Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel incl. talking stick, cacao & microdose

Zaterdag 22 april 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Over dit evenement

Tijdens een ademcirkel ga je op reis met je ademhaling zodat je rustig de controle los kunt laten en in overgave kunt zakken, voelen wat er gevoeld mag worden en los kunt laten wat je niet meer dient.

Alleen op deze manier kun je met zachtheid in een diepe ontspanning zakken en echte transformaties maken.

De ochtend zal van 9.30 tot ca. 12.00 uur duren en de volgende onderdelen bevatten:

🎤De talking stick is een eeuwenoud ritueel en kun je zien als het symbool van een oeroude microfoon. Je staat stil bij je eigen gevoel, zet je intenties voor de ceremonie en het draagt tevens bij aan het vermogen om aandachtig te luisteren naar elkaar. Zonder onderbrekingen, zonder oordeel.

🌱Open je hart met behulp van het plantmedicijn cacao. Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen.

🌬️Verander je staat van zijn dankzij ademwerk. Ik laat je kennismaken met verschillende methoden om met behulp van je ademhaling op reis te gaan in je binnenwereld en in een diepe ontspanning te komen.

🍄 Optioneel is het mogelijk om een microdosering van het plantmedicijn magic truffels te nemen voor de ademcirkel. Het is zo'n kleine dosering, dat je er niet van gaat 'trippen', maar het kan wel helpen bij focus, concentratie en diepgang tijdens deze ademreis.

ℹ️ Indien je kiest voor microdosering is het verstandig om niet te ontbijten voor de ceremonie. Tenzij dit veel stress voor je oplevert, dan eet je een licht ontbijt.

Het enige dat je mee hoeft te brengen is een dekentje/slaapzak, sloffen/dikke sokken en eventueel een slaapmasker, de rest verzorg ik! Inloop is vanaf 9.15 uur en we starten om 9.30 uur.

Als non-binair persoon organiseer ik enkel gemengde ademcirkels. Dit betekent dat IEDEREEN welkom is. Queer, hetero, trans, non-binair, man, vrouw, hoe jij je ook identificeert, wees welkom in de veilige setting die er voor iedereen mag zijn.

Heb je nog twijfels of vragen?
Neem dan contact met mij op via 0641482186 of contact@coachbobbie.nl

***NB. Het is niet mogelijk om tickets te annuleren of te verplaatsen naar een ander moment. Wel kun je natuurlijk zelf je ticket doorverkopen.***

Zaterdag 22 april 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Over de organisatie

“Vertrouw nooit op je angsten, ze kennen je kracht niet.”

Van ademwerk tot ijsbaden, van business retreats tot spirituele ceremonies, van spaceholder tot tranenveger en professioneel knuffelaar. Dat ben ik!

Reviews

Joyce

Ademcirkel 23 dec *incl. talking stick & cacao*

Never dissapoints <3 Altijd precies wat het moet zijn. En met wie. Aanrader!

Lees meer

Sylvia Gamez

Ademcirkel 23 dec *incl. talking stick & cacao*

Even een pas op de plaats, een terugblik op 2023 en ervaren wat echt belangrijk is. Welk mooier kado kun je je zelf voor de Kerst geven?

Lees meer

Wendy

Adem workshop

Het leven begint en eindigt bij de ademhaling. Je adem heb je altijd bij je, waar je ook heen gaat. In de diverse opleidingen die ik heb gevolgd geeft men het belang van de ademhaling aan. Maar wat is de juiste manier van ademhalen? Toen ik las dat Bobbie hier een workshop over ging geven heb ik me dan ook gelijk aangemeld. Bobbie heeft me geleerd hoe je door ademhaling een overspannen zenuwstelsel weer kunt kalmeren. Hoe de ademhaling van invloed is op gedrag, cognitie en emotie. En hoe je je lichaam kunt activeren om in diepe ontspanning te komen. We hebben diverse ademhalingstechnieken besproken. De werking en invloed op het zenuwstelsel. De polyvagaal theorie bekeken vanuit ademwerk en - door middel van een prachtige reis langs de seizoenen - mogen ervaren wat dit met je lichaam en geest doet. Spoiler: die worden weer met elkaar verbonden. Bobbie heeft veel parate kennis over het lichaam en de diverse ademhalingstechnieken en heeft deze met veel liefde en warmte overgebracht. De workshop was een goed mix van theorie en praktijk. Dank je wel Bobbie voor het delen van je inzichten. Ik ga het zeker in de praktijk brengen🙏

Lees meer

Ademcirkel incl. talking stick, cacao & microdose

Meer evenementen van Coach Bobbie

Zaterdag, 30 mrt. om 09:30
Ademcirkel 30 maart *incl. talking stick & cacao*
Coach Bobbie
Ademcirkel Cacao ceremonie Meditatie
Zaterdag, 06 apr. om 10:00
Dagretraite ‘Adem, Klank en IJs’ in Nederweert
Coach Bobbie
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Ijsbad
Zaterdag, 27 apr. om 09:30
Ademcirkel 27 april *incl. talking stick & cacao*
Coach Bobbie
Ademcirkel Cacao ceremonie Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 29 mrt. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Lorahn
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Cacao ceremonie met live muziek ♥︎ Fijne verbinding met jezelf ♥︎
May & June
Cacao ceremonie Live muziek Meditatie
Zondag, 21 apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Kundalini Energy by Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl