kundalini NRGY Amsterdam
Kundalini NRGY Awakening Amsterdam
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl