Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Datenight en workshop: Gelijkspel!

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:00 tot 21:30

Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Wil je een heerlijke avond uit, waar het draait om jullie als partners? Als geliefden?
Maar worden jullie meegezogen door het drukke gezinsleven?
Is het soms lastig om alles geregeld en georganiseerd te krijgen?
Hebben jullie weinig tijd om je op jullie relatie te focussen?

Schrijf je snel in voor de beste datenight in jaren!
Wij zorgen voor een avond vol liefde en verbinding.
Wij nemen je mee naar nieuwe lagen van jullie relatie: langs intimiteit, communicatie en de balans in jullie gezinsleven.

83% van de relaties komt in een relatiedip wanneer er kinderen komen. Kinderen veranderen je relatie, laat je relatie meegroeien met deze verandering!

Wat kunnen jullie verwachten na afloop van deze datenight (en workshop in één)?

- Houd tijd en energie over voor elkaar. Klinkt dit onmogelijk en bijna magisch? De tools van Kleine Zaken bewijzen zichzelf.
- Krijg de woorden om effectief te communiceren binnen jullie relatie.
- Zijn de kinderen het middelpunt van jullie gezin? Vind ook jullie relatie weer terug. Want ook voor jullie kinderen is jullie relatie hét voorbeeld. Bovendien zorgt een liefdevolle relatie tussen ouders voor een betere ontwikkeling van jullie kinderen.

Schrijf je snel in:
In een groep met andere (aanstaande) ouders of privé.
Verbindend en concreet.


Wie zijn wij?
De workshops van Kleine Zaken worden gegeven door Lori en Tatum.

Lori:
Ik ben arts (consultatiebureau-arts, kinderpsychiatrie) en docent psychologie en medische kennis. Mijn passie is het verbinding van het grote en het kleine, het maatschappelijke en individuele keuzes. Ik heb een lieve zoon van basisschoolleeftijd.
Vinden jullie het ook belangrijk een sterk team te zijn als gezin? Ieder gezinslid is belangrijk. Niet alleen een kind. Niet alleen een vader. Niet alleen een moeder. Als ieders behoeften meespelen zijn we veel sterker. Ouderschap is mooi, heftig, heftig mooi. De relatie van ouders is de basis, het fundament, van ieder gezin!

Tatum:
Lieve ouder,
Ken je de uitdrukking ‘it takes a village to raise a child’? Wij zijn ‘the village’. Wat ik daarmee bedoel? In onze maatschappij worden we steeds individualistischer, steeds meer ieder voor zich. Dit heeft veel voordelen en geeft vrijheid. Maar als het gaat om kinderen is het toch fijn om ervaring, hulp en ondersteuning te krijgen. Ouders geven vaak aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op het ouderschap. Hier ligt mijn passie voor Kleine Zaken! Er zijn voor ouders, kijken naar wat elke individuele gezinslid nodig heeft. Want ieder gezin is uniek!
Verder ben ik moeder van een babyzoon. Ik werk (naast Kleine Zaken) als neonatologie verpleegkundige op de Intensive Care (NICU) waar ik ouders ondersteun in de moeilijkste tijd van hun leven. Ik laat zien hoe ze hun baby kunnen leren kennen en ondersteunen in de ontwikkeling. Ik help ouders zich staande te houden in een wereld waarin ze opeens geleefd worden.
Ik ben in 2020 door Artsen zonder Grenzen naar Jemen uitgezonden voor onderwijs op de kinder- en neonatologie afdeling. Enigszins verward kwam ik terug: ik dacht in Nederland te leven in een modern land met gelijkwaardigheid tussen vrouw en man. Toch blijken wij jaren achter te lopen op buurlanden als België en Frankrijk als het gaat om gelijkwaardig ouderschap. Ik vind het belangrijk hierin bewuste keuzes te kunnen maken als ouders.

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:00 tot 21:30

Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“Kleine Zaken heeft ons geholpen onze eigen weg te vinden met ons gezin. ”

Bewust ouderschap gaat niet alleen om wat jij je kinderen geeft. Als iedereen in het gezin zich goed voelt, doet dat iedereen goed.

Datenight en workshop: Gelijkspel!

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Donderdag, 04 apr. om 19:15
Freedive: Daten zonder woorden (35-50 jaar)
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Zaterdag, 30 mrt. om 10:00
Verbonden ademhaling - op reis in jezelf
Inner Frequency
Ademwerk Verbinding
Zondag, 14 apr. om 12:45
Tantra Workshop 'Love & Forgiveness'
Leef!Tantra
Tantra Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl