Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intensive Tantra Training level 1

Dinsdag 02 januari 2024 om 0:00 tot zondag 17 maart 2024 om 17:00

Apeldoorn, Nederland

Over dit evenement

De Intensive Tantra Training is een diepgaande training waarin je op een veilige én uitdagende manier de kracht en wijsheid van tantra ten volste kunt ervaren. De training kan een wezenlijk transformatieproces in gang zetten en helpt je om tantra ook echt in je dagelijks leven te integreren. Je start met level 1, waarna je eventueel kunt doorstromen naar level 2 en de verdiepingsretreats.

Deze training is bedoeld voor jou als je:
* bewust kiest voor een diep proces en een intensieve training met aandacht voor integratie tussen de blokken door
* al ervaring met tantra hebt en/of uitgebreide ervaring met persoonlijke groei in andere trainingen en opleidingen; ook ben je al (enigszins) 'thuisgekomen' in je lichaam
* je interesse hebt in álle aspecten van tantra (lichaamsgericht werken, intimiteit & seksualiteit, spiritualiteit & non-dualiteit)
* weet dat tantra heel wat meer is dan het volgen van ‘leuke workshopjes’ en je je realiseert dat je naast bliss soms ook pijnstukken in jezelf kunt tegenkomen
* je prettig voelt in een frisse, dynamische sfeer en bij een ervaringsgerichte aanpak
* qua leeftijd tot de doelgroep behoort (twintigers, dertigers en veertigers)
* onderdeel wilt zijn van een warme, ondersteunende community (zo kun je na level 1 meedoen aan de tweewekelijkse bijeenkomsten van de Bliss Your Body - kula en in 2024 of 2025 kun je doorstromen naar level 2

Online kennismakingsbijeenkomst
We starten met een online kennismakingsbijeenkomst zodat je het team en de andere deelnemers alvast leert kennen. Ook krijg je op deze avond het theoretisch kader van de training te horen. Ik vertel over de visie van Bliss Your Body op tantra en wat je zoal kunt verwachten.
Bij de training hoort een online programma waarin je - voor tussen de blokken door - informatie en praktische tools vindt. Denk daarbij aan demo-video’s, begeleide meditaties in de vorm van audio’s en muzieklijsten.

Blok 1: Awakening of the Body
In deze eerste retreat werken we intensief met het fysieke, emotionele en energetisch lichaam. Via dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditatie en diverse vormen van aanraking (waaronder de-armouring) maak je meer en meer contact met je lichaam. Dit maakt dat je je ook bewust(er) wordt van de blokkades in je lijf. Je natuurlijke levensenergie zal meer en meer gaan stromen, wat je vitaliteit en levensvreugde vergroot. Je leert in dit blok diverse meditatietechnieken en ook is er de nodige aandacht voor verbinden met je hart en met de groep als geheel.

Blok 2: Heart & Sexuality
In dit tweede blok werken we met de thema’s contact, intimiteit en seksualiteit. Je onderzoekt waar jouw liefdesenergie (hart) en seksuele energie (bekken) stromen en waar er mogelijk nog blokkades, pijn, schaamte etc. aanwezig zijn. In dit blok werken we ook deels met de mannen en de vrouwen apart.
Hoewel dit blok zeker intiem te noemen is, vinden er tijdens de sessies geen seksuele handelingen plaats.

Blok 3: Opening to Spirit
In dit derde blok komen thema’s aan de orde zoals: jouw verbinding met het grotere geheel en met de goddelijke stroom, bewustzijn van het ego en de mind, leven en sterven en het neerzetten van jouw levenswerk. Naast het lichaamswerk is er ook ruimte voor mindfulness, meditatie, rituelen, stilte en prayer. Tevens doen we een cacao-ceremonie. Met dit alles kun je steeds sterker gaan ervaren hoe het is als je leeft vanuit je ware zelf (essentie) en je je overgeeft aan de stroom van het leven.

Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in je werk.

Intervisie & reflectie
Tussen de blokken door kom je samen met je intervisiegroepje en heb je af en toe contact met een vast maatje. Daarnaast schrijf je tussendoor steeds een kort reflectieverslag over je persoonlijke proces.

Vanuit welke visie werken we?
We combineren een neo-tantrische aanpak met aspecten uit klassieke tantra. Daarnaast werken we o.a. met de-armouring en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

NAJAARSGROEP 2023/2024
Online kennismakingsbijeenkomst: 16 oktober 2023 (19.30 - 21.45 uur)
Blok 1: Donderdag 26 oktober 10.00 uur t/m zondag 29 oktober 16.30 uur
Blok 2: Donderdag 14 december 10.00 uur t/m zondag 17 december 16.30 uur
Blok 3: Donderdag 8 februari 10.00 t/m zondag 11 februari 16.30 uur
Integratiedag: zondag 17 maart 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locaties
Blokken: op een mooie plek in de buurt van Zwolle. Tegen vergoeding (25 Euro) is het mogelijk om op de avond van te voren al aan te komen.
Integratiedag: Midden van het land

Begeleiding
Jet Biesboer & Bliss Your Body-team

Kosten
De kosten zijn 2599 Euro. Dit bedrag is inclusief een online startbijeenkomst, drie meerdaagse retreats (4 dagen), de integratiedag, een bijbehorend online-programma, alle vegetarische/biologische maaltijden en verblijf (slapen in meerpersoonskamers; eigen kamer tegen extra vergoeding van 20 Euro per nacht beschikbaar).
Je meldt je aan door een ticket te kopen met een aanbetaling van 500 Euro. De rest van het bedrag betaal je een paar weken voor de start. Je krijgt hierover vanzelf bericht.
Tot 8 weken van tevoren (gerekend met 16 oktober als startdatum) kun je kosteloos annuleren (minus 25 Euro servicekosten). Zie www.blissyourbody.nl voor de Algemene Voorwaarden met daarin de precieze annuleringsvoorwaarden.

Leeftijden
De groep is bedoeld voor mensen tot ongeveer 45 jaar die houden van de dynamische stijl van Bliss Your Body.

Groepsgrootte en -samenstelling
De groep bestaat uit 16 tot 22 deelnemers. We streven naar een gelijke verdeling van mannen en vrouwen. Wel ontmoet je zowel vrouwen als mannen in oefeningen en meditaties. Zie jij jezelf als non-binair, neem dan even contact op.

Maaltijden
Alle maaltijden zijn vegetarisch of veganistisch, zorgvuldig bereid en zo veel mogelijk biologisch. Heb jij een dieet zoals glutenvrij of soyavrij dan vraagt de kok je mogelijk een extra vergoeding voor de extra tijd die hiervoor nodig is.

Certificaat
Als je alle retreats, de online startbijeenkomst en de integratiedag hebt gevolgd, mee hebt gedaan aan de tussentijdse intervisiebijeenkomsten en een reflectieverslag hebt ingeleverd waarin je je groeiproces in privé en werk beschrijft, ontvang je het certificaat.

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je nog tot 24 oktober aanmelden. Stuur hiervoor een mail naar jet@blissyourbody.nl.

Factuur
Wil je een factuur ontvangen? Zorg dan dat je bij de aankoop van je ticket alle juiste gegevens (bijv. van je eigen bedrijf) invult. Na afloop van blok 1 kun je een factuur bij de ticketshop Hipsy aanvragen. Overigens zullen dit dan twee facturen zijn. Eentje voor de aanbetaling en eentje voor de restbetaling. Voor de tweede betaling krijg je in september de link toegestuurd.
Op de facturen zal staan 'Intensive Training level 1'. Andere omschrijvingen zijn helaas niet mogelijk.

Website
De complete beschrijving van deze training vind je op www.blissyourbody.nl.

Dinsdag 02 januari 2024 om 0:00 tot zondag 17 maart 2024 om 17:00

Apeldoorn, Nederland

Over de organisatie

“Tantra brengt meditatie, lichaam, bewust leven, aanraking en mindfulness samen ”

Bliss Your Body combineert westerse neo-tantra met klassieke oosterse tantra en heeft een jonge, nuchtere en dynamische stijl van werken.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Paul

Intensive Tantra Training level 1

Ik kan Bliss Your Body van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepere laag in het leven. Of je nu een doorgewinterde tantrika bent of gewoon nieuwsgierig bent naar tantra, de workshops en retraites van Bliss Your Body bieden een ongeëvenaarde kans om jezelf te ontdekken en te omarmen op een manier die diep helend is. Dank je wel, Bliss Your Body, voor het creëren van zo'n buitengewone ruimte voor groei en transformatie. Mijn hart is vervuld met dankbaarheid en straalt van vreugde na deze onvergetelijke reis. Ik kijk uit naar mijn volgende avontuur bij jullie!

Lees meer

Marcel Jager

Wekelijkse Tantrales van Bliss Your Body (online)

Een vaste avond in de week was een een mooie manier om onze eerste ervaringen met tantra verder vorm en verdieping te geven.

Lees meer

Klazien Schaap

Intensive Tantra Training level 1

Mijn eigen beknellende patronen van hechting (liefdesverslaving) hebben me uiteindelijk op het pad van tantra in het algemeen en Bliss your Body in het bijzonder gebracht. Ik had over hechtingsdynamieken al alles gelezen in de boeken en merkte: het is niet genoeg om het proberen te bevatten met mijn hoofd. Ik denk dat ik het moet gaan ervaren en daarvoor heb ik mijn spirituele luik open te zetten. Deze hele Intensive level 1 heeft mij zo goed geholpen met het ervaren van meer zelfliefde, zelfrespect, mijn ware essentie, connectie met het hogere, healing van mijn beknellende patronen, en liefdevolle, authentieke connectie met anderen. Dit alles aan de hand van meditaties, rituelen, lichaamswerk, en vele lieve, ondersteunende maatjes. Ik heb me al ingeschreven voor de Intensive level 2.

Lees meer

Intensive Tantra Training level 1

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Vrijdag, 29 mrt. om 10:00
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
Queer kennismakingsworkshop Tantra
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra
Uitverkocht
Zondag, 31 mrt. om 18:45
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Dinsdag, 02 apr. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - avondcursus voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Vrouwen workshops Conscious Sexuality

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Vrijdag, 26 apr. om 14:00
Keelchakra - 3 day Tantra Retreat: throat chakra
Tantra Awakening
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Donderdag, 11 apr. om 18:30
Temple of Alchemy (Experienced Edition) | The Farm in Diemen
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Zaterdag, 13 apr. om 17:00
Sensual Play Tempel: Sacred Sexuality
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Shibari
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl