Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

Tuesday 09 May 2023 om 19:30 tot Tuesday 06 June 2023 om 21:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Wil jij weer volop shinen door jouw vuur te laten branden? Join the tribe! Ik bied een veilige, fijne setting waar plezier & verbinding centraal staat. Verbinding met je lijf, met jezelf, met je sensualiteit en met de ander.

In een 4 weekse cursus zorgen we er voor dat jouw vuur (weer) brandt door te connecten met jezelf en met anderen. Dat doen we in een vrouwencirkel met tantra oefeningen. En nu hoor ik je denken. Tantra? Is dat niet iets met seks? En dan ook nog eens met een zooitje vrouwen bij elkaar? Ik kan je geruststellen: je bent in deze cursus niet seksueel intiem met andere vrouwen en je doet geen seksuele handelingen in de groep. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gun ik jou ook.

In deze cursus:
* Doen we geleide meditaties en o.a. tantra (bewegings)oefeningen om je creatieve- en levensenergie volop te laten stromen.
* Oefeningen doen we individueel en met elkaar.
* Voel je je vrijer in je lijf én in je hoofd
* Ben je zachter voor jezelf en anderen
* (re-) Claim je je super power
* Ervaar je lucht en diepgang
* Verbind je met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen
* Weet je dat je op jezelf kunt vertrouwen
* Ervaar je de kracht en magie van sisterhood

Ervaring met tantra is niet nodig. Mocht je al wel wat ervaring hebben, dan ben je ook meer dan welkom. En of je nou single bent of een partner hebt, dat maakt niet uit: Deze cursus is speciaal voor jou.

Data en locatie
In deze cursus komen we 4 avonden bij elkaar in de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ te Wijhe, dichtbij Zwolle. De lesdata zijn dinsdag 9 mei, 16 mei, 30 mei en 6 juni 2023.
Lestijden zijn van 19:30 tot 21:45 uur
Overnachten is eventueel mogelijk.

Investering
De kosten van deze cursus, waarbij we 4 keer live samenkomen is €175,- dat is inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.
De eerste 6 vrouwen die een ticket voor 1 april aanschaffen krijgen 25,- korting.
Als je je samen inschrijft met een vriendin kun je een vriendenticket kopen á 150,- p.p.
Er is één budget ticket beschikbaar voor vrouwen met een kleinere portemonnee á 100,-
Overnachten is 25,- pp. (zelfvoorzienend)

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met welke vrouwen? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Vragen? Stuur gerust een bericht of DM via insta @evelienbosch


Evelien


P.S.
♡ De cursus gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
♡ Er is plek voor maximaal 12 vrouwen.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 4 weken vantevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende cursus. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Als er meer dan 6 vrouwen aangemeld zijn en ik kan je plek alsnog opvullen krijg je het volledige bedrag als tegoed. Binnen twee weken voorafgaand aan de startdatum, kan ik je helaas geen voucher meer geven bij annulering. Wel probeer ik altijd met je mee te denken, dus bel me even als je door omstandigheden niet mee kan doen. Dan zoeken we naar een passende oplossing.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Tuesday 09 May 2023 om 19:30 tot Tuesday 06 June 2023 om 21:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Maria

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

Evelien zet een hele fijne en veilige sfeer neer die maakte dat ik gewoon echt helemaal kon zijn met hetgeen dat op dat moment in mij leefde. De tantra oefeningen gaven veel verdieping aan deze vrouwencirkels, enorm van toegevoegde waarde! Echt een plek om je verbinding met je innerlijke kracht te vergroten.

Lees meer

Dorien Bolhuis

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

De avonden verzorgd door Evelien zijn mij heel goed bevallen. Alles draait erom dat je jezelf mag zijn en daarin (zelf)vertrouwen vind om dat ook gewoon uit te dragen. Door middel van verschillende oefeningen werd dat bij mij steeds meer ontwikkeld en merkte ik vooral in het dagelijks leven rondom de avonden dat ik veel meer bij mijn gevoel en intuïtie kon blijven. En wat mij nu vooral nog heel erg bij blijft: de kracht van een groep vrouwen bij elkaar is ongekend. Ik gun iedere vrouw zo’n ervaring!

Lees meer

Bonnie Kirkels

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

Het was een geweldige reis, met de prachtige vrouwen in Welkom in het Verre Oosten. Host Evelien verwelkomt je ontzettend openhartig, vrij, zonder oordeel en zorgt ervoor dat je je volledig vertrouwd en veilig voelt. Samen hebben we ervaringen gedeeld, naar elkaar geluisterd, veel verschillende tantra-oefeningen gedaan maar ook thee gedronken en gekletst. We hebben ook gedanst, gelachen, gehuild, gezongen en geknuffeld. Iedere keer kwam ik boordevol energie weer uit de sessie, ongeacht hoe ik aan de avond begon. Dit voelde als een echt kado aan mezelf, dat ik iedere vrouw zou gunnen. Ik had het niet willen missen; me te raken door mijn eigen kracht, en door al die andere lieve, bevlogen, soms zoekende vrouwen! Op een magische plek, met magische mensen. Liefde.

Lees meer

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

Meer evenementen van Evelien Bosch

Friday, 07 Jul. om 19:30
Cacao & Sound @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 10 Jun. om 13:00
Workshop | Dieper vallen in onszelf
Mandira
Tantra Persoonlijke ontwikkeling Lichaamswerk
Sunday, 11 Jun. om 10:00
Moeder en dochter cirkel in Utrecht
Vrouwencirkel Utrecht
Kids activiteit Vrouwen Cirkels
Sunday, 09 Jul. om 14:45
Sensual Play Party: Inner Guidance
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Wednesday, 21 Jun. om 18:00
Wilde Wiven festival
Wilde Wiven
Vrouwen Cirkels Verbinding Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl