Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Co-Creatieve Zielen Na-Zomer Gathering 8-10 september

Vrijdag 08 september 2023 om 15:00 tot zondag 10 september 2023 om 18:00

Hei en Boeicopseweg 147a, 4126 RM Hei- en Boeicop, Netherlands

Over dit evenement

Lieve, mooie mensen,
.
We nodigen jullie uit voor onze Co-Creatieve Zielen Na-Zomer Gathering van 8 t/m 10 september in het veldstudiecentrum Hei- en Boeicop, nabij Lexmond (15 km ten zuiden van Utrecht).
.
Wil je een verbindend en verdiepend weekend ervaren, met diverse workshops rondom de kernthema’s van spiritualiteit, tantra, creativiteit en gemeenschapsvorming? Of wil je zelf bijdragen met een interessante workshop, of helpen als vrijwilliger? Dit kan allemaal!
.
LATE BIRD TICKETS T/M 7 SEPTEMBER: 130 EURO

Inschrijven kan via dit formulier: https://forms.gle/sw5MBeE1Bufe275C6.
.
De gathering is niet-commercieel en derhalve laagdrempelig in prijs. Je betaalt bovenal voor de faciliteiten (inclusief indoor slaapkamers / slaapzalen). Er zijn 7 kampeerplekken voor tenten en 2 plekken voor een busje of kleine camper. Er is een maximum van 45 deelnemers.
.
CO-CREATIEVE ZIELEN
Co-Creatieve Zielen is een in 2022 opgerichte gemeenschap. Onze gatherings zijn gericht op co-creatie, wat betekent dat er veel ruimte is voor deelnemers om actief bij te dragen en zelf workshops te geven.
.
Tijdens onze gatherings bieden we een divers workshop programma. Met ruimte voor vreugde, speelsheid, dans en helende aanraking (massage en fijne knuffels), maar ook voor innerlijk werk diepe sharings, kwetsbaarheid en uiten van emoties. We scheppen een veilig veld, waar binnen iedereen zichzelf mag zijn.

We hebben een Co-Creatieve Zielen community groep op Facebook: https://www.facebook.com/groups/1067371223952820).

Hier vind je ons op instagram: https://www.instagram.com/co_creatieve_zielen/
.
WORKSHOP GEVEN
Tijdens onze na-zomer gathering hebben we op vrijdag, zaterdag en zondag een dag- of ochtend- ceremonie, waarin we gezamenlijk de workshops voor die dag zullen bepalen. Ben je nieuw met het geven van workshops? Schroom dan niet; onze gathering is juist een plek waar je ervaring op kunt doen. Er is de mogelijkheid dat er twee workshops gelijktijdig plaats vinden (in verschillende indoor ruimtes of buiten bij mooi weer). Een workshop geven is zeker niet verplicht.
.
Workshops die waarschijnlijk deze gathering gegeven zullen worden: connective touch knuffelworkshop, tantric dance, ritual play, mantra cirkel, ecstatic dance avond, soundhealing, cacao ceremonie, yin yoga & yoga nidra, ecstatic nature dance, mystical nature walk en minimalistisch leven. Daarnaast bieden we een kledingruil en hebben een healing & massage space voor individuele massage en reiki sessies.
.
PROGRAMMA
.
Vrijdag
15:30 – 16:30 uur: aankomst deelnemers
17:00 – 18:30 uur: openingsceremonie
18:45 – 19:45 uur: potluck diner
.
20:15 – 22:15 uur: Connect & Touch: workshop in verbinding en bewustzijn (Miquel & Tobias)
22:15 – 00:00 uur: muziek & relax
.
Zaterdag
8:00 – 9:00 uur: yoga, meditatie
9:00 – 09:45 uur: ontbijt
10:15 – 11:45 uur: open workshop blok 1
12:00 – 13:00 dagceremonie
.
13:15 – 14:00 uur: lunch
14:30 – 16:00 uur: open workshopblok 2
16:15 - 17:45 uur: shamanistische ceremonie + soundhealing (Carla & Rick)
.
18:00 – 19:45 uur: diner
19:15 – 20:30 uur: open workshopblok 3
20:45 – 22:30 uur: dansavond
22:30 – 00:00 uur: muziek & relax
.
Zondag
8:00 – 9:00 uur: yoga, meditatie
9:00 – 09:45 uur: ontbijt
10:15 – 10:45 uur: ochtendceremonie
11:00 – 12:15 uur: open workshopblok 5
.
12:45 – 13:30 uur: lunch
14:00 – 15:30 uur: mantra zangcirkel (Mathilde & Carlos)
15:45 – 16:45 uur: eindceremonie
17:00 – 18:00 uur: opruimen & schoonmaken (allemaal samen)
.
LEEFTIJD
We richten ons vooral op de doelgroep 18-45 jaar, maar ben je ouder en voel je je nog verbonden met deze doelgroep, dan ben je ook welkom. Voor kinderen en huisdieren hebben we geen mogelijkheid om deel te nemen.
.
VEILIGHEID + LICHTTEAM
Tijdens de gathering scheppen we een ‘veilig veld’. Binnen het veilige veld zorgen we er voor dat grenzen bewaakt worden, dat deelnemers kwetsbaar mogen zijn en dat deelnemers zich gesteund en gedragen voelen door de groep.
.
Er zal een Lichtteam aanwezig zijn. Hun rol is om het veilige veld te bewaken en als spaceholder aanwezig te zijn bij de workshops waar dat nodig is. Als deelnemer kun je bij de leden van het Lichtteam terecht, wanneer je behoefte hebt aan steun.
.
Mocht je interesse hebben om zelf onderdeel van het Lichtteam te zijn, laat het ons dan weten!
.
BELANGRIJKE REGELS
- Geen gebruik van recreatieve drugs (inclusief alcohol). Koffie en chocola zijn toegestaan. Roken (tabak) alleen buiten de gebouwen.
- Geen naaktheid in de gemeenschappelijke ruimtes. Workshops met aanraking zijn zonder seksuele intenties.
.
VRIJWILLIGERS
Voor de gathering zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die een extra bijdrage willen leveren (ongeveer 3 uur per dag), bijvoorbeeld voor de carpool op vrijdag, als EHBO’er, voor het zetten van thee, het klaarmaken van het ontbijt en voor de afwas en schoon houden van de keuken. Ook zoeken we kookvrijwilligers die met een klein groepje een maaltijd voor de hele groep willen koken (lunch op zaterdag, diner op zaterdag of lunch op zondag). Als vrijwilliger krijg je een korting op jouw ticket voor de gathering.
.
TICKETS
We bieden de volgende tickets aan:

Late bird (16 augustus t/m 7 september): 130 euro
.
Er zijn maximaal 45 deelnemers. Er zijn 7 plekken voor mensen met een tentje (maximaal 3-persoons tent) en 2 plekken voor mensen met een busje of kleine camper. Verder zijn er 9 a 12 plekken in 3-persoons slaapkamers. De rest van de deelnemers slaapt in kamers van 4 bedden of in 1 grote slaapzaal waarin we maximaal 12 deelnemers zullen plaatsen. We zullen de kamer-indeling zoveel mogelijk op basis van geslacht doen. Stapelbedden worden als enkel bed gebruikt (dus voor 1 persoon).
.
MEER PRIVACY?
We geven voor de 3-persoons slaapkamers en kampeerplekken in eerste instantie voorrang aan mensen die een extra bijdrage leveren aan de gathering (zoals organisatoren en Lichtteam-leden) en mensen die door gezondheidsredenen (fysiek en/of psychologisch) meer behoefte en noodzaak hebben tot privacy. Sommige slaapkamers zijn op de begane grond (wat een voordeel kan zijn bij een fysieke handicap). De keuken en workshopruimtes zijn eveneens op de begane grond.
.
We kiezen voor 1 uniforme ticketprijs zowel voor kampeerplekken als slaapkamers / slaapzaal. Dit omdat beide hun eigen voor- en nadelen hebben.
.
TICKET VERKOPEN
Indien je een ticket hebt gekocht, maar toch niet kunt komen, mag je zelf iemand zoeken die jouw ticket wilt overkopen. Je mag hiervoor een oproep plaatsen in dit Facebook event. We geven in principe geen refunds (behalve wanneer een deelnemer zich afmeldt vanwege een Covid of Schurft infectie).
.
INSCHRIJVEN
Je kunt jezelf inschrijven via dit google-formulier: https://forms.gle/sw5MBeE1Bufe275C6.
.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met tikkie-link. Soms zit er een bug in het inschrijfformulier, dus mocht je na het invullen van het inschrijfformulier niet binnen 48 uur een tikkie-link toe gezonden krijgen, stuur ons dan even een bericht.
.
LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De gathering vindt plaats op het Veldstudiecentrum Hei- en Boeicop, net buiten Lexmond (15 km ten zuiden van Utrecht): https://veldstudiecentrum.nl/. Het centrum is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren). Met de bus kun je reizen naar Lexmond. We zullen vanuit hier op vrijdag een Carpool-dienst opzetten. Ook is er een carpool-document.
.
Het veldstudiecentrum heeft meerdere gebouwen, inclusief een eetgebouw (met keuken), een slaapgebouw en een groot gebouw met workshopruimtes. Ook zijn er enkele veldjes, kampeerplekken en een vuurplek.
.
ETEN
Op vrijdagavond is er een potluck diner, waarbij het de bedoeling is dat alle deelnemers zelf een gerecht meenemen, om met de groep te delen. Samen zorgen we zo voor een feest van eten!
.
Voor zaterdag en zondag bieden we een maaltijdpakket aan, inclusief 2 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner. Dit komt boven op de ticketprijs en kost 25 euro. Je kunt ook een pakket zonder ontbijt kiezen. De kosten van het maaltijdpakket bestaan puur uit de kostprijs van het eten. Het koken zelf gebeurt door vrijwilligers. De maaltijden zullen deels biologisch zijn en veganistisch of vegetarisch. We bieden altijd een veganistische optie en houden rekening met voedsel-intoleranties van specifieke deelnemers. Uiteraard mag je jouw eigen eten meenemen. Voor eigen gebruik zijn vis en vlees toegestaan.
.
GEZONDHEID: COVID + SCHURFT
We stellen enkele gezondheidsrichtlijnen op vlak van Covid en Schurft. Een van de organisatoren van deze gathering heeft zelf serieuze long covid en vindt het belangrijk dat deelnemers hier verantwoordelijk en mindful mee omgaan. Meest belangrijk is dat mensen met symptomen die op een Covid-infectie (kunnen) duiden, met ons overleggen of het verantwoord is om naar de gathering komen. We vragen geen zelftesten.
.
Schurft is een huidziekte die vooral verspreidt door direct huid-op-huid contact en helaas flink in opkomst is, onder anderen binnen tantra communities. Je kunt er maandenlange vervelende huidklachten van krijgen, die moeilijk te genezen zijn. We vragen deelnemers om verantwoordelijkheid en niet naar de gathering te komen bij symptomen die op een Schurft besmetting (kunnen) duiden.
.
Bij een afmelding kort voor de gathering vanwege Covid of Schurft, zijn wij bereid tot een refund.
.
.
Wees welkom ons te berichten voor verdere vragen! We hopen jullie op de Na-zomer Gathering te mogen verwelkomen
.
Hier vind je onze Co-Creatieve Zielen Community pagina op Facebook: https://www.facebook.com/groups/1067371223952820

Hier vind je ons op instagram: https://www.instagram.com/co_creatieve_zielen/
.
Warme groeten van ons Kernteam!
cocreatievezielen@gmail.com



Vrijdag 08 september 2023 om 15:00 tot zondag 10 september 2023 om 18:00

Hei en Boeicopseweg 147a, 4126 RM Hei- en Boeicop, Netherlands

Over de organisatie

“Authenticiteit, Diepgang, Speelsheid, Spiritualiteit, Verbinding.”

One Tribe (voorheen Co-Creatieve Zielen) is een niet-commerciele community die gatherings organiseert. Voor bewust in het leven staande mensen.

ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Reviews

Frank Oppedijk

Workshopdag The Gift: Sharing, Connection & Embodiment

Miguel en Lianne leidden deze fijne en inspirerende middag. Als spaceholders zorgden ze ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelde. We hebben gehuild, gelachen, gedanst en geknuffeld. En heb weer veel nieuwe, lieve mensen ontmoet. Aanrader!

Lees meer

Co-Creatieve Zielen Na-Zomer Gathering 8-10 september

Meer evenementen van ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Vrijdag, 17 mei. om 15:30
Lente Gathering 2024: Ontwaken uit je Cocon & Bloeien in Community
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Festivals Meerdaagse retraites
Woensdag, 28 aug. om 13:00
Zomer Gathering 2024: Oogsten van Liefde & Viering van het Leven
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Meerdaagse retraites Festivals

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Woensdag, 28 aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Zaterdag, 22 jun. om 12:30
Knus mini Festival
KNUS Festival
Festivals Optreden
Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl