Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoga met Eva - maanflow

Woensdag 12 april 2023 van 7:30 tot 8:30

Online

Over dit evenement

Zacht de dag beginnen,
in verbondenheid met jouw lichaam,
zakkend in je bekken,
in contact met je innerlijke stem.

Of juist vol vuur en passie de dag beginnen,
ruimte gevend aan alles wat er door jou heen wil stromen,
je kracht her-innerend,
vrij als een vogel!

Dat is wat we samen doen, op de woensdagochtenden.

In mijn yogalessen volg ik de cyclus van de maan. Want net als de aarde, kent ook ons lichaam seizoenen. Door elke maand de ruimte te geven aan zowel rust als actie, verstilling en expressie, ontstaat er balans.
De lessen zijn dus soms meer dynamisch en gericht op het versterken van je kracht, rond de volle maan. En rond de nieuwe maan meer gericht op het zakken in je innerlijke stilte, en je lichaam, geest en wezen de ruimte te geven voor integratie.

Ervaring met yoga niet vereist.

Doe jij ook mee?

Als je niet op de woensdagochtend mee kunt doen, geen probleem! Je kunt ook de opname krijgen en de les in je eigen tijd doen. Laat me dit dan even weten bij de opmerkingen of via de mail :)


P.s. mocht de prijs een probleem voor je zijn, óf wil je graag meer betalen, neem dan even contact met me op! Via evabreuer@hotmail.com


Over Eva: Ik heb een passie voor het lichaam en voor voelen, voor datgene bevrijden wat verborgen ligt, en de vreugde van het leven door mij heen te laten stromen! Met meer dan 10 jaar yoga ervaring, cursussen in lichaamswerk, tantra, opstellingen en coaching, en momenteel een opleiding in Lichaamsgerichte Energetische Therapie, kun je gerust zeggen dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Yoga voelt voor mij als een anker, een manier waarop ik telkens weer terug kan komen bij mezelf en de essentie. Ik neem je daar graag in mee.

Over de organisatie

“I Am”

Yoga for embodied living. Yoga, breathwork and meditation to help you live from the core of who you are, to connect to your authenticity and to shine!

Reviews

Rita Hartjes

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Langzaam ben ik van een burn- out aan het herstellen. Door de training kwam ik op “nieuwe lagen” uit bij mezelf. Hierdoor heb ik nu de verbinding met mezelf weer terug kunnen vinden. Ik ben Eva hier erg dankbaar voor. Zij wist een warme liefdevolle veilige sfeer te creeeren.🙏🏻❤️

Lees meer

Carina

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Een waardevolle training! Eva biedt precies dat wat er nodig is in het moment. De oefeningen gaven veel inzicht en kennis. Door de veilige bedding die Eva geeft ga je voorbij de comfortzone, waardoor je kunt groeien als hulpverlener en als mens! Dank!

Lees meer

Jeannette Eisses

Gratis online masterclass - De ander helpen door niets te doen

Vooral open en oprecht. En duidelijk. Alsof je weer even 'bij de les betrokken' werd. Maar ook bevestigend in hoe ik (onzeker) werk. De sfeer online als groep was door Eva goed.

Lees meer

Yoga met Eva - maanflow

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Zondag, 21 apr. om 11:00
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer: DJ Sefrijn & Verbonden ademsessie
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Adem Ecstatic Dance Gatherings
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl