Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dubbel Dank in Arnhem

Donderdag 25 mei 2023 van 20:00 tot 22:00

Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem, Nederland

Over dit evenement

Mijn opa had een droom. Om deze droom te realiseren stapte hij op zijn fiets en verliet zijn geboorte grond in Garderen. Mijn moeder liet haar dromen los en gaf ze door aan haar kinderen.
En ik? Ik had de droom om het meest lastige stuk in mijzelf uitvergroot op een podium neer te zetten. Wanneer ik dat zou durven dan had ik echt grote stappen gezet in mezelf accepteren en liefhebben. Het realiseren van deze droom kent een lange weg. Ik ontdekte dat de obstakels die ik tegenkwam niet enkel met mij, maar ook met mijn ouders en grootouders te maken hadden.
Als nieuwsgierig mens ben ik in de familie geschiedenis gedoken en ontdekte verbanden, patronen en ervaringen die in het licht gezet mochten worden. Zo heb ik met erkenning, begrip en liefde voor alles wat er gekozen en gebeurd is, een enorme boost gegeven aan het realiseren van mijn droom en een fijner leven.

Ik neem jullie mee in een levendige voorstelling met een lach en een traan, afgewisseld met liedjes die uit het hart worden gezongen en gespeeld.

Donderdag 25 mei 2023 van 20:00 tot 22:00

Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Ik mag opvallend mezelf zijn”

Met grote passie inspireer en deel ik mijn ervaringen en inzichten uit mijn leven om meer liefde, acceptatie en geluk te verspreiden.

Reviews

A.J. Geelhoed

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Ik ging jouw transformatie met die van mij vergelijken. Vier stoere broers. 2 bij de marine en 2 bij de koopvaardij. Ik kreeg te horen dat ik een totaal ander mens was. Een minderwaardigheid complex was het resultaat. Ik wist mij via een lange zoektocht in het spirituele tot mijn huidige persoon te ontwikkelen. Ik heb tien jaar " de meesteropleiding Yoga gevolgd bij Henk Plaatsman in Den Helder. Als je geen persoonlijkheid bent dan doe je maar net alsof je het wel bent. Als je door de mand valt dan moet je zo eerlijk zijn om dat te accepteren. Tien jaar op de dorpsstraat 101 gewoond. Mijn vrouw wist jou te herinneren als dat meisje wat op een te kleine fiets reed. Nu al weer 40 jaar in Middenmeer. Ik voel mij goed. Mijn echtgenoot is mijn steun. Tine bedankt voor je mooie SHOW. Groeten Job en Anna Louise Geelhoed.

Lees meer

Karien Fabius

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Tine vertelt, zingt puur vanuit zichzelf en neemt je volledig mee in alle verhalen en ervaringen. Prikkelend, inspirerend en herkenbaar.

Lees meer

Diny Wit

Dubbel Dank 2024 in Nieuwe Niedorp

Een kleurrijke ervaring met een prachtig decor en boeiende verhalen.

Lees meer

Dubbel Dank in Arnhem

Meer evenementen van XXL Inspiratie

Zaterdag, 11 mei. om 20:00
Dubbel Dank 2024 in Schagen
XXL Inspiratie
Storytelling Live muziek Theater

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 apr. om 19:30
Kabeção en João M Nunes Unplugged
Handpan Studio
Muziekavond Handpan Live muziek
Zaterdag, 11 mei. om 20:30
Concert Ralph de Jongh in Zwolle
Events Zwolle
Live muziek
Zaterdag, 01 jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DEN BOSCH ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Zaterdag, 20 apr. om 08:00
Moonshine Soundcollective - springtime energiser!
Moonshine Soundcollective
Live muziek Muziekavond Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl