Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao en Healing journey

Zondag 26 maart 2023 van 14:30 tot 16:30

Den Oever, 1779 Den Oever, Nederland

Over dit evenement

Op 26 maart geven Elizabeth en ik een magische cacao ceremonie&healing journey van 14.30 tot 16.30 bij Stichting de Kapel in Den oever.

Wil jij verbinden met gelijkgestemde mensen op een hele bijzondere locatie waar leylijnen onder lopen waardoor de helende energie voelbaar is vanaf de 1e stap die je binnenzet?

Op een veilige en ontspannen manier mediteren en connecten met elkaar? Nieuwe mensen leren kennen die net als jou ook met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling bezig zijn?

Wees dan welkom!

Tijdens deze ceremonie maken we contact met het plantmedicijn cacao wat ons helpt het hart het te openen. De laagjes en muren die we erom heen hebben gebouwd om onszelf te beschermen tegen eerdere ervaringen die we hebben meegemaakt. Cacao helpt je om al deze laagjes los te laten zodat je het vertrouwen gaat voelen om volledig jezelf te kunnen zijn.

Daarna om jou verder te ondersteunen gaan we samen een healing journey in waarin we jou verder helpen in dit proces om opnieuw op een diepere manier met jezelf te gaan connecten en andere mensen om je heen. Om de liefde te kunnen ontvangen en geven op gelijkwaardige manier.

Elizabeth en ik zullen je dragen tijdens deze middag en ieder op zijn unieke manier je helpen in je proces. Ze voelen wat je nodig hebt en geven je de veiligheid en openheid om jouw kwetsbaarheid te tonen. Licht te schijnen op de delen waar je moeite mee hebt en daarin meer liefde voor jezelf te kunnen hebben.

Elizabeth helpt je vrouwelijkheid meer te omarmen en te verzachten in jouw proces. De hardheid en muren te laten zakken die je hebt gebouwd om te overleven. Ze ziet en voelt wie je bent en geeft je het vertrouwen volledig jezelf te kunnen laten zien en horen in het leven.

Thomas brengt met zijn zachte energie een unieke dimensie toe als man. Als spaceholder met zijn vermogen op mensen op hun gemak te stellen, scheept hij een ruimte waarin ieder zich veilig en geborgen voelt. Hij helpt je te zakken in je lichaam met zijn sjamanendrum Destiny en zijn helende gaves.

Samen combineren ze hun unieke gaves en voelbare liefde voor elkaar en de wereld om mensen te helpen ontdekken wie ze zijn en hoe ze dit kunnen belichamen.

Voel jij het om hier bij te zijn koop dan nu je tickets en gun jezelf dit moment van self care en ontspanning!

Hieronder vind je meer informatie over wie we zijn en onze reis samen als healers en stel :)

https://www.instagram.com/thomaskorpel/
https://www.instagram.com/elizabethkievits/

We zien je graag dan!

Liefs Thomas en Elizabeth

Zondag 26 maart 2023 van 14:30 tot 16:30

Den Oever, 1779 Den Oever, Nederland

Over de organisatie

“Het is tijd voor jou om te laten zien wie je echt bent ”

Mijn naam is Thomas Korpel. Samen met mijn partner Elizabeth organiseer ik healing journey's. Deze journey's combineren we met Cacao en blauwe lotus.

Cacao en Healing journey

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Zaterdag, 30 mrt. om 10:00
Queer Tantra & Energy Sex
Exploring Deeper
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl