Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sjamanistische ceremonie met paarden

Vrijdag 23 juni 2023 van 9:30 tot 17:00

Putten, Nederland

Over dit evenement

De paarden, de windrichtingen en de elementen vuur, aarde, water, lucht en ether zijn altijd de leidraad. Zij vormen samen de oeroude wijsheid vanuit het sjamanisme. Deze ceremonie is een reis om je pure zelf weer te ontmoeten door middel van het sjamanistisch veld samen met de paarden.

Wanneer we in het sjamanistisch veld met de paarden werken kan er beweging ontstaan in jouw innerlijke polariteiten, de tegengestelde principes die in jou aanwezig zijn. Deze ceremonie gaat over afsplitsing en samensmelting in jezelf.

De tegengestelde principes die zich in jouw leven op dit moment laten zien staan deze dag centraal. Het kan bijvoorbeeld gaan over licht & donker, mannelijk & vrouwelijk, geven & nemen. Ze lijken elkaar af te wijzen maar ze vragen om verbinding.

In het Sjamanisme gaan we ervanuit dat alles een ziel heeft, alles is er en alles doet mee. Alles is verbonden met elkaar en maakt onderdeel uit van het grote geheel, “het grote veld”. Ook in dit veld reageren paarden op een disbalans en maken ze hun beweging om dat wat energetisch is gestold weer vrij te maken.

In "het grote veld" kan er heling plaatsvinden op een collectief niveau maar krijgt ook eenieder precies dat wat er nodig is in het moment, zonder dat de persoon centraal hoeft te staan met een specifieke vraag.

Deze dag wordt begeleid door Rubi van Vianen en Eva van Haasteren, twee ervaren sjamanistische begeleiders. We werken zielsgraag met de paarden in het sjamanistisch veld. Wij hebben zelf én samen ook een FUSIE doorleefd. Dit is wie wij zijn met elkaar en daarnaast staan we beiden op eigen aardse benen.

De ceremonie vindt plaats in Putten. De groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. We beginnen om 10.00 uur (inloop is vanaf 9.30 uur) en we sluiten af rond 17.30 uur. Het is een geheel verzorgde dag met koffie, thee, versnapering, vega lunch en snack.

We ontmoeten je graag op deze dag.

Vrijdag 23 juni 2023 van 9:30 tot 17:00

Putten, Nederland

Over de organisatie

Leven vanuit je persoonlijke kracht en diepste verlangens.

Sjamanistische ceremonie met paarden

Meer evenementen van Essencia Lifecoaching

Zondag, 16 jun. om 09:30
ADEM-dag retreat
Essencia Lifecoaching
1-Dags retraite Ademwerk Natuur

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Zondag, 28 apr. om 12:00
Soul Revolution Breathwork | Verbonden Ademreis | Noordwijk
Soul Revolution
Adem Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl