Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The art of Tantra: De kunst van het ontdekken

Saturday 16 September 2023 van 13:00 tot 22:00

Schoor 100, 2490 Balen, België

Over dit evenement

The Art Of Tantra: “De kunst van het ontdekken”.

In the art of tantra, de kunst van het ontdekken, nemen we je mee in de basisbeginselen van tantra. Op een speelse manier maak je kennis met tantra. Je leert hoe het is om oprecht te verbinden met de ander. Je ervaart hoe het is om een echte volledige ja of nee van iemand te krijgen en hoe oprecht en waardevol dat is.

Wat is Tantra?

Het woord Tantra is sanskriet voor expansie (tan) en bevrijding (tra). Tantra is een oude Indiase filosofie, geen geloof maar een mystieke traditie. Het is een expressie van diepe liefde voor de onpeilbare diepte en schoonheid van het mysterie van het leven. Tantrika's zijn geen gelovigen, maar onderzoekers. Ze willen de werkelijkheid leren kennen door het leven in al haar volheid te beleven. Zo ervaren ze het 'goddelijke' op aarde.

Dat is precies wat we in deze cursus gaan doen: onderzoeken hoe jij kunt intunen op die goddelijke levensenergie in jezelf. Je ontdekt wat werkt voor jou en hoe je vanuit echt contact met jezelf, echt contact kunt maken met die ander.

Tantra wordt in het westen vaak verward met (heilige) seks. Bij tantra is juist het onderzoeken van je levensenergie (daar is seksuele energie een onderdeel van) en die levensenergie te vergroten in jezelf. Je durft echt aanwezig te zijn bij mooie momenten en ongemakkelijke momenten en vanuit daar te groeien.

Wat houdt de cursus in?

In deze introductie met Tantra krijg je verschillende oefeningen waar je mag ervaren hoe het voelt als de levensenergie in jezelf wordt vergroot en je daarmee mag werken. Je leert grenzen aan te geven, maar ook om helemaal ja te zeggen. Je mag ervaren hoe het voelt om van een hartsverbinding met jezelf, echt contact te maken met die ander (van ziel naar ziel).

De oefeningen zijn een diversiteit van Tantrische oefeningen. Hierbij kan je denken aan ademhalingsoefeningen, meditaties, contact maken met elkaar, werken met je zintuigen, massages etc. De oefeningen worden afgestemd op de groep, iedere cursus is dus uniek. Door deze vrijheid te nemen en geen vast programma neer te leggen, kunnen we ervoor zorgen dat we het beste uit de groep halen en daarmee ook het beste uit ieder individu.

Wat krijg je?

deze dag met mooie oefeningen die je ook thuis kunt doen. Je komt samen met een groep gelijkgestemde. Een veilige setting (er vinden geen seksuele handelingen plaats) We focussen ons op het vergroting van je energie, diepere verbindinging maken met anderen en een nieuwe onderzoekende kijk op het leven te creëren.

Praktische info

De kosten zijn €199 per koppel


Docent Hans

Saturday 16 September 2023 van 13:00 tot 22:00

Schoor 100, 2490 Balen, België

Over de organisatie

“Voelen en ervaren”

Wij geven tantra workshops tantra massage opleiding Zweethut ceremonies tantric dance cacao ceremonie

The art of Tantra: De kunst van het ontdekken

Meer evenementen van Strantra

Thursday, 11 Jan. om 19:00
Tantrische Shibari 11 - 25 - januari & 8 februari
Strantra
Shibari Tantra Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 10 Dec. om 01:30
Tantra Workshop for men: Inviting in the Feminine
Denise Kooij
Tantra Mannen Workshops Relaties
Sunday, 07 Jan. om 12:45
Tantra Workshop | Love & Forgiveness
Mandira
Tantra Healing Therapie
Saturday, 30 Dec. om 14:30
End of the Year Sensual Play Party
Compass to Connection
Sacred Sexuality Tempel Tantra
Thursday, 11 Jan. om 19:15
Freedive: Daten met een vleugje tantra (35-50 jaar)
Freedive Community
Tantra Dating
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl