Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel 'Intuitief weten'

Dinsdag 18 april 2023 van 19:00 tot 21:30

Catharinastraat 42, 4901 GR Oosterhout, Nederland

Over dit evenement

Vrouwencirkel 'Intuïtief weten’'

Mooie vrouw,

Al eeuwenlang komen vrouwen samen om te delen, te verbinden en samen te zijn. Langzaamaan ontstaat er een beweging waarbij vrouwen zich dit weer beginnen te herinneren en het steeds meer in opmars is.

Deze vrouwencirkel valt rond nieuwe maan. De nieuwe maan energie ondersteunt bij wensen, dromen en intenties zetten. Het moment om nieuwe zaadjes te planten. Dit is ook wat we gaan doen tijdens deze cirkel, waarin meditatie/visualisatie onderdelen zullen zijn van deze avond.

Wat je kunt verwachten
We gaan met elkaar delen en verbinden. Een avond waarbij je weer echt even in contact mag komen met jezelf en met andere vrouwen. Tijdens deze avond kun je echt even ontspannen en weer contact maken met de dingen die belangrijk zijn voor jou. In de waan van de dag verliezen we dit contact vaak.

Thema: Intuïtief weten
Waar denk jij aan als je het woord intuïtie hoort? Is het iets waar jij vaak gebruik van maakt of merk je dat je vaak nog laat leiden door de stem van jouw hoofd. Wat zou het voor jou betekenen als je meer naar de stem van jouw intuïtie gaat luisteren? Die weet namelijk exact wat juist is voor jou op elk moment. Deze stem kunnen we vaak pas horen als we daar ook de ruimte voor creëren en bereid zijn om te luisteren.

En dat is nu exact wat we gaan doen tijdens deze avond!

Wat je kunt verwachten?
- Een liefdevolle en warme omgeving, waarin jij helemaal kunt ontspannen en gewoon even mag zijn.
- Een avond vol verbinding; met jezelf en de andere vrouwen die zullen deelnemen.
- Een moment echt even voor jou.
- Meditatie
- Journallen
- Sharings
- En alles wat er mag ontstaan in het moment!

De exacte invulling van de avond zal pas op het moment zelf bekend zijn, aangezien dit afgestemd zal zijn op de groep en het moment zelf.

Ik kijk er onwijs naar uit om jou tijdens deze vrouwencirkel te ontmoeten. Voel je onwijs welkom!

18 april 2023 van 19:00 tot 21:30
Catharinastraat 42, Oosterhout

Investering: €25 incl BTW
Inclusief thee en homemade snacks

Jetske geeft coaching, waarbij ze vrouwen van hun hoofd laat zakken naar hun hart en onderbuik. Dit doet zij door elementen toe te passen uit de energetische therapie en tantra. Het is haar missie om vrouwen weer in hun kracht te zetten en hen van gepieker, twijfelen en onzeker voelen te begeleiden naar innerlijke vrijheid.

Dinsdag 18 april 2023 van 19:00 tot 21:30

Catharinastraat 42, 4901 GR Oosterhout, Nederland

Over de organisatie

“When SISTERS unite, ~PEACE~ will return.”

Jetske Rijneveld ondersteunt vrouwen om te zakken van hun hoofd naar hun lichaam door middel van coachtrajecten, workshops en vrouwencirkels.

Reviews

Winnie

Vrouwencirkel 'Thuiskomen in jouw bekken'

Wat een onvergetelijke ervaring..van waarachtig voelen naar overgave naar weerstand en voelen, naar nog méér overgave.. Zo fijn om onder jullie liefdevolle begeleiding mijn 1e vrouwencirkel èn cacao-ceremonie te hebben mogen ervaren. Ik eer mijn bekken want voelbaar als vol, breed, zacht, gegrond, gevuld met alleen mezelf, levendig, tintelend, huppelig en héél.. Dankbaarheidheid, verwondering, ontroering, liefde, verbondenheid in mijn hart..We moesten afronden met slechts 1 woord...dus tja fijn om nu even een páár woorden te noemen over mijn belevenis met Jetske en Nicole en alle vrouwen in de cirkel

Lees meer

Suzanne

Vrouwencirkel 'In het zonnetje'

Lieve Jetske, even een berichtje dat de cirkel thuis nog verder mocht landen. Tijdens het uitlaten van de hond, direct aansluitend kwamen er nog allerlei inzichten omhoog, die aanknoopten bij mijn nieuwe maan tarotlegging gisteravond, de daglegging vandaag, de vollemaan cacaoceremonie van februari, tranen stroomden over mijn wangen. Zo diep, diep dankbaar voor de ervaringen die ik mag opdoen in dit leven, in dit lijf en tijdens deze reis telkens weer met vrouwen samen daarin een volgend stapje verder te gaan. Dus dank voor het faciliteren van deze veilige ontmoetingsplek, buiten de tijd, dat is zoooooooo waardevol.

Lees meer

Heidi Branderhorst

Vrouwencirkel 'In het zonnetje'

Wat heb ik genoten van de heerlijke energie die er was tijdens de vrouwencirkel, zo een fijne geborgenheid met allemaal lieve, mooie en zachte vrouwen om me heen, voelde de vrouwenkracht die zo duidelijk aanwezig was! Dank je wel lieve Jetske en lieve Nicole voor weer een fijn samenzijn Lieve warme groet Heidi💖

Lees meer

Vrouwencirkel 'Intuitief weten'

Meer evenementen van Jetske Rijneveld

Zondag, 02 jun. om 09:30
Vrouwencirkel in Breda 'The journey'
Jetske Rijneveld
Vrouwencirkels Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 apr. om 19:30
Open Vrouwencirkel Zwolle
Merel Nelissen - Vrouwencirkels - Cacao Ceremonies - Zwolle
Vrouwen workshops Vrouwencirkels
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Despacho Ceremonie & Mantra Singing Circle
Magic Mantra's
New Moon Mantra zingen Vuur Ceremonie
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Zelfliefde
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Zondag, 28 apr. om 11:00
Women's Circle - Manifesting dreams
Isabel Fonseca
Vrouwen workshops Ritueel Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl