Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

MassageDans & BewustZijn, 3 juli

Maandag 03 juli 2023 van 19:00 tot 22:00

Eleanor Rooseveltlaan 25, 2719 AB Zoetermeer, Nederland

Over dit evenement

De handen als verlengstuk van het hart ❤️

Maandag 3 juli 19:00 - 22.00.
Bijdrage 19,50.

Welke magie er ontstaat als het lichaam ontmoet wordt voorbij het fysieke. Op deze avond her-inneren we ons lichaam als tempel van onze ziel. Het is een co-creatie. Een avond om met elkaar te genieten en vanuit je hoofd in je lichaam te komen in liefdevolle aanraking en aanwezigheid.

Ik zie de avond als volgt voor me. We doen gezamenlijk een sharing, dans, ritueel en openen een sacred space om aan te raken, te masseren, te Zijn en te verbinden met elkaar.

Intentie:
Het is een avond om elkaar liefde te geven. Het energetische aspect, als ook het emotionele is belangrijker dan de massage en de inhoud. Kortom, een avond om thuis te komen in jeZelf.

Voor wie:
De sessie is geschikt voor iedereen die al enige ervaring heeft op het gebied van aanraking/massage/lichaamswerk.

Wat je kunt verwachten:
Ik zal samen met jullie een sacred space neerzetten, waarin een structuur aangeboden wordt die je deels mag volgen of juist kan loslaten als je hart je een andere richting of gevoel geeft. Graag vraag ik jou ook ons te inspireren met jouw kennis en jouw intuitie.

Marelde zal vooraf aan de avond al kijken of er voor jou een match is voor 2e gedeelte van de avond, de aanraking/massage. Geef je je als (gelegenheids) stel op dan kun je zowieso deelnemen.

Stuur Marelde een Whatsapp berichtje op 06-2424 2861 als je wilt deelnemen.

Om mee te nemen:
- 1 pp hoeslaken
- grote en kleine handdoek/badlaken
- sarong
- massage olie
- kruikje
- dekentje

Recensies:
Timea:
Dankbaar voor de fijne avond, de mooie ontmoetingen en de heerlijke uitwisseling 💓💓💓

Wiljo:
Jaaa, was magisch genieten ✨✨✨✨ thanks allemaal.

Wiebe:
Wat een mooie avond weer. Wat een fijne groep, fijne sfeer en warme verbindingen. Ik heb weer genoten.❣️
En dank je wel Marelde. Heerlijk zoals je de energie neerzet en de groep begeleid. Over twee weken weer? Ik ben er graag bij 😁🙏❤️❤️

Nico:
Wat een heerlijke voedende avond. Marelde weet een bedding te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. De liefdevolle aandacht voor elkaar deed de levensenergie volop stromen. Vertragen, ontspanning, overgave en chi-releases. Zoveel liefde en zachtheid. Dank je❤️

Adres:
Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoetermeer (nog geen 5 minuten lopen van station Zoetermeer). Voldoende gratis parkeren.

Maandag 03 juli 2023 van 19:00 tot 22:00

Eleanor Rooseveltlaan 25, 2719 AB Zoetermeer, Nederland

Over de organisatie

Wij faciliteren workshops vanuit verbinding met jezelf en de ander. Met dans en lichaamswerk vanuit het hoofd naar hart en je gevoel.

Reviews

Frank

Tantric Dance (voor gevorderen), 15 feb 2024

Ik heb hier vele fijne avonden gehad. Dank je wel, Marelde!

Lees meer

Mandy Jacobs

DansMassage & BewustZijn, 12 feb 2024

Massage en dans met Marelde voelt voor mij als thuiskomen in mezelf. Elke keer weer weet zij vaardig en speels mij (ons) te bewegen - letterlijk - van denken naar voelen, uit mijn onrustige hoofd in mijn liefdevolle lijf, en als ik eenmaal daar ben voelt alles beter, vrediger, vreugdevoller en échter. Ik hoop dat je heel gauw een mooie ruimte vindt Marelde!

Lees meer

Nico Claij

Tantric Dance (voor gevorderen), 15 feb 2024

Dank je wel Marelde, hulp engelen en deelnemers voor de fantastische avond. De start van de avond met blinddoek gaf gelijk een extra dimensie. Ik kon direct dieper connecten met mezelf en het veld dan voorheen. Ik stond gelijk open, wat ik kon merken aan het shaken van mijn lichaam, wat zich later op de avond meermaals herhaalde. Mooi hoe we in een veilige setting mochten spelen met consent en verlangens. En dus ook met grenzen ("grenzen stellen is lief zijn voor je zelf" en van een deelneemster "Veiligheid zit in je zelf"). Het aangeven van de gewenste intensiteit (lees ook: intimiteit van de dans) is een hele mooie wijze van grenzen aangeven. Het "taken" was daarin weer een andere invalshoek, die ik ook interessant vond. Het dansen voor elkaar was kwetsbaar. Hoe fijn is het als de ontvanger met oprechte liefdevolle aandacht jou als persoon neemt zoals je bent. En jij als danser dus volledig je zelf mag zijn. Diverse mensen die ik spreek leren van de TD maar ook de MD avonden. Het is onderdeel van hun pad van persoonlijke groei en bewustwording. Dat geldt zeker ook voor mij. Die ervaring neem ik mee uit Zoetermeer naar de nieuwe locaties.

Lees meer

MassageDans & BewustZijn, 3 juli

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 apr. om 14:00
Keelchakra - 3 day Tantra Retreat: throat chakra
Tantra Awakening
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Zaterdag, 30 mrt. om 10:00
Queer Tantra & Energy Sex
Exploring Deeper
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zondag, 14 apr. om 10:30
Opening the heart space – Inner Bliss Journey
Sadhaka
Lichaamswerk Adem Knuffelworkshops
Zondag, 31 mrt. om 15:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process in Rotterdam
LEAP with Laura
Kundalini Energiewerk Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl