Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magic Truffel ceremonie

Zondag 14 mei 2023 van 10:00 tot 19:00

Abcoude, 1391 SZ Abcoude, Nederland

Over dit evenement

Al duizenden jaren worden Magic Truffels ingezet om de diepere lagen in onszelf te leren kennen. Als een wegwijzer op ons pad naar zelfliefde, zelfkennis en zelfbewustzijn. De Magic Truffel als gids die je meeneemt op zijn weg en als een bijrijder is naar de diepere lagen in jezelf. Een ceremonie met inzet van Magic Truffel geeft je inzichten, ondersteunt je met jouw levensvragen en zorgt er voor om vaste denkpatronen te doorbreken. Het heeft een sterk reinigende en helende werking.

Een ceremoniële reis met de Magic Truffel is als een diepe innerlijke reis en helpt je bij jouw spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken door de confrontatie aan te gaan met de diepere lagen in jezelf.
Op de dag van de ceremonie creëren we een veilige omgeving, waarin je in alle rust jouw innerlijke wereld kunt ervaren. De Magic Truffel neemt je mee op reis en je mag erop vertrouwen dat je ontvangt wat op dat moment goed voor jou is en precies past bij wat jij aankunt.

'Iedereen heeft een andere en persoonlijke reden om een Magic Truffel ceremonie ervaring aan te gaan'

Misschien ben je nieuwsgierig of heb je van anderen mooie ervaringen gehoord. Heb je levensvragen of loop je vast met bepaalde zaken in je leven? Je zult voelen wanneer je klaar bent om je reis te maken.

Waar kan Magic Truffel bij helpen ?

- Uit je hoofd, in je hart waardoor je inzichten en/of antwoorden kan krijgen
- Connectie met je wijsheid, vinden van je waarheid
- Meer zelfvertrouwen
- Zinvoller leven, diepere purpose
- Verwerken van miskraam, abortus, overledenen
- Persoonlijke en spirituele groei
- Dichter bij jezelf komen, herinneren wie je bent Innerlijke rust
- Blokkades oplossen
- Burn out
- Helen van trauma

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Kimm Bakkers (rePOSE-healing) en Caroline Fuchs (Tankstation...)
We hebben een waardevolle wijsheid om te delen. We zijn allebei ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk.

De ceremonie start om 10:00 en eindigt ongeveer om 19:00 en vind plaats in een sfeervolle ruimte in Abcoude midden in het groen. We beginnen met het openen van de sacred space, kennismaking en delen van intenties. Vervolgens maakt iedereen zich klaar voor de reis. (Optioneel) is er een Rapéh ronde. Ieder zijn reis is anders en zal tussen de 5 á 6 uur duren. Tijdens de ceremonie nemen we je mee met muziek (Sound Healing) en etherische oliën. Na afloop eten we een veganistische maaltijd. Na het diner is er een afsluitende deelronde. Dan sluiten we de cirkel en gaat iedereen zijn weg naar huis.

De investering voor deze groepsceremonie is €222,-

Nadat jij je ticket hebt gekocht, zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Wanneer je het intake formulier ingevuld naar ons terug stuurt, maken we een telefonische afspraak om elkaar alvast te leren kennen en jouw doel voor deze reis te bespreken. Ook bespreken we eventuele fysieke & psychische aandoeningen en eventuele medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur ons dan een mail naar info@repose-healing.com
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Caroline Fuchs @tankstation.studio

P.S. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits we jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Let op: voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen.
Je tekent hiervoor een verklaring van te voren.

Zondag 14 mei 2023 van 10:00 tot 19:00

Abcoude, 1391 SZ Abcoude, Nederland

Over de organisatie

“'Everything I was searching for was within me all along'”

Mijn missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel.

Reviews

Marieke Van Berne

Cacao Bliss ceremonie

Wat een mooie en bijzondere reis heb ik gemaakt bij lieve en kundige Kimm en Renate. Zij creëren een serene, liefdevolle en helende omgeving, waarin ik me vanaf moment 1 veilig voelde. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik op een diepere laag heb kunnen inchecken onder begeleiding van prachtige muziek. Ik heb zoveel liefde gevoeld. Grace 🩷

Lees meer

Anoniem

Tension | Stress Release & Trauma Release Breathwork

De sessie werd uitstekend en liefdevol begeleid in een hele veilige en warme setting. Zowel aanpak als locatie waren top. Ik heb er veel aan gehad en raad dit iedereen aan!

Lees meer

Angelique Bergsma

Magic Truffel ceremonie

Onbeschrijfelijk mooie ervaring gehad waarin alles klopte. Kimm is zo puur en liefdevol waardoor je je veilig voelt. Ook de ruimte was zo fijn en prachtig. Ik gun iedereen deze ervaring ( in mijn geval de truffel ceremonie ) ik kom zeker terug, want dit heeft prachtige deuren geopend om nog meer te willen ontdekken 🤍🪽

Lees meer

Magic Truffel ceremonie

Meer evenementen van rePOSE healing

Zaterdag, 11 mei. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Donderdag, 16 mei. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Donderdag, 30 mei. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Vrijdag, 31 mei. om 10:00
Magic Truffel ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 14:30
Sacred Shamanic Breathing and Healing Ceremony in Kokos
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Zondag, 14 jul. om 10:00
Geboorte reis - Meditatie met drum en Zweethut ceremonie
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl