Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel voor moeders in Rotterdam - MOEDERDAG SPECIAL

Sunday 14 May 2023 van 13:00 tot 16:00

Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8-A, 3051 GE Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Echt even een moment voor jezelf om te vertragen, ontspannen en helen. Je wordt ondergedompeld in een sound bath van klankschalen en helende instrumenten én ontvangt een energetische healing.

Iedere moeder is welkom, jong en ouder. Of je nog in de luiers zit of de kids al uit huis zijn. Ook een fijne plek om samen met jouw eigen moeder te komen♡

Beluister deze podcast aflevering over of deze vrouwencirkel iets voor jou is, wat we doen en wat het je brengt: https://open.spotify.com/episode/1IR3KtOM2Q7UuCqIXuIJMn?si=14cc9e51509c4d57

Wat jouw voorgangers hebben gezegd over deze cirkel:


Je hebt een veilige ruimte gecreeërd om te mogen delen, om in contact te komen met mijn dromen. Een moment voor mezelf. Het was goed verzorgd, fijne ruimte, fijne energie.


Ik heb dit als mega prettig ervaren. Alles is liefde, licht en oké. Ook alles wat even niet oké is. Je maakt het ontzettend chill, fijn en een veilige plek. Ben blij dat jij er bent, hier vanavond, in mijn leven en gewoon in het algemeen ;). Trots op jou en na vanavond ook meer op mezelf. Dank daarvoor!


Mijn eerste moedercirkel heb ik als fijn ervaren. Ik zocht de verbinding en vond deze. Lisa haar stem en energie zijn heel fijn en ondanks de confrontatie met mijn pijn voelde ik acceptatie. Ik mocht er gewoon zijn. Ik wil dit zeker vaker doen, dit voelt zo fijn!


Onbewust & bewust in verbinding
Door stil te staan, kon ik alle gevoelens en energieën even laten gaan. We mochten er met ons verhaal zijn, liefde, geluk, een traan en ook de pijn. Vervloeiing van toen, hier naar ook de weg naar dáár. Visualiserend in een kring mét de energie van elkaar. Lieve Lisa en mooie vrouwen, dank jullie wel en wie weet tot snel!

♡Lieve Lisa,

Ik mocht zijn. Ook toen het niet lukte. Bedankt voor deze avond. De energie. De reiki voelde krachtig. Je deelde de pijn. Elke dag een beetje beter. Een stapje dichterbij de vrouwelijke en kwetsbare energie.

♡Door de vrouwencirkel heb ik over mezelf geleerd. Maar ook leren accepteren waardoor ik de liefde voor mezelf maar ook mijn gezin voelde groeien. Dank je wel. Ben weer een stapje dichterbij mezelf.

♡Lieve lisa,

Bedankt voor deze warme ervaring. Je zachte stem, je warmtevolle en krachtige energie en puurheid hebben eraan bijgedragen dat ik weer de verbinding met mijzelf heb mogen ervaren vanavond. Ik vond het een bijzondere ervaring. Opgekropte emoties op zo'n veilige manier te doorleven, ervaren en ruimte te kunnen geven. Bijzonder om weer in contact te komen met een kindsdeel door begeleidende muziek en reflecterende vragen. Dankbaar!

♡Fijne en veilige sfeer. Je voelt je serieus genomen. Als leek is het soms lastig om al tot een diepere kern te komen doordat je geen idee hebt wat er komen gaat. Voelen lijkt dan wat ingewikkeld maar tegelijkertijd maakt het me erg nieuwsgierig.


Lieve Lisa, ik vond het zo fijn en bijzonder gisteren! Super bedankt dat je me hebt uitgenodigd. Het was een hele fijne ruimte, fijne groep en fijne sfeer. Vond het heel mooi hoe jij een Yasmine het deden. Ik voelde tijdens de innerlijke reis veel liefde vanuit het universum door mij heen stromen en bevestiging dat ik de juiste dingen aan het doen ben. Ik voelde me door de cacao en de visualisatie heel erg geaard en was laatst thuis ook heel rustig. Mooie gesprekken in de cirkel, mooi wat er gedeeld werd. Vrouwen/ moeders moeten elkaar meer op deze manier ondersteunen. Ik had ook hele leuke gesprekken met lisette, leuk dat wij naast elkaar kwamen te zitten.
Nogmaals heel erg leuk dat je me hebt uitgenodigd, ik neem graag nog eens deel als je iets organiseert 😘


Ik vond het in het begin spannend en dacht pff niet zo’n zin. Maar de sfeer was zo fijn en ik blij dat ik mezelf dit heb gegund. Ik begon met een rush en ging volledig in rust de deur uit. Heb inzichten gekregen. En ook gerealiseerd dat het allemaal best wel ok gaat met me. Dat was ook fijn


Ik vond het heel verrassend, in positieve zin. Fijne sfeer. Ik werd er rustig en ontspannen van en vond het mooi dat vrouwen zo open waren. Helemaal zen thuis. Lekker geslapen ook! Ik heb rust en verbondenheid mee naar huis genomen!


Ik vond de avond heel rustgevend, verlichtend en verbindend. Het was een hele fijne groep ook met goede energie en Yasmin doet het super! (Hele fijne stem ook). Ik vind zelf de visualisatie ook heel fijn. Laat me echt verbinden met mezelf. De openheid en veiligheid in de cirkel was waanzinnig fijn. Dank voor deze mooie ervaring. Loveu.


Mooie inzichten, zelfliefde, verbinding, erkenning en positiviteit 😊


Sunday 14 May 2023 van 13:00 tot 16:00

Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8-A, 3051 GE Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“Moeder, ga weer luisteren naar jezelf! Vind de verbinding terug met jouw kern”

Ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf weer te vinden.

Reviews

Melina

21-06 Bewustzijnscirkel op donatiebasis in Rotterdam

Lisa weet mij keer op keer te raken. Ze geeft mij het gevoel dat alles er mag zijn, ik mag zijn wie ik ben. Dat maakt dat ik makkelijk deel (en ik ben normaal niet iemand die deelt). Hele fijne cirkels, er ontstaat elke keer iets magisch. Dank je wel Lisa! Ik kom zeker nog een keer!

Lees meer

Vrouwencirkel voor moeders in Rotterdam - MOEDERDAG SPECIAL

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Jul. om 14:30
Mexicaanse Cacao Ceremonie & Vrouwencirkel in Amsterdam
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Sunday, 08 Sep. om 14:00
Cacao Ceremonie & Crystal Sound Bath
Ukiyo In Flow
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Reiki
Tuesday, 06 Aug. om 19:45
Klankschaalsessie • Klankreis • Stilte in jezelf
Spirit Souls
Klankschalen Klankreis Soundhealing
Sunday, 21 Jul. om 13:00
Soul Sunday: Cacao, Yoga, Meditation, Sound Bath & Ecstatic Dance.
club’air yoga
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl